Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-20-2007, 18:54
Szemes224 Szemes224 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Én nem az ömlesztett eseményekről beszélek, hanem az események MENÜRŐL -ott jelenleg csak a hadi események vannak, s azt mondom, hogy lehetne külön fül az alvilágis és mágikus eseményeknek.
Nagyon jónak tartom az ötletet, még a színeken sem kellene változtatni, elég lenne ha grafikailag eltérő lenne a toli, illetve a mágikus akció eredménye.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-26-2007, 14:59
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 16%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
ha minden esemeny ugyanolyan szinu, akkor kell kigubancolni inkabb, nem? nem veletlen, hogy a hadis akciok vagy pirosak/zoldek. hogy rogton eszre lehessen venni a visszatekintes soran. engem pl tobbszor erdekelne, hogy kit is loptam meg, mennyi jott tole, vagy kit artoztam, milyen hatasfokkal, mennyi is volt a kinnlevo serege, stb. es ez jo lenne ha nem veszne bele a tobbi "szurke" esemenybe.
Még sok olvasandó van előttem a témában, úgyhogy bocs, ha már volt ez a javaslat...

A színek nekem se tetszenek, de kategóriákra egész jól lehetne bontani az eseményeket... Hadi, alvilági, mágikus... Ha csak a tekercslopásokra vagí kíváncsi, akkor csak az alvilági eseményeket visszanézni.
Old 01-26-2007, 15:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Még sok olvasandó van előttem a témában, úgyhogy bocs, ha már volt ez a javaslat...

A színek nekem se tetszenek, de kategóriákra egész jól lehetne bontani az eseményeket... Hadi, alvilági, mágikus... Ha csak a tekercslopásokra vagí kíváncsi, akkor csak az alvilági eseményeket visszanézni.
Es az is bekapcsolhato lenne, mint a tanacsadok oldalam? Mi van ha nem szeretnem, hogy lassak a szovik mennyi tekit lopok?
Old 01-26-2007, 15:02
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Panyi View Post
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...
Ez a távolbalátáshoz hasonlóan "régi, olvasott" eseményként kerülhetne tárolásra, így wapon nem jelenik meg, mint új esemény. Szerintem ritka, hogy wapon a régi eseményeit nézegeti valaki vissza.
Old 01-26-2007, 15:04
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Halihó

Nos az 5letet én is támogatom, a szineket viszont én sem. Szerintem teljesen felesleges kiszinezni. Eddig is csupán a katonai akciók eredményei voltak szinesen feltüntetve az eseménylistában; szerintem ez maradjon is így.
Hmm.... nagyon tetszik az ötlet Nem kellene kérdezgeti a szöviket, hogy kitől, mikor, mennyit, miből, mit ....stb
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek Nah de ez már magánügy.
Ezt is lehet törölni, mint a rendes eseményeket...

... ami sok esetben sajna gondot jelent, hiába van kiemelve leírva a súgóban. :-/

"- Nem látja a szövim a fontos eseményeimet, pedig be van jelölve, hogy lássa.
- Törölted, azért nem látja.
- Nem töröltem.
- De törölted. És ahogy írva is van, olyankor már nem látja.
- De nem töröltem.
- Dehogynem. Nézd meg.
- Na jó, töröltem... de akkoris..."

Old 01-26-2007, 15:05
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by FJORD View Post
Én szoktam Wapot is használni, szerintem az külön topicot érdemelne, hogy mit kéne rajta változtatni.
OFF: mivel a mai telefonok többségén már nemcsak wap, de teljes webes elérés megoldható (wapelőfizetésen keresztül), ezért a wapos felület további fejlesztése nem várható.
Old 01-26-2007, 15:08
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
De ennyi erővel a teljesbe is bekerülhetne, na nem részletes, hanem csak jelzés értékűen pl.: xy lopott 6szor Pistától. Hogy mit és mennyit az már titok. Ugyan így a variknál pl.: az ártózást nem megmondani mit esetleg meddig csak, azt hogy hányszor.
Ezt semmiképp nem tartom jó ötletnek.
Old 01-26-2007, 15:16
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by NonSens View Post
Annyit fuznek hozza hogy epp a napokban emlitettem meg valakinek ezt a javaslatot nem tudom hogy tolem fuggetlenul jutott e eszetekbe vagy ilyen nepszeruek az otleteim, de ma mikor felvetettem en is kulon topicban eszrevettem hogy fel nappal megeloztetetk Mindenesetre feltetlenul szuksegesnek latom en is az esemenylista boviteset hogy minden jatekstilus egyarant ervenyesulhessen es jol jatszhato legyen.
Mert most nem jól játszható valamelyik emiatt?
Old 01-26-2007, 15:25
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm View Post
Nekem tetszik az alapötlet, még a megkülönböztető színek is, max akinek nem tetszik annak opcionális lenne, és kikapcsolhatja
Nem szeretem az ilyen jellegű opciókat. Legyen már egy egységes kinézete a Hódítónak, ne 600 embernél 600 különbözőféle...
Old 01-26-2007, 15:30
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
A térkaput meg lementheted ahogy Remedy mondta.

Ez az egész topic az elvégzett toli/vari akciók lementéséről szól, a térkapufelderítés is nyilván ezek közé tartozik.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules