|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
05-15-2008, 13:48
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Új stratégiák
Ide várunk minden olyan új stratégiát, ötletet, javaslatot, ami a 7.0-ás verzió miatt válik lehetővé.
|
05-17-2008, 14:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár nem új srtatégiáról, hanem egy régi eltűnéséről van szó. Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre...
Nem találtam erre utaló pontot a változások leírásában, viszont az utóbbi napokban többször jártam úgy (én meg a szövetségesem is), hogy a csata utáni körben már nem lehetett hazakísérni a támadót...
Mégegyszer mondom, lehet hogy láma kérdés, csak megijesztett a dolog
Az is lehet, hogy ez még a béta verzió bétasága miatt van? Vagyis ez vissza fog állni, vagy így marad?
A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár inkább egy eddigi stratégia megszűnéséről lenne szó... Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre... Többször is jártam rosszul emiatt, és a szövetségesem is.
Nem találtam erre utaló pontot a változások listáján, így nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy ez még csak a béta, és ezért nem úgy működik mint eddig, vagy szándékos változtatás.
Egyszóval: így fog maradni, vagy vissza fog állni az eredeti működés?
A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár inkább egy eddigi stratégia megszűnéséről lenne szó... Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre... Többször is jártam rosszul emiatt, és a szövetségesem is.
Nem találtam erre utaló pontot a változások listáján, így nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy ez még csak a béta, és ezért nem úgy működik mint eddig, vagy szándékos változtatás.
Egyszóval: így fog maradni, vagy vissza fog állni az eredeti működés?
Last edited by Ati; 05-17-2008 at 21:56..
|
05-17-2008, 21:57
|
Administrator
|
|
Activity: 6%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Flanker
de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre...
|
Semmi változás nem történt ezügyben, most is ugyanúgy működik, mint eddig. Ez eddig is megoldható volt.
(Légyszi ne írj le mindent háromszor. Köszi.)
|
05-17-2008, 22:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
A 2kör határa 4000pontnál van.
Ha 200hekin ütsz egyet, hozol 10hekit: 450pont, tehát 2körön belül marad az ellen.
Ha 2000hekin ütsz egyet a foglalás 4500pontot is érhet, így az ellen kieshet a 2körből.
Ha fokozol le katonát, hogy a pontkülönbség 4000alá csökkenjen akkor tudsz kísérni (de a távot nem egyedül a pontkülönbség határozza meg, így ez nem biztos, hogy elég)
|
05-17-2008, 22:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
631 sokszám [SZ] xxxxxxxx 9.958 - 85 8
830 515522 ...mert a földön nem Alien... 9.432 5.442 ---
ez nincsen 4000pont. És nem is 3 kör távolság
Mondjuk először én is meglepődtem, és hibának véltem, amikor támadás után az ellen 3körre került, és emiatt nem tudtam kísérni. Ez asszem sehol sincs leírva.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-17-2008, 22:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
631 sokszám [SZ] xxxxxxxx 9.958 - 85 8
830 515522 ...mert a földön nem Alien... 9.432 5.442 ---
ez nincsen 4000pont. És nem is 3 kör távolság
Mondjuk először én is meglepődtem, és hibának véltem, amikor támadás után az ellen 3körre került, és emiatt nem tudtam kísérni. Ez asszem sehol sincs leírva.
|
A pontszám mellett a helyezés is számít. Ami ott látszik, hogyha beütnek valakit, akkor van X körre, KV után meg ugyanannyi ponttal más helyre kerül, és az X-ből hirtelen Y lesz
|
05-18-2008, 01:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Nekem az nem teljesen világos, hogy földfoglalásnál (lehet h fosztogatásnál is), ha szövi help-pel ütök, akkor a részesedés a vitt katonák arányában oszlik meg, ez eddig nem így volt, ez sok mindent megváltoztathat.
Más: Az 1/A-ban a könnyebb klánbalépésekkel nem jelenhetnek meg rövid időre 1 személyes klánok, akik ütnek egyett és visszaálnak? Kicsit felfordulhat ettől az A teteje...
|
05-18-2008, 08:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A pontszám mellett a helyezés is számít. Ami ott látszik, hogyha beütnek valakit, akkor van X körre, KV után meg ugyanannyi ponttal más helyre kerül, és az X-ből hirtelen Y lesz
|
Én ezt tudom De ez éppen megtévesztő. Én mosdjuk arra gondoltam régen, hogy biztosan a kísérés lehetősége miatt marad az illető két körön belül, had legyen már neki, ha más beütötték! De kiderült, h semmi ilyesmi!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-18-2008, 09:27
|
Administrator
|
|
Activity: 6%
Longevity: 100%
|
|
|
05-18-2008, 10:09
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 11%
Longevity: 94%
|
|
Durva lenne
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|