|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-28-2006, 20:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Panyi
Lehet, hogy nem a játékon, hanem a memóriánkon kellene javítanunk? 
|
Ja kérjünk Ati-tól egy frissitést 
|

11-28-2006, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Kicsit elszaladtunk.
Szöviesemények közt semmiképp nem szeretném látni, hogy ki kitől mit lopott. Rengeteg kiírás lenne, és tényleg elveszne a lényeg.
|
Ez megoldható enne egy reszletek opció gombbal amit bejelölhetnél, hogy akarod-e látni hogy a szövid kit mennyire lopott le. Egyébként meg csak azt irná ki, hogy szövid sikeresen lopott X-től
|

11-28-2006, 20:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
az en eredeti javaslatom direkt arrol szolt, hogy csak a SAJAT esemenylistaban jelenjen meg, a szovieben NE.
|

11-28-2006, 21:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
az en eredeti javaslatom direkt arrol szolt, hogy csak a SAJAT esemenylistaban jelenjen meg, a szovieben NE.
|
Úgy van. Úgy is lenne jól
|

11-28-2006, 23:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
|
De ha egyszer kíváncsiak vagyunk  A szint teljes ártó, toli krónikájára azért már nem lennék kíváncsi, az gondolom a háború és béke kötet kategóriába tartozna.
Szóval ha a saját eseményeimet kijelezné, már az is jó lenne, ha nem jön össze akkor viszont papírt és ceruzát kérünk amortizált memóriánk mellé  
|

11-29-2006, 01:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De ha egyszer kíváncsiak vagyunk  A szint teljes ártó, toli krónikájára azért már nem lennék kíváncsi, az gondolom a háború és béke kötet kategóriába tartozna.
Szóval ha a saját eseményeimet kijelezné, már az is jó lenne, ha nem jön össze akkor viszont papírt és ceruzát kérünk amortizált memóriánk mellé  
|
Amortizált memória? Rengetsz 4-et, szerintem nem tudod a végén hirtelen elmondani, hogy milyen épületek borultak fel, pedig gyakran jó lenne tudni, és bemásolni szövifórumra.
|

11-29-2006, 08:17
|
Member
|
|
|
|
én kimentem txt-be és onnan bemásolom.
|

11-29-2006, 08:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
ez teljesen komolytalan volt. szo sincs arrol, hogy az egesz csoport toli es vari kronikajat latni lehetne. ha tolizik v. varizik vki akkor CSAK A SAJATJAT latna viszont a "regi esemenyekben". 1szeruen megprobaltad nevetsegesse tenni az egesz javaslatot, pedig sokan tamogattak mar elsore is, gyozkodes nelkul.
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én kimentem txt-be és onnan bemásolom.
|
hat jelenleg nincs is mas lehetoseged. lopsz 1et, es amit a tolvajlas ablak tetejen kiir (ennyit es ennyit loptal) azt kijelolod, ctrl+c, vindozban ablakot valtasz, notepadba ctrl+v, lopsz ujra, stb. ugyanezt ismetelgeted. ha felelf vagy akkor csak 16-szor kell megtenned... es raadasul nincs is benne az infoban, hogy KIT loptal meg. na ezert kene hogy a regi esemenyek az altalam felvazolt modon eltarolja.
|

11-29-2006, 09:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Elsőre tetszik a gondolat de, a többi hozzá szólásba is van egyenként némi igazság. Szerintem, úgy kellene, hogy a saját eseménylistába látszódjon a megszokott színekkel sikeres nem sikeres kész. De ennyi erővel a teljesbe is bekerülhetne, na nem részletes, hanem csak jelzés értékűen pl.: xy lopott 6szor Pistától. Hogy mit és mennyit az már titok. Ugyan így a variknál pl.: az ártózást nem megmondani mit esetleg meddig csak, azt hogy hányszor. Ja és a szövi listába, se árt ha valamilyen formába jelen van, mert amikor háború van milyen jó, hogy látom hogy a kollega már felrakott 36kör vihart 2körrel ez előtt tehát énnekem nem kell.
Last edited by laziga; 11-29-2006 at 09:24..
|

11-29-2006, 09:30
|
Member
|
|
|
|
de igy 100%-osan tudod, hogy a szoviben a masik mit csinal v. mit nem csinal. ennek sztem sokan nem orulnenek. en maradnek amellett, hogy csak a sajatban jelenjen meg, tulajdonkeppen csak emlekeztetonek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|