Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2007, 19:57
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
a szövik átlépkedhetnek egymáshoz piacolni + a helytartó funkcióit ellátni a szabályok szeritn
Erre azt akartam mondani, hogy "Maradjunk annyiban, hogy ezért még nem került senki anarchba", de ez nagyon nem igaz, mert iszonyat sokan kerültek emiatt anrchba már... No nem azért, mert feltették a szövinek a védelem varit, hanem mert ha már ott volt, és a szövi úgyis jobb varis, akkor csinált pár gömböt, elvégre a szövi is biztosan megtenné, ha épp ott lenne. Igen, de nincs ott, úgyhogy az ilyenért szépen repülnek az országok anarchba, hiszen nem egy, hanem több országot irányítasz. A szövid pedig majd csak néz, hogy dehát ő nem is csinált semmit. Ő nem is, helyette csinált más.
Old 01-26-2007, 20:05
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by porika View Post
én kicsit más okot mondanék a törlés nehezítésére illetve 1-2 kör elhalasztására. többször előfordult és rettentően idegesít a dolog, hogy ütésváltás közben vagyunk és mielött becsapódok azelött törli magát. tehát ha megnyomja a törlés gombot, akkor még 1-2 körig maradjon "életbe" az orija, hogy a már elindított támadások befejeződjenek. Nem az extrém dolgokra gondolok, hogy 688 körről indít egy támadást, hogy ne tudjon törölni. Csak 1-2 körről lenne szó.
Ez megint nonszensz, ha valaki nem akar többet játszani, akkor had törölje már magát akkor, amikor akarja, nem akkor, amikor már mégjobban szétszedték...
Old 01-26-2007, 20:10
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
Be lehetne vezetni a biztonság növelésére egy régi események szerü menüpontot, ahol az van logolva, mikor léptek ki-be az oriba, esetleg még a hibás probálkozásokat is.
igy legalább azok nagyobb biztonságban lennének akiknek az oriját NEM belépöátadás utján törik fel. Pl. ha látja, hogy valaki belépett mikor arra se járt, vagy valaki probálkozott nála tucatszor hibás jelszoval.

mondjuk ebben bennevan az a veszély, hogyha egyszer bejutottak az oriba, akkor tisztában lesznek a belépési szokásaiddal is.
Ilyen biztonsági lehetőségek vannak a Hódítóban.
Old 01-26-2007, 20:11
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
amúgy tudom hogy ez a téma elején van írva de hozzátenném hogy ha nem vezetjük be ezt a módosítást akkor is gond van ha elgépelted az e-mail és nem emlékszel hogy mit gépeltél el benne szóval Ati-nak ez az érve el van vetve!
Lásd előző beírásaim egyike. Úgyhogy ez nincs elvetve.
Old 01-26-2007, 20:16
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne
Nem ez az én bajom ezzel.

Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. )

Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél.
Old 01-26-2007, 20:27
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem ez az én bajom ezzel.

Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. )
Nem csak Magyarországon. Ez mindenhol így van, csak van ahol többet másutt pedig kevesebbet beszélnek róla.

Quote:
Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél.
Ha csak súrolod az még nem baj
De természetesen értve és elfogadva a dolog
Old 01-31-2007, 08:05
Atiii
Guest

Longevity: 0%

Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt.
Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar!
Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit.
Old 01-31-2007, 09:09
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Erre azt akartam mondani, hogy "Maradjunk annyiban, hogy ezért még nem került senki anarchba", de ez nagyon nem igaz, mert iszonyat sokan kerültek emiatt anrchba már... No nem azért, mert feltették a szövinek a védelem varit, hanem mert ha már ott volt, és a szövi úgyis jobb varis, akkor csinált pár gömböt, elvégre a szövi is biztosan megtenné, ha épp ott lenne. Igen, de nincs ott, úgyhogy az ilyenért szépen repülnek az országok anarchba, hiszen nem egy, hanem több országot irányítasz. A szövid pedig majd csak néz, hogy dehát ő nem is csinált semmit. Ő nem is, helyette csinált más.
Ez egy kicsit off, de Ati kezdte

Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?!
Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz...

Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom...
Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem...

Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!!

Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más!

bocs az offért...

Last edited by Kisbér; 01-31-2007 at 09:11..
Old 01-31-2007, 09:44
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Atiii View Post
Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt.
Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar!
Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit.
Ismét egy lényeges kérdés, valóban. Nem engedjük neki, hog ytörölje az országot. Oké, cserébe elad mindent olcsón, ott marad üresen az ország, esetleg beszól a fórumra pár érdekes mondatot.

De nem törölt.

Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut.
Old 01-31-2007, 13:54
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Ismét egy lényeges kérdés, valóban. Nem engedjük neki, hog ytörölje az országot. Oké, cserébe elad mindent olcsón, ott marad üresen az ország, esetleg beszól a fórumra pár érdekes mondatot.

De nem törölt.

Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut.

Ami konkrétan felvetette bennem az ötletet az egy A-s ori volt. A-ban nem tudnak olyan kárt tenni egy oriban ami visszavonhatatlan lenne, kivéve a törlést.
Ha elbont mindent, mi történik? Pár körig nem fog támadni, termelni, akármit csinálni- a termelés is csak a törpiket teszi tönkre ha bontják a bányáikat. Kövi körben elkezd épülni minden ha 20 sereg megy rá, leverik a morálját, de a helyén marad.
Ha nekünk akkor csak ennyi történik lehet nem izgatna ennyire a dolog.

És lentebb se lehet egy orit törlés nélkül véglegesen tönkretenni. Ha más nem, újrázik a tulaj, de megmaradt az országa amibe nem kevés időt, és pénzt ölt míg lefordította esetleg nem is egyszer...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules