|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-14-2008, 11:40
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Üzenetek
Sziasztok! Épp eszembe jutott, ahogy a felhalmozott üzeneteket törölgettem, hogy nem lehetne-e jobb felső sarokba egy boxot tenni amit bepipálva egyszerre több üzenetet is törölhetnénk, mert igy nagyon sok időbe telik.
Apró fejlesztés, de szerintem hazsnos lenne.
|
01-14-2008, 11:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Sziasztok! Épp eszembe jutott, ahogy a felhalmozott üzeneteket törölgettem, hogy nem lehetne-e jobb felső sarokba egy boxot tenni amit bepipálva egyszerre több üzenetet is törölhetnénk, mert igy nagyon sok időbe telik.
Apró fejlesztés, de szerintem hazsnos lenne.
|
ne hagyd felhalmozni...
|
01-14-2008, 12:20
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ne hagyd felhalmozni...
|
ezaz, ha elolvastad, és nem érdemleges, azonnal töröld, és nem lesz vele gond a későbbiekben
|
01-14-2008, 12:22
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Idézet a súgóból
Itt a válasz
Quote:
Üzenetek érvényessége:
Minden üzenet a megérkezésétõl számított 5 napig marad olvasható az üzeneteid között, utána automatikusan törlõdik. Lehetõséged van egy üzenetet elmenteni, errõl kicsit lentebb, az Üzenetek mentése résznél olvashatsz.
A fölösleges, olvasott vagy elévült üzeneteket kérjük, töröld, így mind a saját, mind a mi dolgunkat megkönnyíted.
|
|
01-14-2008, 12:25
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Idézet a súgóból
Ja és,ha sokat ír valaki akkor itt egy másik lehetőség
Quote:
VIP tagjainknak...
VIP tagjainknak lehetősége van arra, hogy meghatározzák, hogy adott országoktól nem kívánnak üzenetet fogadni (mert pl folyamatosan zaklatja valaki). Ilyenkor az üzenetek oldalon, a "Mellőzött országok listája" linkre kattintva megadható annak az országnak a sorszáma, akitől nem kívánsz üzenetet fogadni. Ugyanitt törölni is lehet a már nem aktuális mellőzéseket.
Ha olyan valaki szeretne üzenetet küldeni, aki szerepel a mellőzött országok listáján, akkor nem fog tudni Neked írni, csak egy szabvány hibaüzenetet kap, amiből megtudhatja, hogy nem kívánsz tőle üzenetet fogadni.
|
|
01-14-2008, 14:44
|
|
Member
|
|
|
|
1. Nem kívánok senkit sem mellőztetni.
2. Nemtom de ez az 5 napos törlés nem igazán működik.
|
01-14-2008, 16:53
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Működik az, hidd el. Néha rosszul is jön, mert egy beszélgetésnek nem találom az alját, ha elfelejtem menteni.
Amikor aktívkodok, az üzik száma megközelíti a 200-at.
|
02-05-2008, 13:25
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Ezt a felvetést jogosnak is érzem, meg nem is.
Ha hozzányúlunk az üzenetekhez, akkor szerintem olyan irányba kellene elvinni, hogy először látszódjon, hogy mikor, kitől jött üzenet, majd itt rákattintva lehessen elolvasni, ne egyszerre töltsön le 2-300 üzenetet.
Konkrét üzeneteket lehetne kiválasztani, vagy adott feladótól az összes üzenetet egyben megnézni.
Esetleg valailyen szinten a "párbeszéd" teljes szövegét elolvasni: küldött üzenet, kapott üzenet, arra küldött üzenet, arra kapott válasz. Mindez egy oldalon.
Egy külön "tárgy" mező betételét feleslegesnek tartom, sajnos tapasztalat, hogy az emberek jelentős része egy ilyen mezőt nem tud használni.
|
02-05-2008, 13:50
|
|
Member
|
|
|
|
Ati: az esetleg megoldhato lenne, hogy joparszor elofordult, hogy hosszabb ideig voltam szabin es amire belepek, jelzi, hogy uzenet erkezett, de konkretan nincs semmi ott, mert letelt a torlesi ido.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
02-05-2008, 13:51
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Ati: az esetleg megoldhato lenne, hogy joparszor elofordult, hogy hosszabb ideig voltam szabin es amire belepek, jelzi, hogy uzenet erkezett, de konkretan nincs semmi ott, mert letelt a torlesi ido.
|
Ez már meg van oldva, ez pontosan így működik.
Ilyenkor érdemes az e-mail értesítőket bekapcsolni, akkor látod is, hogy mit írtak, még szabi alatt is.
Hogy a szabi ylatt levő országoknak tovább megmaradjanak az üzenetek, az nem lehetséges.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|