Quote:
Originally Posted by Ati
Helytartó előtt is megtették, hogy 24 órában jelen voltak, úgyhogy ezt továbbra se tudom így ebben a formában valósként elkönyvelni. Aki jó játékos akart lenni, az óránként felkelt 1-1 percre, aztán visszaaludt.
No, hát köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, nem sikerült meggyőzni arról, hogy hátrányban lennének a nem vipesek, ha rá akarják szánni azt a napi 24 órát, ami ahhoz kell, hogy kiélezett országokkal jelen lehessenek a topban, mint a helytartóval rendelkezők. Ha valaki ennyi időt nem akar rászánni a játékra, akkor más stratégiát választva nem a topban, hanem más régiókban tud gond nélkül játszani, akár napi 1 belépéssel is.
|
Látom elsiklottál a hozzászólásom felett.
A helytartó csak azt csinálja, amit én, de sokkal gyorsabban, ezért a nemvipes igenis hátrányban van.
Tegyük föl, tudom, hogy rengetni vagy lopni fognak kör végén, a ht ki tudja pakolni az el nem férő seergeket is, elvben én is kitudnám.
De 3-4mp alatt KÉPTELESÉG eladni őket. Akárhány ablakod is van.
Ha viszont kv előtt be vannak készítve a kitöltött ablakok, akkor talán sikerülhet, de akkor meg elmegy 1piacbelépő. És ha mégse akkor rengetnek, hanem a következő körben, akkor ezt megint meg kell csinálni.
Míg a ht csak 1belépőt használ el.