Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Új stratégiák (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2982)

Dine in HELL 05-15-2008 12:48

Új stratégiák

Ide várunk minden olyan új stratégiát, ötletet, javaslatot, ami a 7.0-ás verzió miatt válik lehetővé.

Flanker 05-17-2008 13:36

A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár nem új srtatégiáról, hanem egy régi eltűnéséről van szó. Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre...
Nem találtam erre utaló pontot a változások leírásában, viszont az utóbbi napokban többször jártam úgy (én meg a szövetségesem is), hogy a csata utáni körben már nem lehetett hazakísérni a támadót...
Mégegyszer mondom, lehet hogy láma kérdés, csak megijesztett a dolog :)
Az is lehet, hogy ez még a béta verzió bétasága miatt van? Vagyis ez vissza fog állni, vagy így marad?

A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár inkább egy eddigi stratégia megszűnéséről lenne szó... Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre... Többször is jártam rosszul emiatt, és a szövetségesem is.
Nem találtam erre utaló pontot a változások listáján, így nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy ez még csak a béta, és ezért nem úgy működik mint eddig, vagy szándékos változtatás.
Egyszóval: így fog maradni, vagy vissza fog állni az eredeti működés?

A kérdésem a 7.0 -val kapcsolatos, bár inkább egy eddigi stratégia megszűnéséről lenne szó... Nem tudom, hogy valami elkerülte-e a figyelmemet, de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre... Többször is jártam rosszul emiatt, és a szövetségesem is.
Nem találtam erre utaló pontot a változások listáján, így nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy ez még csak a béta, és ezért nem úgy működik mint eddig, vagy szándékos változtatás.
Egyszóval: így fog maradni, vagy vissza fog állni az eredeti működés?

Ati 05-17-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by Flanker (Post 175113)
de úgy vettem észre, hogy az új verzióban sikeres földszerző csata után rögtön eltávolodnak egymástól az országok, így nincs lehetőség visszakísérésre...

Semmi változás nem történt ezügyben, most is ugyanúgy működik, mint eddig. Ez eddig is megoldható volt.

(Légyszi ne írj le mindent háromszor. Köszi.)

Valezius 05-17-2008 21:01

A 2kör határa 4000pontnál van.
Ha 200hekin ütsz egyet, hozol 10hekit: 450pont, tehát 2körön belül marad az ellen.

Ha 2000hekin ütsz egyet a foglalás 4500pontot is érhet, így az ellen kieshet a 2körből.

Ha fokozol le katonát, hogy a pontkülönbség 4000alá csökkenjen akkor tudsz kísérni (de a távot nem egyedül a pontkülönbség határozza meg, így ez nem biztos, hogy elég)

vityu 05-17-2008 21:24

631 sokszám [SZ] xxxxxxxx 9.958 - 85 8
830 515522 ...mert a földön nem Alien... 9.432 5.442 ---

ez nincsen 4000pont. És nem is 3 kör távolság :)
Mondjuk először én is meglepődtem, és hibának véltem, amikor támadás után az ellen 3körre került, és emiatt nem tudtam kísérni. Ez asszem sehol sincs leírva.

Valezius 05-17-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175174)
631 sokszám [SZ] xxxxxxxx 9.958 - 85 8
830 515522 ...mert a földön nem Alien... 9.432 5.442 ---

ez nincsen 4000pont. És nem is 3 kör távolság :)
Mondjuk először én is meglepődtem, és hibának véltem, amikor támadás után az ellen 3körre került, és emiatt nem tudtam kísérni. Ez asszem sehol sincs leírva.

A pontszám mellett a helyezés is számít. Ami ott látszik, hogyha beütnek valakit, akkor van X körre, KV után meg ugyanannyi ponttal más helyre kerül, és az X-ből hirtelen Y lesz :)

Dine in HELL 05-18-2008 00:02

Nekem az nem teljesen világos, hogy földfoglalásnál (lehet h fosztogatásnál is), ha szövi help-pel ütök, akkor a részesedés a vitt katonák arányában oszlik meg, ez eddig nem így volt, ez sok mindent megváltoztathat.

Más: Az 1/A-ban a könnyebb klánbalépésekkel nem jelenhetnek meg rövid időre 1 személyes klánok, akik ütnek egyett és visszaálnak? Kicsit felfordulhat ettől az A teteje...

vityu 05-18-2008 07:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175175)
A pontszám mellett a helyezés is számít. Ami ott látszik, hogyha beütnek valakit, akkor van X körre, KV után meg ugyanannyi ponttal más helyre kerül, és az X-ből hirtelen Y lesz :)

Én ezt tudom :) De ez éppen megtévesztő. Én mosdjuk arra gondoltam régen, hogy biztosan a kísérés lehetősége miatt marad az illető két körön belül, had legyen már neki, ha más beütötték! De kiderült, h semmi ilyesmi!

Ati 05-18-2008 08:27

Quote:

Originally Posted by Dine in HELL (Post 175196)
Nekem az nem teljesen világos, hogy földfoglalásnál (lehet h fosztogatásnál is), ha szövi help-pel ütök, akkor a részesedés a vitt katonák arányában oszlik meg, ez eddig nem így volt, ez sok mindent megváltoztathat.

Ez most sem így van. Hol olvastál erről? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Tsobi 05-18-2008 09:09

Durva lenne :D

All times are GMT +1. The time now is 13:06.