Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-22-2007, 12:33
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Csak egy saját példa.

Ez az országom 5/Y csoportban van:

Játékidő 1.000 kör 3.578 kör MEGFELEL
Maximális föld 600 hektár 599 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 465 kör MEGFELEL

Kb 4 hónapja regisztráltam. Tehát még vissza lenne 1535 köröm, és utána muszáj lesz lépnem. Az 63 nap. 2 hónap. Teht 2 hónap múlva rá leszek kényszerítve, hogy elhagyjak egy csoportot, ahol szeretek játszani.
Ezzel az országgal nem szerettem volna 4/M-ben játszani. De muszáj lesz. Hát egy biztos. Boldog nem leszek tőle, hogy lépnem kell. És ez az ország aztán nem zavar senkit. Senkit nem hátráltat. Senkitől nem veszi el a szabad játék lehetőségét.

De modnok normálos példát is:

FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA

Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 667 kör 253 kör NEM MEGFELELŐ
Maximális föld 1.700 hektár **** hektár MEGFELEL
Top30% ideje 224 kör 4 kör NEM MEGFELELŐ

Semmi vagyonom nincs, egy kiégett, alig mozgó, csóró csoportban, mint varázsló, esélyem nincs vagyont kovácsolni. Eddig annyi volt, hogy a feleslegbe írt tekercset meg rúnát elpasszoltam. Ha időben le leszek korlátozva... Hát... Lehet hogy inkább törlöm az egészet, mert hogy B-ben így nem fogok megélni, azt most megmondom.
akár hiszed akár nem én egy csóró szétvert óriás varissal vagyok fent 2/Bben, és élek!!
nincs vagyonom, és amire fellépek A-ba is max annyi lesz h átépülök nagyjából
és szerintem sokan vannak így, de nem adja mindenki fel, csak azért mert vannak akik régebben megvagyonosodtak, és nálm gazdagabbak!

másrészt ha szeretsz játszani egy csoportban azt nem feltétlen a topban kell megtenned fényévekre másoktól, ahol még csak hozzád sem érhetnek, olyan orival ami csak azért él mert senki nincs hozzád elég közel, és olyan termeléssel mint -a többi top-os termelését leszámítva- a teljes csopi össz termelése
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-22-2007, 12:38
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
nem hiszem h a "kezdő" frissen regisztrált játékosok akik először járnak B-ben fel fognakm enni a TOP-ba termelni
őket nem bünteted vele, azokat bünteted akik jelenleg már ott vannak
másrészt tudtommal egyre kevésbé lehet felmenni a top legelejére, hisz 4. helytől nem leeht fedezni, és ütni mindenki messze van
halyrá a lehetőséged megvan, csak esélyed nincs
Miért? Ha az összes gigatermelő, többszáz milliárdos vagyonos orikat mind bezsúfoljuk gyorsan az A-ba, majr a "kezdő" orit is kényszerítjük, hogy oda menyjen, ott mennyi esélye lesz?
Lesz egyáltalán ott esélye?
Már most se nagyon van.

Másik példa:

Mivan akkor, hogy mondjuk van országod a 4. szinten és a 3. szinten, és a 3. szintről nem tudsz lépni, mert állandoan kivernek a TOP-ból, te visszavered amgad, aztán ki, be, ki, be... stb. Tehát nem tudsz ellépni 3. szintről, mert nincs meg a minimális követelményed a 2. szinthez.

De a 4. szinten jól boldogulsz, és eléred a 2000 top kört.

Akkor mi van? Lépni csak akkor tudsz, ha szétkapcsolod az országokat, emrt összekapcsolt országgal nem is enged oda lépni.

Szétkapcsolni az országokat szabálytalan, a 3. szinten 2 ország szabálytalan. Tehát nyilván ez nem járható út.

Mi lesz a járható út? Törlök a 4. szinten? Vagy újraindulgatok? Vagy mit csinálok ott, hogy ne gyújtsák rám az egész országot? Csak azért, mert a 3. szinten azzal az országgal nem boldogulok, amivel ott vagyok? Vagy trölöm azt? Vagy szabizok a 4. szinten addig amíg 3.on nem lépek?

De ha 4. szinten szabizok, akkor az 5. szinten is szabiznom kell, mert egyszer ott is elérem a 2000 TOP kört...

Tehát ha a 3. szinten megrekedek egy olyan országgal amivel ott nem tudok mit kezdeni, akkor soha többé nem fogok tudni hódítózni? Mert befagy szabiba a 4. és 5. szinten az orim?

Mert eddig legalább megvolt az a lehetőségem, hogy amig a 3. szinten vacakolok, addig a 4. szinten, 5. szinten továbbra is szabadon játszhattam, akár a TOP-ban is.

Én ezt igazságtalannak érzem. Pláne, hogy még másik csoportba sem tudok regisztrálni, mert ugye az 5. szinten csak 1 orim lehet.

ui: Ati, pontosan tudom miért nem lesz lépési kényszer az A-ból. Csak érzékeltetni akartam, hogy akik eddig évekig gyűjtötték a vagyont alsó szinteken, és évek óta A-ban vannak, azokkal soha többé senki nem tud mit kezdeni.... Vagy 10.000 fős lesz az 1/A, amiből 9.600 szabadságon lesz...
Az senkinek sem lenne jó.

Nem az ellen vagyok, hogy a top tetején ücsörgöket valahogy elmozdítsuk onnan. Én csak az ellen akarok erőteljesen fellépni, hogy borzalmas anomáliák keletkezzenek. Mint ahogy most leírtam ezt a szintlépegetős témát, vagy hogy az eddigi gazdagok még gazdagabbak, az eddigi szegények még szegényebbek legyenek.
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 12:42
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Mivan akkor, hogy mondjuk van országod a 4. szinten és a 3. szinten, és a 3. szintről nem tudsz lépni, mert állandoan kivernek a TOP-ból, te visszavered amgad, aztán ki, be, ki, be... stb. Tehát nem tudsz ellépni 3. szintről, mert nincs meg a minimális követelményed a 2. szinthez.

De a 4. szinten jól boldogulsz, és eléred a 2000 top kört.

Akkor mi van? Lépni csak akkor tudsz, ha szétkapcsolod az országokat, emrt összekapcsolt országgal nem is enged oda lépni.

Szétkapcsolni az országokat szabálytalan, a 3. szinten 2 ország szabálytalan. Tehát nyilván ez nem járható út.

Mi lesz a járható út? Törlök a 4. szinten? Vagy újraindulgatok? Vagy mit csinálok ott, hogy ne gyújtsák rám az egész országot? Csak azért, mert a 3. szinten azzal az országgal nem boldogulok, amivel ott vagyok? Vagy trölöm azt? Vagy szabizok a 4. szinten addig amíg 3.on nem lépek?

De ha 4. szinten szabizok, akkor az 5. szinten is szabiznom kell, mert egyszer ott is elérem a 2000 TOP kört...

Tehát ha a 3. szinten megrekedek egy olyan országgal amivel ott nem tudok mit kezdeni, akkor soha többé nem fogok tudni hódítózni? Mert befagy szabiba a 4. és 5. szinten az orim?
Lásd:

ország lefagyasztása, amíg ország másik megelőzi
Old 08-22-2007, 12:43
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
másrészt ha szeretsz játszani egy csoportban azt nem feltétlen a topban kell megtenned fényévekre másoktól, ahol még csak hozzád sem érhetnek, olyan orival ami csak azért él mert senki nincs hozzád elég közel, és olyan termeléssel mint -a többi top-os termelését leszámítva- a teljes csopi össz termelése

Hajlok rá, hogy igazat adjak neked. Én csak érzékeltetni akarom, hogy azért ezt baromira át kéne gondolni, mert kegyetlenül ellehetetlenedhet sok ország.

De nézd meg amit bemásoltam.

Szerinted egy 5400 fős csoportban az 599 hektárommal én bárkit akadályozok? Tudod hol vagyok? A csoport közepén. De a TOP30-ban.

Mitévő legyek most? Veressem szét magam a haverokkal, hogy kiessek a TOP-ból, hogy maradhassak a szeretett csoportomban? Mert más megoldást nem látok... Csak azt, hogy szólok a haveroknak, hogy 599 hektárról verjenek le annyira, hogy 470 hektár alá essek...

Mert más megoldás nem marad nekem.
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 12:46
Pax Hungaricum
Guest

Rendben. De ez még mindig nem egy szuper megoldás.

Lefagyasztom magam, mondjuk úgy lesz, ahogy az első felvetés, 1000 körig nem jöhetek elő, meg levonnak VIP köröket...

És mi van, ha én 700 kör alatt teljesítem a csopit? Ott marad egy országom 300 körig, használhatatlanul...
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 12:47
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Hajlok rá, hogy igazat adjak neked. Én csak érzékeltetni akarom, hogy azért ezt baromira át kéne gondolni, mert kegyetlenül ellehetetlenedhet sok ország.

Szerinted egy 5400 fős csoportban az 599 hektárommal én bárkit akadályozok? Tudod hol vagyok? A csoport közepén. De a TOP30-ban.

