|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-28-2007, 11:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Figyelj, te még ojanról nem hallottál hogy valakit megutálnak és szétszedik??? 
Most nem egy támadásrol van szó!
|
Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.
Last edited by Cece; 01-28-2007 at 12:09..
|

01-28-2007, 12:33
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Légyszives... könyörgöm...olvass már súgót. Hallottam, és mindenre van megoldás de ez nem az!
De hogy érthető legyen a dolog. Ha újrázni akarsz, akkor teljesen mindegy mikor teszed. Szóval éppen mindegy, hogy az az utolsó sereg beüt e vagy sem, mivel :
Azt az országot kapod vissza, amelyikkel a szintet kezdted (csak akkor, ha már legalább egy szintet feljebb léptél!), a kezdeti 72 órás védelemmel!
Szóval ez nem arra szolgál, hogy kivédd a támadást... jelen esetben, hogy kitolj az ellennel és az uccsó akciója csakazértse sikerüljön.
|
Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.
|

01-28-2007, 12:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Nem értesz!
Olyan hülye nem vagyok hogy ujrainduljak mert egy sereg támad. Engem támadnak 20 körröl sokan, mig várok 20 órát, jön egy másik sereg, és ha jön a sereg akkor nemtudok ujrázni, könnyü célpont vagyok, a krónikázók látják az egyszerre 5 sereges támadásokat, meggömböznek, semmim nincs , ezért ők is támadnak, és mivel megint jön a sereg.... Engem nem az zavar hogy jönnek felém sokan, az zavar hogy így soha nem tudok ujrázni.
|
Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki. 
|

01-28-2007, 12:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Bonts üresre mindent leesel a csopi aljára és oda már tuti nem fog ütni senki. 
|
Ja, már egy hete full üresen van az orim, azért nemtom megnézni de hogy még meddig támaqdnak. 
|

01-28-2007, 12:59
|
Member
|
|
|
|
menj el szabira és fixen újrázol 3 nap múlva
|

01-28-2007, 13:13
|
Member
|
|
|
|
Nah .. ha meg 20körről támadnak és nem tudod megfogni az elég gáz.
Olyat már hallottam, hogy szétszedtek valakit, de hogy 20körről teszik mindezt  ... nah ezzel történelmet írsz.
|

01-28-2007, 13:26
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Olyat már hallottam, hogy szétszedtek valakit, de hogy 20körről teszik mindezt  ... nah ezzel történelmet írsz.
|
Ha tényleg nullára van bontva akkor simán beverik de nem nagyon tudom elhinni hoyg van aki 20 körre lefele támadna csak azért mert üres az ori. Kivéve ha nincs közelebb senki ami sztem ha nem is lehetetlen de mindenképp rendkívül ritka.
|

01-28-2007, 13:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Szétszedtek 2 körröl, szövi volt, letámadnak 4 en, 20 sereg, és a csoport látja hogy 0 vagyok, és mindenki engem támad, mert vesztenivalója nincs, de messziröl is támadnak,mert egy ideje nem tudok ujrázni. Amugy látom nagyon szeretitek kifordittani a szavaimat, meg muszáj offolni is!
|

01-29-2007, 07:22
|
 |
Member
|
|
|
|
ez engem is idegesít , már mint az hogy verek valakit oszt szintett lép azt szerintem se lehessen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|