![]() |
Lebontották az épületeket!!!
Tisztelet Fórumozók és Admin!!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, illetve az adminhoz, hogy mi tévő legyek, ha a békésen éldegélő országomat egy nap úgy találom, hogy az összes épület le van bontva, a hadseregem vissza van fokozva, és kint van minden katona a piacon! Ja és mindez tudtom nélkül!!! Ha valakivel történt már ilyen kérem írjon!! Velem ez nem az első eset. Fél éve más jelszóval ugyanez megtörtént! És nem adtam meg senkinek a passwordot!! Üdv Grande85!!!!:mad: |
Quote:
Ha egy gépet többet is használtok, akkor ne jegyeztesd meg a jelszót, idegen gépen ne lépj be, mert ki tudja milyen keylogger fut épp ott stb. És természetesen a SAJÁT címeden legyen az ország, ne valaki másén. |
elég idegesítő lehet ha mondjuk több év melója megy kárba.:eek:
|
Quote:
|
Grande, nekem anno 1/A-ban történt hasonló az egyik országommal.. de nekem tényleg a mailemet törték fel. Ha nem vagy elég elővigyázatos (mint akkoriban én sem voltam az) akkor sajnos megesik az ilyen.
|
Quote:
Ha a Hódítóban a jelszavadat valaki megtudja, és az országban átírja, akkor mindig van arra lehetőséged, hogy visszaszerezd: az e-mail címedre lekéred az adatokat, és ha meg is változtatta valaki, be tudsz lépni a megváltoztatott jelszóval, majd átírni azt olyanra, amit ismét csak Te ismersz. Ennek mintájára célszerű az e-mail címét is mindenkinek olyan helyen tartani, amit vissza tud szerezni, ha bármi gond van. Ilyen például az Internet-szolgáltatódtól kapott cím, aminek a jelszavát ha valaki ellopja, akkor a szolgáltatódnál tudod magad azonosítani, és kapsz egy új jelszót, visszaszerezve az e-mail címed feletti irányítást. Ha valamilyen olyan freemail címen tartod az országot, aminek a visszaszerzésére nulla az esélyed, akkor nem tudunk segíteni, ha bármi gond van, hiszen sem az ország belépőadatait nem ismered, se az országhoz tartozó e-mail cím nem a tied. |
Na ja ha a freemail címet szerzik meg az orinak annyi egyszer már jártam így.hát elég dühös voltam.
|
Quote:
Nem véletlenül kérjük folyamatosan mindenkitől, hog yvalós, SAJÁT, és használatban levő címen tartsa az országát, ezért vannak az évenkénti azonosítások is. |
Sziasztok!
Gondoltam, hogy megtudta valaki a jelszavamat. Arra voltam kiváncsi csak, hogy mással is történt-e már hasonló eset. Ezekszerint igen. Csak nem értem minek kell egyes embereknek ilyen eszközökhöz folyamodnia. Miért nem ver be akkor, ha útba vagyok neki. Egy olyan kérdésem lenne, hogy IP-t nem tárol a Hódító szevere? Mert nekem nem volt bekapcsolva az IP figyelmeztető. Csak ha esetleg a szerveren megvan, hogy ki lépett be, akkor lehetne azonosítani az egyént! Bár ha normális, akkor nem a saját gépéről csinálta. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! És mindenki vigyázzon a jelszavára!!! Üdv Grande85! |
Sajnos mindig vannak olyan szemetek, akik élvezik, hogy megtehetnek dolgokat olyan emberekkel, akik nem tudnak védekezni ellene :( :mad:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:33. |