|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

04-11-2008, 14:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Az enyémnek határozott mondanivalója van. nem véletlenül állítottam be "marhaságot", nem véletlenül az a dátum van ott, ami, és nem véletlenül látszik. 
|
Nálam sem véletlen a július 04.-e :]]
Mindennek, amit leírok, mondok vagy teszek oka van. Csak sajnos ez nem minden esetben megy úgy át a köztudatba, ahogy az üzenetet én eredendően sugallni akarnám :]]
Na de .... van ez így :]]
|

04-25-2008, 12:23
|
Member
|
|
|
|
És kérvényeztem, megfellebbeztem, leleveleztem, elfaxoltam, telefonáltam, igényeltem, vitatkoztam, tárgyaltam...
és még mindig nem történt semmi.
Eddig egy nyomorult visszahívást, levelet, semmit nem kaptam senkitől ez ügyben, de még annyit sem hogy "megkaptuk a levelét, az ügyet vizsgáljuk" vagy valami...
nesze neked magyar demokrácia...
|

04-25-2008, 23:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nem gondoltál még hogy ott annál a kútnál rágyujtasz egypár kutasra?Esetleg rágyujthatnál az önkormányzatnál is.Persze ez csak vicc.De a diszhisztit vágd ki a hivatalban,magas lóról beszélj velük.Esetleg megemlitheted az esetleges kártalanitási peredet a személyük ellen.És figyeld a reakciot.Seperc alatt intézkednek,söt elnézésedet is fogják kérni.
U.i. Tudtad hogy minden viccnek fele való? 
|

04-26-2008, 08:01
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
És kérvényeztem, megfellebbeztem, leleveleztem, elfaxoltam, telefonáltam, igényeltem, vitatkoztam, tárgyaltam...
és még mindig nem történt semmi.
Eddig egy nyomorult visszahívást, levelet, semmit nem kaptam senkitől ez ügyben, de még annyit sem hogy "megkaptuk a levelét, az ügyet vizsgáljuk" vagy valami...
nesze neked magyar demokrácia...
|
Az ügyek elintézési határideje 30 nap, ami +30 nappal meghosszabbítható , de erről (a hosszabbításról) is levelet kell(ene) kapnod. Míg nem telik le, addig nincs gáz, ha 30 napon túl sem történik semmi, panasszal élhetsz a megyei közig hivatalban.(ha így hívják őket még egyáltalán)
Kitartás! 
|

04-26-2008, 11:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Nem gondoltál még hogy ott annál a kútnál rágyujtasz egypár kutasra?Esetleg rágyujthatnál az önkormányzatnál is.Persze ez csak vicc.De a diszhisztit vágd ki a hivatalban,magas lóról beszélj velük.Esetleg megemlitheted az esetleges kártalanitási peredet a személyük ellen.És figyeld a reakciot.Seperc alatt intézkednek,söt elnézésedet is fogják kérni.
U.i. Tudtad hogy minden viccnek fele való? 
|
De.
:]
Csak sajnos nem oldok meg vele semmit, illetve de, a saját jövőmet pár évre :] De jobban szeretem a napfényt mint a sötétzárkát :ĐĐ
A díszhisztit is kivágnám...ámde a hely ahol sose jártam tőlem marhamessze van... lemenni meg 20 perc hisztiért nins időm :[[
Telefonon elküldtem már őket vagy ötször a francba, de azon kívül hogy a jegyző végül közölte hogy az én ügyemnél vannak fontosabb dolgai is és még reggelizni se volt aznap ideje (szegény, úgy sajnálom, ez volt reggel fél 8kor :S :ĐĐ) nem értem el semmit.
Várjak a soromra, és amúgy is mit lázadozok, ő még nem is látta a videofelvételt (ami már meg sincs állítólag).
Szóval majd ha lesz idejük rám (kész röhej) akkor majd írnak.
ehhhh.... bürokrácia....
|

04-26-2008, 11:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Az ügyek elintézési határideje 30 nap, ami +30 nappal meghosszabbítható , de erről (a hosszabbításról) is levelet kell(ene) kapnod. Míg nem telik le, addig nincs gáz, ha 30 napon túl sem történik semmi, panasszal élhetsz a megyei közig hivatalban.(ha így hívják őket még egyáltalán)
Kitartás! 
|
Köszönöm :]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|