|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
08-18-2010, 13:37
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
teged mi akadalyoz hogy elerd az 1A top30-at a fellepeshez? Minek ez a topic egyaltalan?
Ezzel a hozzaallassal ciki megszolalni ilyen temaju topicban ahol konnyitesert pedalozol, de a masik jatekosra nagyivben teszel...
|
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 13:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem halat kell adni az ehes embernek hanem horgaszbotot.
Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!
En csak az 1A-ban jatszom 10 eve! A legtobb 5-6 szemes ori gazdija azt se tudta akkor meg hogy mi is az a Hodito. En nem jatszom lenn igy nincs is tobb szemelyisegem.
Hogy van az hogy amig a nemszeretjuk az egyAt sracoknak lessuk a kivansagait hogyan is lehetne meg konnyebb dolguk addig nekem pld 10 ev utan is be kell ernem az alap orival? Mitol jobb az aki nemszereti az 1A-t annal aki szeretié
Ati nekem mikor talalsz mar ki valamit, hogy karpotolodjak a ringlispirjatekosokkal szembené
|
Tökéletesen egyetértek. anno amikor A-ba léptem nem terveztem hosszabb maradást,csak fordulok és jön fel a többi ori,azt majd ha lesz pár szemem akkor probálkozom meg vele, nah ez volt úgy 3éve, és még azóta sincs meg a kék számom sőt az egyéb országok is szabiztak.
bár ha minden jól megy akkor meg lesz az első heteken belül,de az is megy vissza szabira a fordulás után
|
|
08-18-2010, 13:48
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Tökéletesen egyetértek. anno amikor A-ba léptem nem terveztem hosszabb maradást,csak fordulok és jön fel a többi ori,azt majd ha lesz pár szemem akkor probálkozom meg vele, nah ez volt úgy 3éve, és még azóta sincs meg a kék számom sőt az egyéb országok is szabiztak.
bár ha minden jól megy akkor meg lesz az első heteken belül,de az is megy vissza szabira a fordulás után
|
Nekem eddig 2 orim volt A-ban azóta az 1.-ik lefordult most L-ben csücsül szabin a másik pedig lassan 8300 kör óta csücsül A-ban de azelőtt Claív is vagy 4-5000 kört volt A-.ban
Én szeretem az A-t!
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 14:06
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Aki nem szereti az 1A-t az ne jatszon fenn de ne is akarjon plusz szemeket!
|
A játék EGYIK lehetséges célja az 1/A-ban legjobbnak lenni.
A játék egy MÁSIK lehetséges célja minél több személyiség összeszedése.
A kettő együtt nagyon ritkán találkozik.
Felmerült problémaként, hogy micsoda elf mocsár alakult ki, amivel nem lehet kezdeni semmit. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy a felfedezgető elfek miatt egyre feljebb megy a top30% határa. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy sokan csak tamagocsiznak az A-ban, hogy más országukkal foroghassanak, és ez milyen rossz hatással van az A-ra is, és nekik is milyen rossz. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy sokan eleve úgy kezdenek neki az A-nak, hogy betonelf, és ki se próbálják, hogy milyen ott igazából játszani, mert féltik a nehezen megszerezhető földet, ami kell a forduláshoz, vagy a másik országuk fordulásához. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy a nagy klánból kis klánba kiválás, majd visszalépés problémás a leadandó föld miatt. Közvetve -- egyre több aktív klánnak esélyt adva a top30%-ra, ezáltal a leadandó földre kedvezményt kapva -- itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy bármilyen könnyítés "ront" az eddigi személyiségek értékén. Úgy érzem, hogy ezzel a megoldással ez ki van küszöbölve, hiszen a könnyítésért cserébe máshol kell játszani, semmivel se szerzi meg előbb a plusz személyiséget senki. Az egyetlen változás, hogy közben szórakozik, nem csak tamagocsizik.
Mik az ellenérvek?
Last edited by Ati; 08-18-2010 at 14:08..
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 14:09
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
teged mi akadalyoz hogy elerd az 1A top30-at a fellepeshez? Minek ez a topic egyaltalan?
Ezzel a hozzaallassal ciki megszolalni ilyen temaju topicban ahol konnyitesert pedalozol, de a masik jatekosra nagyivben teszel...
|
Az offhoz csak annyit: van országom A topjában, a többire meg no comment, nem is értem mi a bajod: szerintem az a ciki hogy a 10 éves múltaddal példálózol, miközben... áhh mindegy hagyjuk
ON: én Ati javaslata melett állok, azaz maradjon a mostani, plusz könnyítve dupla forgás. (Bár akár maradhatna minden úgy ahogy van, elvégre van országom top30-ban, és ahogy monro kolléga megállapította, a többiekre nagy ívben teszek)
|
08-18-2010, 14:30
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A játék EGYIK lehetséges célja az 1/A-ban legjobbnak lenni.
A játék egy MÁSIK lehetséges célja minél több személyiség összeszedése.
A kettő együtt nagyon ritkán találkozik.
Felmerült problémaként, hogy micsoda elf mocsár alakult ki, amivel nem lehet kezdeni semmit. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy a felfedezgető elfek miatt egyre feljebb megy a top30% határa. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy sokan csak tamagocsiznak az A-ban, hogy más országukkal foroghassanak, és ez milyen rossz hatással van az A-ra is, és nekik is milyen rossz. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy sokan eleve úgy kezdenek neki az A-nak, hogy betonelf, és ki se próbálják, hogy milyen ott igazából játszani, mert féltik a nehezen megszerezhető földet, ami kell a forduláshoz, vagy a másik országuk fordulásához. Itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy a nagy klánból kis klánba kiválás, majd visszalépés problémás a leadandó föld miatt. Közvetve -- egyre több aktív klánnak esélyt adva a top30%-ra, ezáltal a leadandó földre kedvezményt kapva -- itt egy megoldás, ami ezen (is) segít.
Felmerült problémaként, hogy bármilyen könnyítés "ront" az eddigi személyiségek értékén. Úgy érzem, hogy ezzel a megoldással ez ki van küszöbölve, hiszen a könnyítésért cserébe máshol kell játszani, semmivel se szerzi meg előbb a plusz személyiséget senki. Az egyetlen változás, hogy közben szórakozik, nem csak tamagocsizik.
Mik az ellenérvek?
|
Érvnek erős,de véleményként itt van 1:
Az elfmocsár nem fog eltünni, se lejjebb menni. nem hiszek abban hogy bármelyik elf gazda is változtatna a játékstilusán.Sztem minden egyes mocsári elf úgy lesz a módositással,hogy ha már eddig felfedezett,nem fogja leforditani,mert B-ből így is tud majd forogni, anélkül hogy 2x kéne A-ban járnia. Ami teljesen érthető, hiszen több ezer kör munkáját hagyná ott, azért hogy dupla annyi idő legyen 1országa fordulása.Ez pedig rögtön egybe esik a 2.ponttal,hogy a top30% úgyanúgy felfele fog kúszni tovább.
3.pont is ehez kapcsolodik, nem azért fog valaki felhagyni a tamagocsival és játszani,mert időben többe fog neki kerülni a fordulás, ugyan kevesebb hekiért, hanem azért, mert vmiért megszereti a játékot ott fent.
4.pont, az egyetlen lényegében amivel egyetértek hogy érdemileg változtat a játékon vmit is ez. Az új fellépőknek nem lesz olyan kilátástalan a helyzet, és talán tényleg bemerik válalni a hadit, amivel lehet hogy maradnak és a top30 fölé is másznak. Emmellett azoknak is kedvezne akiknek nincs idejük és még nincs fent elfjük a mocsárban. Akik már felmásztak oda azok sztem ott fognak meggebedni amig esetleg abba nem hagyják a játékot.
az 5.pontot nem egészen értem, de ha ez azt jelenti hogy nem csak a top30% határától, hanem már a fix hektártól számitana a belépési kedvezmény, az mindenképpen pozitiv a feltörekvő klánoknak és ez hatalmas segítség lenne nekik.
|
|
08-18-2010, 14:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
? mi lenne a megoldás erre?
Én lehethogy nem látok minden hszt a topicban?
Quote:
|
Erre megoldás a fix határ valóban.
Ellenérv: Új csoport kialakulása az 1A-n belül...
Quote:
|
Mi a megoldás rá? Hogy 5000 hekiig tamagocsiztatjuk őket és közben csinálunk egy "uj" 1A/b csopit" a többieknek?
Quote:
|
Na ezen aztán semelyik javaslat nem segít... Talán az enyém... talán!
Quote:
|
Tényleg ugy tűnik hogy kimaradtak hsz-ek, mert erre a problémára nem is értem hogy jelentene megoldást a fix határ vagy a 2x forgunk körbe
Quote:
|
Ezt talán el is tudom fogadni.
Amire lehetett érvet felhozni ott van. A többi "felmerült problémaként..." kezdetű és "itt a megoldás" végű beirás egy nagy PR kampány.
Egyik problémát sem kezeli egyik javaslat sem.
Elfmocsár ellen fixhatár? Nemááá, ez nem kezelés ez "leválasztás" az 1A többi részétől az elfmocsarat.
Kisklán-nagyklán leadandó föld? Mi köze ennek a topichoz egyáltalán???
Betonelfeken kivül nem próbálunk ki mást...
Ezen hogy fog segíteni a fixhatár? A felfedezés olcsóbbá tétele talán! De ez sem biztos a játékosok egyénisége miatt.
Tamagocsi az 1A-ban?
Nem a top30-ig van tamagocsi, hanem a felfedezés mértékének 1000 katona feletti értékeinél. Itt már nemsok srác mer kimenni mert akár 4milliárdot is bukhat. Inkább tamagocsi... A fixhatár ezen sem segít! Sem a 2x járok körbe megoldás.
Mindent összevetve Ati ez a hosszú kampánycikked inkább nem is mondom mit ér... Ugyis te döntesz ugyhogy felesleges ilyen maszlagokat ideírni aminek annyi köze van a valósághoz mint Münchaüsen meséinek.
|
08-18-2010, 14:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Az offhoz csak annyit: van országom A topjában, a többire meg no comment, nem is értem mi a bajod: szerintem az a ciki hogy a 10 éves múltaddal példálózol, miközben... áhh mindegy hagyjuk
ON: én Ati javaslata melett állok, azaz maradjon a mostani, plusz könnyítve dupla forgás. (Bár akár maradhatna minden úgy ahogy van, elvégre van országom top30-ban, és ahogy monro kolléga megállapította, a többiekre nagy ívben teszek)
|
Ne haragudj, de Monró amikor nem játszott is, folyamatosan probált segíteni módositások behozatalával az A-n,és baromira nem maga miatt, mert sokáig nem is akart újra játszani...
és sztem nem ciki olyan múlttal példálozni az A-ban mint amit Monró elmondhat, de ha te esetleg vezettél már top klánt akkor elnézést.
|
|
08-18-2010, 14:48
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Elfmocsár ellen fixhatár? Nemááá, ez nem kezelés ez "leválasztás" az 1A többi részétől az elfmocsarat.
|
Ez most is megvan, ráadásul egy sokak számára elérhetetlen(nek tűnő) magasságban.
Quote:
|
Mellékhatásként erre is pozitív hatással lehet.
Az 1/A-ban annyira összetett játék folyik, hogy egy apró módosítás sokminden másra is kihatással lehet. (És ezeken felül ki tudja mi van még, amire egyelőre nem is gondolt senki.)
Quote:
Ezen hogy fog segíteni a fixhatár? A felfedezés olcsóbbá tétele talán! De ez sem biztos a játékosok egyénisége miatt.
|
Ezen nagyon egyszerűen segít.
A javaslat célja, hogy azokat segítse, akik a lenti csoportokban szeretnek játszani. Lehet beszélni olyanokról, akik folyamatosan betonelffel végigfedeznek, nekik biztos nem lesz semmi változás, de ők vajon tényleg szeretnek játszani? Nem hiszem, hogy nekik szól ez a javaslat. Azoknak szól, akik lent szeretnek játszani, de A-ban azt a stílust választják, hogy muszáj bevédeniük magukat, ha meg akarják kísérelni elérni azt a magasságot, ami most a top30%. Ha nincs ez a "kényszer", ha egy belátható cél van előttük, akkor sokkal inkább választják ugyanazt a játékstílust, amit lenti csoportokban is, és ténylegesen játszanak, nem csak a betonvédelem mögül néha fedeznek.
Quote:
Tamagocsi az 1A-ban?
Nem a top30-ig van tamagocsi, hanem a felfedezés mértékének 1000 katona feletti értékeinél. Itt már nemsok srác mer kimenni mert akár 4milliárdot is bukhat. Inkább tamagocsi... A fixhatár ezen sem segít! Sem a 2x járok körbe megoldás.
|
Aki íjas elf, annak fellépéstől kezdve tamagocsi van.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-18-2010, 14:48
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
? mi lenne a megoldás erre?
Én lehethogy nem látok minden hszt a topicban?
Erre megoldás a fix határ valóban.
Ellenérv: Új csoport kialakulása az 1A-n belül...
Mi a megoldás rá? Hogy 5000 hekiig tamagocsiztatjuk őket és közben csinálunk egy "uj" 1A/b csopit" a többieknek?
Na ezen aztán semelyik javaslat nem segít... Talán az enyém... talán!
Tényleg ugy tűnik hogy kimaradtak hsz-ek, mert erre a problémára nem is értem hogy jelentene megoldást a fix határ vagy a 2x forgunk körbe
Ezt talán el is tudom fogadni.
Amire lehetett érvet felhozni ott van. A többi "felmerült problémaként..." kezdetű és "itt a megoldás" végű beirás egy nagy PR kampány.
Egyik problémát sem kezeli egyik javaslat sem.
Tamagocsi az 1A-ban?
Mindent összevetve Ati ez a hosszú kampánycikked inkább nem is mondom mit ér... Ugyis te döntesz ugyhogy felesleges ilyen maszlagokat ideírni aminek annyi köze van a valósághoz mint Münchaüsen meséinek.
|
ha 4k hekiig kell felmenni könnyen lehet hogy többen merne bevállalni mást is elf helyet mivel kisebbek a veszteségek.. egy ütés miatt nem veszíti el 1 hónap "munkáját".. kevesebb pénzből is el lehet érni amit a feljövetel aaltt simán össze lehet szedni.. ha nem kell attól félnie hogy elbukja a hónapok alatt összefedezgetett földet talán még kedvet is kap néhány ember az 1/A-hoz.. a te javaslatod semmit nem változtat..
elfmocsár eltüntetésem miért cél? ha nem lenne elfmocsár akkor lenen ott egy szakadék.. lehet elfeket nehéz beverni, de a semmit még nehezebb
új csoport kialakulása.. erre lehetne jó az amit Tsobi mondot.. személyiségenként növekvő top (egy fordulással +szem de mindig az Aban vagy bben többszemes orihoz mért top elérése szükséges) ez a megoldás semmilyen szétszakadást nem jelentene hosszútávon.. az Aban kezdőknek nagy segítség lenne aki meg 10 szemmel szaladozik kicsi nehezítést kapna..
erre az az ellenérv se helytálló, hogy ez nehezítés, mert a cél az Aban kezdőknek való könnyítés.. a javaslat nekik nagy könnyítést jelent(lehet a jobbaknak nehezítés, de amiért a topik elindult arra megoldást jelenthet) és akár fel is lendítheti a csoportot bár ezt nem lehet megmondani előre..
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|