|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

01-25-2010, 18:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
1/A-ban egy hulla felállhat majd úgy, ha jól saccolom, hogy kb 54% üres terület és 46% barakk. Túlélő szemet választva alig lehet ártani neki.
Jó lenne ez?
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following 2 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 18:48
|
Member
|
|
|
|
Elképesztően meggondolatlan ötlet!
Főleg A ban!
Klánütésnél
1 ork barakk 588,2
1 Hulla barakk 691,12
Támadóerőt képvisel.
A hullának kevesebb ház fog kelleni mint egy orknak.
Ha berakok 19% házat, és 25 bankot akkor maradhat 80% katonai épülete. És még a gyujtást is jól fogja bírni!
3000 heki felett sokkal durvább a pestis is.
10000 hekin kb kipusztul a lakosságod mire meggyógyulsz.
Ha ilyen hullából bevennék hármat a klánomba akkor 5 napon belúl az összes elf bunker felnyílna a top környékén.
Jönnének ide tömegével sírni, hogy abbahagyják, ha nem csinál Ati valamit. És igazuk is lenne.
Ati hallgass a tapasztalt játékosok intelmeire!
|
|

01-25-2010, 18:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
1/A-ban egy hulla felállhat majd úgy, ha jól saccolom, hogy kb 54% üres terület és 46% barakk. Túlélő szemet választva alig lehet ártani neki.
Jó lenne ez?
|
Fegyában azt szeretem, hogy mindig körmönfontan fogja meg a dolgokat, tetszik. Ebben igaza van, hogy ha üres hekivel üt, akkor nem sok esélye marad az ellennek, hogy ártson neki tolival 
|

01-25-2010, 18:57
|
Member
|
|
|
|

Én is a hulla erősítése mellett voltam, de szerintem ez a mostani verzió a ló túloldala... kétszer.
A hulla gyengéi kb annyian vannak, mint egy kocsma/templom nélküli orknak. Ezen felül van egy betegsége is, az orknak nincsen semmije. Ha egy így felépített orkkal mérnénk össze a támadóerejét (még a vérszomjtól is eltekintve), akkor is egy erős fajt kapnánk, a lehető legnagyobb ütőerővel. A mostani javaslat kb 19%-kal erősebb fajt eredményez ennél a teoretikus orknál. Ha az orknak 4% templomot is adunk (hogy ténylegesen legyen esélye legalább a vérszomjra), a hulla előnye növekszik. Gyakorlatilag olyan lesz így a hulla, hogy egy erős ork támadóerejének megfelelő sereget kiküldve marad annyi serege otthon, amennyit az élezett, ügyes ork esetlegesen koptatni tud kísérése esetén. Ez nem kicsit túlzás!

01-25-2010, 19:00
|
Member
|
|
|
|
Ideális klán a 8 hulla 2 törpe.
Elf nem kell, mert a hulla is nagyot véd klánnal egyéniben meg visszaüt 2 sereggel ha beférnek hozzá.
De a törpéknek komoly túlélési gyakorlat lesz az biztos 

01-25-2010, 19:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Miért baj az, hogy született egy erősebb faj, az orknál?
|

01-25-2010, 19:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Miért baj az, hogy született egy erősebb faj, az orknál?
|
Mert így megborít minden más fajt. Az ork ereje még a jóízlés határán belül van.
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 19:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Predikciom:
Az 1/A fele szkn lesz hamarosan, a masik fele meg szetutve, vipet meg csak par kobor hulla fog fizetni...
Igy tessek belegondolni, fejlesztoi szemmel is.... 

01-25-2010, 19:15
|
Member
|
|
|
|
Ha ez bevezetésre kerül, akkor az 1A játékosállományának fele a tesztidőszak alatt ha hulla kerül a közelébe (egyénileg vagy klánnal) kimegy szk ra a maradék játékosokat jó esélyel beverik.

01-25-2010, 19:17
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nos, kicsit én is elképedve olvastam amit Ati beírt. De meg kell hagyni, hogy CSAK hadizni tud a hulla, tehát elméletileg neki kell lennie a legerősebb hadi fajnak.
Vélemény:
- A szintnkénti bónuszrendszert max akkor tartanám jó ötletnek, ha van valami szintenkénti malusza is. Pl.: Minden szintlépés után 15%-kal hatásosabbak a házgyújtások. Ha ilyenek nincsenek bent, akkor teljesen indokolatlan szerintem, hogy szintenként kap bónuszt, ráadásul ilyen nagy mértékben. Így egyre feljebb jutva nemhogy nehezedik, hanem egyre könnyebb a játék majd hullával (nyílván annak aki elviseli a sok gyújtást).
- Ha ennyi hadi bónuszt kap, akkor azért még 2 plusz lyukat beraknék neki. Elvenném a következő bónuszokat tőle: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.
- A betegség így nagy hekin, ahogy előttem is írták, többen is szerintem, szinte ellehetetlenítené azokat az országokat, akik beverik a hulltát. Márpedig nem jó, ha senki nem meri megütni. Így a betegséget kicsit módosítanám, úgy, hogy 3000 hektáról, a 3000 körön felül kapott betegség az csak 75%-ban számít, továbbá 6000 hektártól csak 50%-ban. Példa: 3500 hekis hullát bevernek, akkor az 3000+500*0,75=3375 , míg 8000 hekin mondjuk: 3000+3000*0,75+2000*0,5=6250.
Tehát összefoglalva:
Én támogatom a hatalmas hadi és férőhely bónuszokat, ha:
- El lenne véve ez a két bónusz: a földrengés csak minimális károkat okoz ; hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés.
- Minden szinten 10-15%-kal javulna az ellene irányuló gyújtogatás hatásfoka
- A betegség a fent leírt módon, nagy hektárokon csökkenne.
Indok: Így tényleg mindent elsöprő terminátor lenne, viszont ha egy-két gyengítést beraknánk neki nem hadi oldalról, akkor azért már nehezebben lehetne vele haladni. Mert ha így felturbózzuk az erejét, akkor egy közepes játékos is lazán felkapaszkodna A-ba és fordulna.
Tehát azt gondolom, hogy megérdemli a hatalmas ütőerőt, de legyen még sebezhetőbb tolival / varival, és a betegség nagy hekin kicsit legyen visszavéve.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|