|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-22-2007, 13:33
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Ati: oké, hogy nem érinti, ez csak egy példa volt. Ilyen simán előfordulhat normál csoportban is.
Ede: Ezt a részt a normál csoport 3/E szintjéről másoltam ki (épp abban az orimban vagyok bent)
FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 667 kör 254 kör NEM MEGFELELŐ
667 kör a minimum játékidő. Ha gyorsan TOP-ba kerülök, akár 667 kör alatt tudom teljesíteni a szintet.
Ati és mindenki: Boccs a kötözködésért, én csak nem akarom, hgo beégje valaki, aki nem akar orikat élezni, meg nem akar vagyon nélkül lépni a vagyonosok csoportjába.
De mint írtam korábban, hajlok az ilyen jellegű 'lépési szigorításra', csak nem ennyire durva formában.
Nem kell egyszerre égjen, meg romoljon a morál, meg csökkenjen a termelés, meg a többi. Ezek közül elég szerintem 1 is.
Sőt. Szerintem a nagy heki sorik többsége mindenhol termelő.
Egész egyszerűen, álljon le minden bánya, ha eléri valaki a 2000 kört. És ha pozitív egyenlege van, akkor a kajája is vesszen el, amit többletbe termel. És a kereskedők bankjai ne termeljenek kamatot (pénzvédés nyilván megmarad..)
Ergó: ne tudjon semmilyen hasznot termleni, de ne amiatt legyen kötelező lépnie, hogy rágyújtják az országot, meg ilyesmi.
|

08-22-2007, 13:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Igen Ede ez igaz. A piaci dolgot nehezebb kiszűrni.De valahol az a lényeg hogy a topba nem töltsön el valaki sok időt. Ne az hogy ne kerülhessen oda.
Az hogy vki földet ad le vagy sem könnyben kiszűrhető.
De attól még nem biztos hogy csak ez a gazdasági előny forrása-
|
Alba, a termelés csökkenése, illetve a gyújtás erősödése épp azt a célt szolgálja, hogy ne lehessen milliárdokat utalni lefele. Ha már a piaci utalást nem lehet kiszűrni, ez is egy elfogadható megoldás.
Pax: ha egy ország normál 5-ös csoport top 1-4 helyén tartózkodik 100k-s sorszámmal és kis kék nélkül ,arról én nehezen hiszem el, hogy pusztán a játék élvezete tartja ott évek óta.
|

08-22-2007, 13:38
|
Administrator
|
|
Activity: 25%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ergó: ne tudjon semmilyen hasznot termleni, de ne amiatt legyen kötelező lépnie, hogy rágyújtják az országot, meg ilyesmi.
|
Ez azt eredményezné, hogy olyan országok alakulnak ki a topban, akit az életben nem vernek onnan le. A tartalékait eddig már összeszedte, bevédve be van, és ezen nem változtat semmi a javaslatod alapján (nincs épületrombolás, vagyis az épületeiben semmi kár nem keletkezik, a serege megmarad, etetni tud mindent, mert tartalékai vannak).
Az újonnan érkezők annyi hátrányban vannak vele szemben, hogy nem tudnak annyi tartalékot összeszedni, emiatt soha az életben le nem ütik onnan.
Ezzel pont az lenne elérve, hogy a mostani topos országok bebetonozódnának, és esélytelen lenne bárkinek is beérni őket.
Ezzel szemben az egész topic célja pont ennek az ellenkezője: a most induló országok igenis be tudják hozni a topos országokat, attól függetlenül, hogy azoknak esetleg ott már hatalmas tartalékaik vannak.
|

08-22-2007, 13:42
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ati: oké, hogy nem érinti, ez csak egy példa volt. Ilyen simán előfordulhat normál csoportban is.
Ede: Ezt a részt a normál csoport 3/E szintjéről másoltam ki (épp abban az orimban vagyok bent)
FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 667 kör 254 kör NEM MEGFELELŐ
667 kör a minimum játékidő. Ha gyorsan TOP-ba kerülök, akár 667 kör alatt tudom teljesíteni a szintet.
Ati és mindenki: Boccs a kötözködésért, én csak nem akarom, hgo beégje valaki, aki nem akar orikat élezni, meg nem akar vagyon nélkül lépni a vagyonosok csoportjába.
De mint írtam korábban, hajlok az ilyen jellegű 'lépési szigorításra', csak nem ennyire durva formában.
Nem kell egyszerre égjen, meg romoljon a morál, meg csökkenjen a termelés, meg a többi. Ezek közül elég szerintem 1 is.
Sőt. Szerintem a nagy heki sorik többsége mindenhol termelő.
Egész egyszerűen, álljon le minden bánya, ha eléri valaki a 2000 kört. És ha pozitív egyenlege van, akkor a kajája is vesszen el, amit többletbe termel. És a kereskedők bankjai ne termeljenek kamatot (pénzvédés nyilván megmarad..)
|
a morál romlás jelenleg is benne van a játékban, sőt még a gyujtogatás is!
ez nem lenne különösen vltoztatva, csak nem 1-2épület égne le, hisz ezt mindenki megmondta h nevetségesen kevés, egy több ezres országban(ami nem is csoda), hanme akár 1%is, csak az a kérdés h ilyen mértékű mikortól(én azt mondom h 4k topkörtől kéne, de lehet másnak más szám jobban teccene  )
a minimum földre szerintem is szükség volna, amit meg te mondassz, h ah valaki nem bírja megtartani az 1khekit az ne menjen fel 5. szinten 1k hekire, lépjen 600ról, hisz az a maximum
arra meg h gyorsban 667kör, annak érdekében meg itt szólhatsz hozzá:
Quote:
Originally Posted by Ati
|
|

08-22-2007, 13:42
|
Guest
|
|
|
|
Oké, értem én hogy az a célja.
De ha felűzünk mindenkit az A-ba, akkor a mostani bebetonozott orik ott ugyanúgy vagyonosak lesznek, mint amilyenek az 5.4.3.2. szinten voltak. Ha egy friss orival utánuk megyek, akkor szerintem annyi történik, hogy nem (például) a 3. szinten, hanem az 1. szinten alakul ki a "soha az életbe utol nem érem, le nem verem" helyzet.
|

08-22-2007, 13:46
|
Administrator
|
|
Activity: 25%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
De ha felűzünk mindenkit az A-ba, akkor a mostani bebetonozott orik ott ugyanúgy vagyonosak lesznek, mint amilyenek az 5.4.3.2. szinten voltak. Ha egy friss orival utánuk megyek, akkor szerintem annyi történik, hogy nem (például) a 3. szinten, hanem az 1. szinten alakul ki a "soha az életbe utol nem érem, le nem verem" helyzet.
|
Nem vettem észre, hogy az utóbbi egy évben (kb szám, lehet több, lehet kevesebb) az 1/A topjának értéke érdemben változott volna.
|

08-22-2007, 13:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Oké, értem én hogy az a célja.
|
ezelőtt arról beszéltél h x csak azért van a B topján mert nem akar az Aba menni, és azért termel meg látja el a haverokt zsé vel, vagy nem  ?
az ilyet ha felkényszerítjük Aba ő ott elf-el lesz és végig fogja vegetálni a csoportot!és lefordul!
nem hiszem h bebetonozá magát az A-ba amikor nem szereti a csioportot
|

08-22-2007, 13:48
|
Guest
|
|
|
|
Pl amit Ede mond, az számomra is sokkal szimpatikusabb, hogy ha már mindenképpen brutális önpusztítás kerül bevezetésre, akkor a 2000 kört kéne feljebb emelmi. Ede 4000-res értéke tetszik!!!
Akik be vannak betonozva, azok szerintem már 4k körül járnak, sőt, szerintem át is lépték. Tehát további vagyongyűjtésre nem nagyon lesz lehetőségük.
Viszont a friss oriknak az a bizonyos 83 nap szerintem elég kevés. Mondjuk egy 170 napos dologban simán kiegyeznék.
Akkor legyen megemelve a morálromlá, a gyújtási arány, és álljon le a bányák termelése.
Támogatom.
De csak ha feljebb visszük a 2k topkör értéket. Érzésem szerint az rettentő kevés.
|

08-22-2007, 13:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
arra meg h gyorsban 667kör, annak érdekében meg itt szólhatsz hozzá:
|
Akarod mondani lassúban 
3/E az a lassú csopi és ott 667 kör a játékidő 
|

08-22-2007, 13:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es mi lenne, ha a gyujtas csak bankokra, tanyara es banyakra vonatkozna? tehat ami termel. a barakk kocsma, stb. nem termelo epulet. ezt csak azert mondom, mert akkor nem sujtana azokat, akik valoban azert mennek 1re feljebb, hogy szetussek a kornyeket, es nem azert hogy zavartalanul penzt termeljenek pl. tobbszaz bankkal.
|
tulajdonképpen a házzal is termelsz, katikat, ahol 50k/kati az ár ott elég komoly a bevétel belőle.
Amúgy szvsz hülyeség hogy mindent gyújtsanak! Gyújtsák csak a házakat, de úgy hogy képtelenség legyen visszaépítgetni azokat (egy idő után), és az emberhiány miatt ne menjen semmi, így ne is tudjon termelni! És a házak mennyiségétől is függővé tenném a gyújtás mennyiségét.
pl. 2-3k közt: 0%, lázadozások, morálcsökkenés; tartható állapot szvsz, kb mint most. 3-4k közt: 1% ház/kör; 4-5k közt 2% ház; 5-6k:3% 6-7k:4% 8-9k:5% és tovább nem írom, mert nem hiszem, hogy valaki ezt bírná.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|