![]() |
Üzenetek
Sziasztok! Épp eszembe jutott, ahogy a felhalmozott üzeneteket törölgettem, hogy nem lehetne-e jobb felső sarokba egy boxot tenni amit bepipálva egyszerre több üzenetet is törölhetnénk, mert igy nagyon sok időbe telik.
Apró fejlesztés, de szerintem hazsnos lenne. |
Quote:
:D |
Quote:
|
Idézet a súgóból
Itt a válasz;)
Quote:
|
Idézet a súgóból
Ja és,ha sokat ír valaki akkor itt egy másik lehetőség:D:p
Quote:
|
1. Nem kívánok senkit sem mellőztetni.
2. Nemtom de ez az 5 napos törlés nem igazán működik. |
Működik az, hidd el. Néha rosszul is jön, mert egy beszélgetésnek nem találom az alját, ha elfelejtem menteni. :D
Amikor aktívkodok, az üzik száma megközelíti a 200-at. |
Ezt a felvetést jogosnak is érzem, meg nem is.
Ha hozzányúlunk az üzenetekhez, akkor szerintem olyan irányba kellene elvinni, hogy először látszódjon, hogy mikor, kitől jött üzenet, majd itt rákattintva lehessen elolvasni, ne egyszerre töltsön le 2-300 üzenetet. Konkrét üzeneteket lehetne kiválasztani, vagy adott feladótól az összes üzenetet egyben megnézni. Esetleg valailyen szinten a "párbeszéd" teljes szövegét elolvasni: küldött üzenet, kapott üzenet, arra küldött üzenet, arra kapott válasz. Mindez egy oldalon. Egy külön "tárgy" mező betételét feleslegesnek tartom, sajnos tapasztalat, hogy az emberek jelentős része egy ilyen mezőt nem tud használni. |
Ati: az esetleg megoldhato lenne, hogy joparszor elofordult, hogy hosszabb ideig voltam szabin es amire belepek, jelzi, hogy uzenet erkezett, de konkretan nincs semmi ott, mert letelt a torlesi ido.
|
Quote:
Ilyenkor érdemes az e-mail értesítőket bekapcsolni, akkor látod is, hogy mit írtak, még szabi alatt is. Hogy a szabi ylatt levő országoknak tovább megmaradjanak az üzenetek, az nem lehetséges. |
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |