|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

06-02-2006, 17:40
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Üzenetek és szövetségesek
Szövetségek: a tekercsek 10%-a mindig (még akkor is, ha
nincs szabad írnok), minen esetben 20 körönként
másolódjanak, de ha 10-nél kevesebb, akkor is 1 db.
Üzenetek: Az üzeneteknek lehessen választani egy témát, és
témák szerint moderálni (pl. ellenséges-> kicsit lehet
durvább hangnemben írni, és nem kell félni a tiltástól
törléstől, diplomáciai-> elintézni egy támadást, vagy
tolvajlást, megbeszélni, hogy ezt többet nem, stb). Az
üzeneteket futárral küldeni vagy varázslattal. A futár
minden esetben két kör alatt juttatja el az üzenetet, de
akinek küldöm az a legfrissebb eseményeknél láthatja, hogy
"Egy ország ??? típusú (ellenséges, diplomáciai, stb...) üzenetet
küldött feléd, ami 2 kör múlva érkezik meg tanácsadóidhoz."
Üzenetet varázsolni pedig akkor is lehet, ha 49% alatt van a
varázslók készültsége, ekkor rögtön megkapja az üzenetet.
|

06-02-2006, 18:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ez mégis mire jó? Az első ötlet lényegét nem is értem...Biztos azért mert láma vagyok 
|

06-02-2006, 18:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by OnkieJoe
|
Ezt úgy érti szerintem hogy annak a 10%-át 20körönként ami az oriban van.Mer ha nincs szabad irnok akkor tekercset írnak vagy nincs könyvtárad és ha tekercset írnak akkor meg hogy kapna az ország a még el nem készült tekercsekből 10%-ot?ez hülye ötlet szerintem.
Quote:
Originally Posted by OnkiJoe
de ha 10-nél kevesebb, akkor is 1db.
|
1db tekercsel mit érsz? 
|

06-02-2006, 18:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
elég brutális lenne az, ha 20 körönként kapnál 300k tekit, mert minden szövidnek van 1 milla tekercse...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-02-2006, 19:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Ezt úgy érti szerintem hogy annak a 10%-át 20körönként ami az oriban van.Mer ha nincs szabad irnok akkor tekercset írnak vagy nincs könyvtárad és ha tekercset írnak akkor meg hogy kapna az ország a még el nem készült tekercsekből 10%-ot?ez hülye ötlet szerintem.
1db tekercsel mit érsz? 
|
Sok kicsi sokra megy  Úgy gondoltam, hogy pl. van 20 könyvtárad, azaz 2.000 tekercset írhatsz egyszerre. Ha viszont van szövetségesed, a súgóban megemlíti, hogy átmásolják neki az írnokok a neked meglévő tekercsek 10%-át. De azt nem írja a súgó, amit én csak sejtek, hogy csak akkor másolnak, ha tudnak (mert hiába van 2.000 írnokod, nem írhatsz egyszerre 3.000 tekercset, így nem tudnak másolni sem.) Úgy módosítanám, hogy a Tudomány oldalon azokat az írnokokat látod, akik neked dolgoznak. Ha meg épp nincs szövetségesed, akkor a maradék írnok, aki elvileg a nem létező szövetségesnek másol, a meglévő tekercseid amortizálódását próbálják visszaszorítani (huh, remélem érthetően írtam le). 20 kör meg azért, mert az egy fix időpont, és így tudod számolni, hohy xy-nak van 13.000 mágiai tekercse, akkor 20 kör múlva TE kapsz 1.300-at. Az üzenet meg nem könnyítés a játékon, hanem nehezítés, és szerintem érdemes beletenni, így is érdekesebbé téve a játékot. Amúgy ezeket az öteleteket csak úgy írtam, de szerintem nem rosszak, de szerintem nuku esélyem van arra, hogy viszontlássam a játékban.
|

06-03-2006, 07:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Sok kicsi sokra megy  Úgy gondoltam, hogy pl. van 20 könyvtárad, azaz 2.000 tekercset írhatsz egyszerre. Ha viszont van szövetségesed, a súgóban megemlíti, hogy átmásolják neki az írnokok a neked meglévő tekercsek 10%-át. De azt nem írja a súgó, amit én csak sejtek, hogy csak akkor másolnak, ha tudnak (mert hiába van 2.000 írnokod, nem írhatsz egyszerre 3.000 tekercset, így nem tudnak másolni sem.) Úgy módosítanám, hogy a Tudomány oldalon azokat az írnokokat látod, akik neked dolgoznak. Ha meg épp nincs szövetségesed, akkor a maradék írnok, aki elvileg a nem létező szövetségesnek másol, a meglévő tekercseid amortizálódását próbálják visszaszorítani (huh, remélem érthetően írtam le). 20 kör meg azért, mert az egy fix időpont, és így tudod számolni, hohy xy-nak van 13.000 mágiai tekercse, akkor 20 kör múlva TE kapsz 1.300-at. Az üzenet meg nem könnyítés a játékon, hanem nehezítés, és szerintem érdemes beletenni, így is érdekesebbé téve a játékot. Amúgy ezeket az öteleteket csak úgy írtam, de szerintem nem rosszak, de szerintem nuku esélyem van arra, hogy viszontlássam a játékban.
|
Ez nem így működik ember. Az épp elkészült tekercsek 10%át másolják le, nem a meglévőket könyörgöm. És véletlenül pont akkor másolják le, amikor elkészülnek, hihetetlen. Legközelebb talán gondold el miket írkálsz...
|

06-03-2006, 20:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ez nem így működik ember. Az épp elkészült tekercsek 10%át másolják le, nem a meglévőket könyörgöm. És véletlenül pont akkor másolják le, amikor elkészülnek, hihetetlen. Legközelebb talán gondold el miket írkálsz...
|
ez is az ötletem (egyik) lényege
|

06-04-2006, 00:19
|
Member
|
|
|
|
és ez miért lenne jó? 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-04-2006, 01:20
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
ez is az ötletem (egyik) lényege
|
höhö:) hát, ez a javaslat nagyon felborítaná az eddig is instabil anyagi egyensúlyt a játékban..
|

06-04-2006, 16:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Onkie: tisztában vagy vele hogy hülyeségeket beszélsz? 
mellesleg semmivel nem lenne jobb a te javaslatod... csak azt eredményezné hogy nem fogyna soha a teki ha egyszer feltöltöted mert mindig megkapnád a szövik tekijeinek 10%át... azaz ha 15k tekit tart midnegyik szövid, akkor 20 körönként 4500at kapnál összesen/fajta... és ezt mindegyik szövid.... szerintem jó ahogy most van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|