|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-30-2006, 18:59
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Lebontották az épületeket!!!
Tisztelet Fórumozók és Admin!!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, illetve az adminhoz, hogy mi tévő legyek, ha a békésen éldegélő országomat egy nap úgy találom, hogy az összes épület le van bontva, a hadseregem vissza van fokozva, és kint van minden katona a piacon!
Ja és mindez tudtom nélkül!!!
Ha valakivel történt már ilyen kérem írjon!!
Velem ez nem az első eset. Fél éve más jelszóval ugyanez megtörtént!
És nem adtam meg senkinek a passwordot!!
Üdv Grande85!!!! 
|

10-30-2006, 19:07
|
Administrator
|
|
Activity: 24%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Grande85
Tisztelet Fórumozók és Admin!!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, illetve az adminhoz, hogy mi tévő legyek, ha a békésen éldegélő országomat egy nap úgy találom, hogy az összes épület le van bontva, a hadseregem vissza van fokozva, és kint van minden katona a piacon!
Ja és mindez tudtom nélkül!!!
Ha valakivel történt már ilyen kérem írjon!!
Velem ez nem az első eset. Fél éve más jelszóval ugyanez megtörtént!
És nem adtam meg senkinek a passwordot!!
Üdv Grande85!!!! 
|
Gyakori, hogy nem a Hódítós adataidhoz férnek hozzá illetéktelenek, hanem a mailedhez. Hiába változtatsz a Hódítóban jelszót, ha a mailedre bármikor lekérhetik. A mailedre is vigyázz, és természetesen a Hódítóban kapcsold be a biztonsági lehetőségeket. (Beállítások menüpont alatt több ilyen is található.)
Ha egy gépet többet is használtok, akkor ne jegyeztesd meg a jelszót, idegen gépen ne lépj be, mert ki tudja milyen keylogger fut épp ott stb.
És természetesen a SAJÁT címeden legyen az ország, ne valaki másén.
|

10-31-2006, 08:20
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
elég idegesítő lehet ha mondjuk több év melója megy kárba. 
|

10-31-2006, 09:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Napóleon
elég idegesítő lehet ha mondjuk több év melója megy kárba. 
|
Annál jobban oda kell figyelni arra, hogy ne férjen más hozzá az országodhoz. Ehhez a játékon belül adottak a lehetőségek, élni kell velük.
|

10-31-2006, 09:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Grande, nekem anno 1/A-ban történt hasonló az egyik országommal.. de nekem tényleg a mailemet törték fel. Ha nem vagy elég elővigyázatos (mint akkoriban én sem voltam az) akkor sajnos megesik az ilyen.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-31-2006, 09:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Grande, nekem anno 1/A-ban történt hasonló az egyik országommal.. de nekem tényleg a mailemet törték fel. Ha nem vagy elég elővigyázatos (mint akkoriban én sem voltam az) akkor sajnos megesik az ilyen.
|
Ide kapcsolódóan:
Ha a Hódítóban a jelszavadat valaki megtudja, és az országban átírja, akkor mindig van arra lehetőséged, hogy visszaszerezd: az e-mail címedre lekéred az adatokat, és ha meg is változtatta valaki, be tudsz lépni a megváltoztatott jelszóval, majd átírni azt olyanra, amit ismét csak Te ismersz.
Ennek mintájára célszerű az e-mail címét is mindenkinek olyan helyen tartani, amit vissza tud szerezni, ha bármi gond van. Ilyen például az Internet-szolgáltatódtól kapott cím, aminek a jelszavát ha valaki ellopja, akkor a szolgáltatódnál tudod magad azonosítani, és kapsz egy új jelszót, visszaszerezve az e-mail címed feletti irányítást.
Ha valamilyen olyan freemail címen tartod az országot, aminek a visszaszerzésére nulla az esélyed, akkor nem tudunk segíteni, ha bármi gond van, hiszen sem az ország belépőadatait nem ismered, se az országhoz tartozó e-mail cím nem a tied.
|

10-31-2006, 14:05
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Na ja ha a freemail címet szerzik meg az orinak annyi egyszer már jártam így.hát elég dühös voltam.
|

10-31-2006, 14:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by big man5
Na ja ha a freemail címet szerzik meg az orinak annyi egyszer már jártam így.hát elég dühös voltam.
|
És mivel a freemail rendszerek többsége a régi, már nem használt címeket minden további nélkül kiadja új embernek, ezért ezek igen gyakran előfordulhatnak, akár mindenféle hozzáértés nélkül is.
Nem véletlenül kérjük folyamatosan mindenkitől, hog yvalós, SAJÁT, és használatban levő címen tartsa az országát, ezért vannak az évenkénti azonosítások is.
|

11-01-2006, 16:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Sziasztok!
Gondoltam, hogy megtudta valaki a jelszavamat.
Arra voltam kiváncsi csak, hogy mással is történt-e már hasonló eset.
Ezekszerint igen.
Csak nem értem minek kell egyes embereknek ilyen eszközökhöz folyamodnia. Miért nem ver be akkor, ha útba vagyok neki.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy IP-t nem tárol a Hódító szevere?
Mert nekem nem volt bekapcsolva az IP figyelmeztető.
Csak ha esetleg a szerveren megvan, hogy ki lépett be, akkor lehetne azonosítani az egyént!
Bár ha normális, akkor nem a saját gépéről csinálta.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
És mindenki vigyázzon a jelszavára!!!
Üdv Grande85!
|

11-01-2006, 18:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Sajnos mindig vannak olyan szemetek, akik élvezik, hogy megtehetnek dolgokat olyan emberekkel, akik nem tudnak védekezni ellene 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|