Mitévő legyek most? Veressem szét magam a haverokkal, hogy kiessek a TOP-ból, hogy maradhassak a szeretett csoportomban? Mert más megoldást nem látok... Csak azt, hogy szólok a haveroknak, hogy 599 hektárról verjenek le annyira, hogy 470 hektár alá essek...

Én továbbra sem tudom, hogy miről beszélünk. Anarchista csoportban vagy, a változás az anarchista csoportot nem érinti. Akkor?
Old 08-22-2007, 13:01
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:

5/Y-ba mondok neked egy egészen egyszerű, és szerintem általad könnyedén kivitelezhető ötletet
fogd az országod, fellépsz vele, és indítassz egy újat! azzal is játszol majd fellépsz vele
nem hiszem h ez komoly probléma

Quote:
Rendben. De ez még mindig nem egy szuper megoldás.

Lefagyasztom magam, mondjuk úgy lesz, ahogy az első felvetés, 1000 körig nem jöhetek elő, meg levonnak VIP köröket...

És mi van, ha én 700 kör alatt teljesítem a csopit? Ott marad egy országom 300 körig, használhatatlanul...

ezt én nem értem
egész véletlenül nem minden szinten 1000kör a kötelező játékidő?(lehet h az én ismereteim a hiányosak, de ahol jártam én mindenhol 1000körre emlékszem, bár anarchabn elég régn voltam)
de ha mégis tévedek akkor jöhestz a másik országoddal is, és azzal is elhaladhatsz mellette
másrészt nem hiszem h diplomáciával nem lehetne megoldani h benne legyél a top 30ban, a top 30-at teljesíteni nem egy lehetetlen követelés
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 13:15
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Gondolkoztam igy kicsit munka közben a dolgorol.
Ugye ha azt nézzünk 5-6 ember mar akarmilyen magassagokba fel tud menni. Egymast ütik. Tegyük fel egy szövi meg 2 mf. Mindig csak hozzá kell fedezgetni. Még csak nem is sorozák meg egymast nem beszélik meg egyszerűen cska mennek fel. (tudom ne mvagyok naiv nem sportszerű de a jatek keretei megengedik)
Felemenel a 4. helyezett hekijét magasta. Földet nem adnak le csak azt a + pénzt amit ott termelnek. Ugy ezt lehet a piacon áttolják és kész. Na most az a + love boven elég arra hoyg hihetetlen mértékben felfedezzen valaki.
A 4 fős szöviből szintetelép vi felhozza a kövi oriját akibe áttolják a lovet. és pikk pakk felfedez. Kicsit nehezebb megoldani mint ha ütne de ugyanmugy nem etikus és + pénzt nyer.

Itt felvetődik az hogy ha földet ad valaki az szabálytalan akkor a piaci ilyen métrtékű segítés miet nem az?
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 13:21
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Gondolkoztam igy kicsit munka közben a dolgorol.
Ugye ha azt nézzünk 5-6 ember mar akarmilyen magassagokba fel tud menni. Egymast ütik. Tegyük fel egy szövi meg 2 mf. Mindig csak hozzá kell fedezgetni. Még csak nem is sorozák meg egymast nem beszélik meg egyszerűen cska mennek fel. (tudom ne mvagyok naiv nem sportszerű de a jatek keretei megengedik)
Felemenel a 4. helyezett hekijét magasta. Földet nem adnak le csak azt a + pénzt amit ott termelnek. Ugy ezt lehet a piacon áttolják és kész. Na most az a + love boven elég arra hoyg hihetetlen mértékben felfedezzen valaki.
A 4 fős szöviből szintetelép vi felhozza a kövi oriját akibe áttolják a lovet. és pikk pakk felfedez. Kicsit nehezebb megoldani mint ha ütne de ugyanmugy nem etikus és + pénzt nyer.

Itt felvetődik az hogy ha földet ad valaki az szabálytalan akkor a piaci ilyen métrtékű segítés miet nem az?
amennyire én látom erre lettek volna javaslatok, de mind olyan h azt büntették volna vele aki az egészről nem tehet
szinte lehetetlen szűrni h mi az utalás, és mi az egyszerű hiba, stb
az általános büntetés meg sosem hoz(ott) eredményt
Reply With Quote
Old 08-22-2007, 13:29
Alba Alba is offline
Member

Longevity: 99%

Igen Ede ez igaz. A piaci dolgot nehezebb kiszűrni.De valahol az a lényeg hogy a topba nem töltsön el valaki sok időt. Ne az hogy ne kerülhessen oda.
Az hogy vki földet ad le vagy sem könnyben kiszűrhető.
De attól még nem biztos hogy csak ez a gazdasági előny forrása-
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules