Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-27-2006, 00:12
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Szerintem itt van egy nagy félre értés a kékszámot nem a játékos hanem az orija kapja! Vagyis az ori akkor is kap kékszámot ha az 1/a-ba fel se megy mert a játékosnak már van egy orija ott. (Nem tudom, hogy érthetö-e) Ilyen alapon van rengeteg ori amely ugy kap kékszámot, hogy nem is látta az 1/a-t. Na már most ha stratégiai játékokról beszélünk akkor hot mindegy, hogy egy Campaignbe hol járok azért még a másik Campaignbe nem kapok bonuszokat....

Én nem értelek Mcload. Attól, hogy te nem használod ki, hogy több orit irányíthatsz, még megtehetné más ezt anélkül, hogy arra kárhoztasd, hogy hónapokig várjon mire felküzdi magát Aba... Ahogy Monro is mondta nem olyan gyorsan fog felmenni ország a top 8-10%ba... (mellékesen érdekelne voltál-e A-ba és hogy mennyi ideig.)
És te vagy félreértésbe Itt éppen mindegy, hogy melyik orija van A-ba, mertha a játékos képes arra, hogy akármelyik országával lépjen majd a nehezített feltételek melett, akkor nyilván A-ba is felmutatott valamit. Emiatt édesmind1, hogy melyik orival van ott. (és emiatt lehet néhány kevésbé ügyes emberke rostokolni fog valahol, mert gyorsan meglett neki a kis 2-3-asa, de nem fog tudni megfelelni az új elvárásoknak. majd javulnak.)
Sponsored Links
Old 09-27-2006, 07:41
Colony Colony is offline
Member

Longevity: 99%

Én viszont értem Mcloadot. (És én neki is adok igazat)
Aki személyiséget akar igen is lépjen fel az A-ba. Ha 5.,6. vagy akárhanyadik személyiséget akar megszerezni, akkor lépjen fel és érje el a szükséges Top-ot! Ha olyan hű de nagy játékosok vannak ott, akkor miért zavarná őket, hogy lelépnek és megprobálják a másik országukkal is elérni azt a tízen akárhányezer hektárt újra! Álljunk ott mondjuk 7000 hektáron és a lenti országommal forgolodok? És ha elértem egy bizonyos mennyiségű személyiséget, az A-s országommal 7000 hektárról elmozduljak 7500-ra? Én ezt hívom "teveetetésnek"! Lehet valakinek egy országa van és azzal forgolodik, de mindig felmegy A-ba. Lehet csak 2000-3000 hektárt üt össze, aztán fordult. Mivel lenne ő rosszabb játékos? Mert az elmult 5 személyisége alatt többet ütött 1/A-ban mint néhány ottani állandó ország?
Na nem folytatom, mert ez már nem az eredeti témához kapcsolodik.
Ez csak egy személyes vélemény és remélem a lényege nem volt off hozzászólás!
Old 09-27-2006, 07:55
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
Én nem értelek Mcload. Attól, hogy te nem használod ki, hogy több orit irányíthatsz, még megtehetné más ezt anélkül, hogy arra kárhoztasd, hogy hónapokig várjon mire felküzdi magát Aba... Ahogy Monro is mondta nem olyan gyorsan fog felmenni ország a top 8-10%ba... (mellékesen érdekelne voltál-e A-ba és hogy mennyi ideig.)
És te vagy félreértésbe Itt éppen mindegy, hogy melyik orija van A-ba, mertha a játékos képes arra, hogy akármelyik országával lépjen majd a nehezített feltételek melett, akkor nyilván A-ba is felmutatott valamit. Emiatt édesmind1, hogy melyik orival van ott. (és emiatt lehet néhány kevésbé ügyes emberke rostokolni fog valahol, mert gyorsan meglett neki a kis 2-3-asa, de nem fog tudni megfelelni az új elvárásoknak. majd javulnak.)
Itt szerintem két érdekcsoport van az egyik a több oris csoport a másik az egy oris csoport. Én tettem olyan javaslatott, hogy könyitsük meg az 1orisok dolgát (még igy is nehezebb lenne mint a több orisok dolga). Ezt a több orisok egyböl lehurogták ellenjvaslat nélkül. Aztán mondtam nehezitsük meg a több orisok dolgát anyira mint az egy orisokét. Ezt is lehurogták, hogy "dögöljön meg a szomszéd lova is?" Ati is hiszen minnél több ori annál több potenciális VIP is. Igazából nem sok kompromiszumos emberke van erre...
Old 09-27-2006, 08:03
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Itt szerintem két érdekcsoport van az egyik a több oris csoport a másik az egy oris csoport. Én tettem olyan javaslatott, hogy könyitsük meg az 1orisok dolgát (még igy is nehezebb lenne mint a több orisok dolga). Ezt a több orisok egyböl lehurogták ellenjvaslat nélkül.
Azért mostmár megkérdezem...
Miért lenne neked mint 1 oris könnyebb a dolgod, ha csak az 1A-ból lépők kapnának uj személyiséget? Miben jelentene ez számodra könnyítést?
Old 09-27-2006, 08:08
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Aztán mondtam nehezitsük meg a több orisok dolgát anyira mint az egy orisokét. Ezt is lehurogták, hogy "dögöljön meg a szomszéd lova is?"
Szerinted ha én folyamatosan küzdök az 1A-ban és mondjuk az egyszerűség kedvéért a 2b-ben és kiharcolom, hogy léphessek a 2B-ből teljesítve sokkal többet,mint egy 1 személyiséges, ugyanezt az eredményt produkálom az 1A-ban is ráadásul fél éven keresztül fenn is tartom vagy még javítom az eredményemet fenn ahol te csak hébe-hóba benézel....

Most akkor neked mitől nehezebb?

Egyetlen orival produkálsz valamit amit nekem 2 orival 2 különböző csopiban is meg kell csinálnom! Mond már meg tényleg komolyan gondolod, hogy nekem könnyebb???
Old 09-27-2006, 08:17
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Azért mostmár megkérdezem...
Miért lenne neked mint 1 oris könnyebb a dolgod, ha csak az 1A-ból lépők kapnának uj személyiséget? Miben jelentene ez számodra könnyítést?
Mivel én is egy országos vagyok, válaszolnék.
Senki nem mondta, hogy nekünk ez könnyítés lenne! Az első hozzászólás felejtős, mert gyorsan lelett reagálva. Arra irányult az egész beszélgetés, hogy nehezítsük a személyiség szerzés feltételeit. Ezt támogattuk és építgettük a lehetőségeket, megbeszéltük a %-okat.
Ha ez a rendszer igy megvalósul akkor a B-ből való fordulást erölteti.
A játékosokat játékra akarták bírni, de ez nem segíti elő. Egy több személyiségű országnak a B-ből fordulás ezred annyira megeröltető lesz.
Szerintem az egész javaslat igy még jobban megöli az A csoportot.
Old 09-27-2006, 08:21
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Colony View Post
Senki nem mondta, hogy nekünk ez könnyítés lenne!
Dehogynem. 603.bejegyzés McLoad.

"Itt szerintem két érdekcsoport van az egyik a több oris csoport a másik az egy oris csoport. Én tettem olyan javaslatott, hogy könyitsük meg az 1orisok dolgát (még igy is nehezebb lenne mint a több orisok dolga)."
Old 09-27-2006, 08:25
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Szerinted ha én folyamatosan küzdök az 1A-ban és mondjuk az egyszerűség kedvéért a 2b-ben és kiharcolom, hogy léphessek a 2B-ből teljesítve sokkal többet,mint egy 1 személyiséges, ugyanezt az eredményt produkálom az 1A-ban is ráadásul fél éven keresztül fenn is tartom vagy még javítom az eredményemet fenn ahol te csak hébe-hóba benézel....

Most akkor neked mitől nehezebb?

Egyetlen orival produkálsz valamit amit nekem 2 orival 2 különböző csopiban is meg kell csinálnom! Mond már meg tényleg komolyan gondolod, hogy nekem könnyebb???

Hébe hóba benéz? Te szerintem nem érted!

Ő fellép 7 személyiséggel max 2400 hektárról be kell jutnia az első 20 ország közé. Fordul. 8 személyiséggel fellép A-ba teljesítini az 1 %-ot fordul stb.
Egy egy országosnak ötször annyit kell elérnie a személyiségek megszerzéséért, mivel minden alkalommal megkell járnia az A-t.

Azért most őszintén. Szerinted, ha nekem az A-ba van egy Top országom és a lenti országgal (és az A-ban is) teljesítem a feltételeket és személyiségért fordulok. Jobb játékos vagyok mert van egy állandó országom és a kicsivel forgolodok, mint aki többször megjárja egy országgal A topjait?
Old 09-27-2006, 08:29
Kics
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Senki nem mondta, hogy nekünk ez könnyítés lenne! Az első hozzászólás felejtős, mert gyorsan lelett reagálva. Arra irányult az egész beszélgetés, hogy nehezítsük a személyiség szerzés feltételeit. Ezt támogattuk és építgettük a lehetőségeket, megbeszéltük a %-okat.
Ha ez a rendszer igy megvalósul akkor a B-ből való fordulást erölteti.
A játékosokat játékra akarták bírni, de ez nem segíti elő. Egy több személyiségű országnak a B-ből fordulás ezred annyira megeröltető lesz.
Szerintem az egész javaslat igy még jobban megöli az A csoportot.
Nem értek egyet...
többen játszanak szerintem több orival, semmint egyel. (ha netán mégse, akkor ez idővel ugyis változik, ahogy hozzászok)
Az rendben, hogy valamilyen szinten könyebb B-ból fordulni, de azért gondoljátok végig picit... Többszemélyiséges lesz, de ezzel párhuzamosan nőnek a vele szemben támasztott igények. mind Aban, mind Bben. (ahogy Monro is mondta) és ebből az A a nehezebb... nem kevés idő, és pénz, és foglalkozás mire felküzdi magát Aba valaki...és ahogy idővel szaporodnak kisszámosok, úgy fognak egymással is versengeni, különben megszorolnak...
és nem az a feltétel, hogy bees a pl. top10%ba, és 1kör elég, léphetsz is. ott is kell maradni... és szerintem épp emiatt fog beindulni az fennt az élet mégjobban, és fognak még többet kockáztatni, mert nem akarnak várni 2-be. (ahol ráadásul nem is korlátlan ideig várhatnak hála a 1800+körnek...) mert jelenleg a top10%ába Aba szinte csak termelnek.. ha néha ütnek is, akkor azt meg is kell szervezni (mert a 4mrd nem elég rá, piachoz igazodni nem olyan biztos, és alpból lehetnek 10körök, és akkor ez csak a top10% körül, nem a top5%ba... és azért odaáig fedezni, csak a top1-2 klán kiváltsága... és valahogy az a gyanum nem ott van az összes kisszámos forgató...)
röviden: nem vagyok benne biztos, hogy olyan egyszerű az 5k kör alatt felmenni akár 2-3%ot is, ha a legtetejéről beszülnk, főleg ha sokasodó számú játékosoknak lesz ugyanez a célja...
Old 09-27-2006, 08:30
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Arra irányult az egész beszélgetés, hogy nehezítsük a személyiség szerzés feltételeit. Ezt támogattuk és építgettük a lehetőségeket, megbeszéltük a %-okat.
Ha támogattátok akkor miről beszélünk most?
Jelenleg is kap a 2B-s fellépő személyiséget... Ha eddig nem volt ez gond akkor most miért lett hirtelen az? Ja, hogy feljebb kell mennetek ezentúl az 1A-ban? Nem csak nektek! Mindenkinek! Annak is aki otthagyja az oriját! És tudod mit őrizd meg egyszer az országodat az 1A-ban 10K hekin fél évig! Utánna mond, hogy nekik milyen könnyű... 1000 körös tapasztalatokkal 2500 hekiig megjárt 1A-val nehogymár meg tudja ítélni bárki milyen könnyű annak aki 3x akkora orira vigyáz odafenn!

Egyébként félreértés ne essék nekem nincs forgolódós országom, de van igazságérzetem és ismerem azokat a dolgokat amiről véleményt mondok. Tulajdonképpen nekem édesmindegy kap e plusz személyiséget a 2B-ből lépő vagy sem, de azt tudom,hogy azzal a játékossal szemben aki 2 évig gürizik, hogy az 1A tetejére jusson igen nagy kicseszés ha nem kaphat uj személyiséget a másik orija azért, mert felvállalta, hogy teljesíteni fogja a játék FŐCÉLJÁT!!!
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules