|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A helytartó képezzen-e a szabad helyeken túl is spec. egységeket?
|
Igen
|

|
34 |
85.00% |
Nem
|

|
6 |
15.00% |

07-05-2007, 11:25
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
így bármennyire fejlesztve van is a képzés, sose fog olyat tudni, amit vip nélkül ne tehetnél meg. Akkor meg miért ne tudhatna minél többet?
|
Mert a játék két részre oszlik így a vipesek, és a nem vipesek. A játékot úgy találtákok ki, hogy nem létezett vip, ma már nem lehet nélküle játszani A-ba, úgy hogy ne váljon függővé az ember. És ezzel szerintem elmondtam, hogy a ht tud olyan amit a sima -normális, magánélettel rendelkező- játékos nem.
|

07-05-2007, 11:28
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
A ht a dolgok folyamatosságáról szól, nem arról, hogy olyat tudna, amit a játékos nem. Ha valaki reggel és este lép be, akkor csak reggel és este tud képezni, én nem minden körben. Ha csak 12 óránként vagyok gépnél, akkor én nem tudom 6 körönként felrakni a varikat, a ht igen.
|
Ezért van a ht, ha nem tudsz/akarsz olyan sűrűn benézni, akkor megoldja helyetted.
Erről igazából nem nyitok vitát. 
|

07-05-2007, 11:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Mert a játék két részre oszlik így a vipesek, és a nem vipesek. A játékot úgy találtákok ki, hogy nem létezett vip, ma már nem lehet nélküle játszani A-ba, úgy hogy ne váljon függővé az ember. És ezzel szerintem elmondtam, hogy a ht tud olyan amit a sima -normális, magánélettel rendelkező- játékos nem.
|
Nem világos, hogy ha körönként akarsz képezni VIP nélkül, akkor mi akadályoz meg abban, hogy ezt megtedd. Ami biztos, az az, hogy ennek az égvilágon semmi köze a helytartó képzési bővítéséhez.
|

07-05-2007, 11:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezért van a ht, ha nem tudsz/akarsz olyan sűrűn benézni, akkor megoldja helyetted.
Erről igazából nem nyitok vitát. 
|
Ha nem tudok\akarok benézni szétvernek. Tényleg mennyire jó lenne, felküzdöttem magam A-ba, de mivel nincs pénzem vipre, megáll az élet, mert sehova tovább.
|

07-05-2007, 11:44
|
Administrator
|
|
|
|
Az off témának külön helye:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1951
Ehhez a témához ennek semmi köze, de olyan dolgokat mondasz, amikről kíváncsi vagyok a véleményedre, én ugyanis nem értek velük egyet.
|

07-05-2007, 11:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Ati, akkor ezt úgy kell érteni, hogy a HT csak a betöltött helyeket nézi a barakkoknál, a képzés alatt levő spec. egységeket nem számolja be? Ha így van akkor sorry 
De ha már megnyílt a topic, akkor lehetne tolit/varit is túlképezni, egy tolisnak/varisnak egész jól jönne, ha bekap egy kis öldöklést valamelyikből, hogy nem 20 kör múlva érkezne az első utánpótlás. Ha meg nem kapja be (  ), akkor teheti piacra...
|

07-05-2007, 11:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ati, akkor ezt úgy kell érteni, hogy a HT csak a betöltött helyeket nézi a barakkoknál, a képzés alatt levő spec. egységeket nem számolja be? Ha így van akkor sorry 
De ha már megnyílt a topic, akkor lehetne tolit/varit is túlképezni, egy tolisnak/varisnak egész jól jönne, ha bekap egy kis öldöklést valamelyikből, hogy nem 20 kör múlva érkezne az első utánpótlás. Ha meg nem kapja be (  ), akkor teheti piacra...
|
A képzés alatt lévőlet is beleszámolja, mert megvannak, de még nem használhatók.
|

07-05-2007, 12:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Mivel sima katonákról van szó, ezért eleve helyet foglaltak, ha a helytartó továbbképzi, a helyigény nem változik. Ezért mindenféle hely ellenőrzés nélkül tovább vannak képezve a katonák (kivéve tolvajjá/varivá, nekik extra hely kell, ezért ez ott nem működik). Hiszen ha eddig elfértek, akkor kiképezve is el fognak férni.
Ez az utolsó mondat nem igaz, ha túlképzel, ezért is kell arra jobban figyelned. A helytartó alapelve azonban akkor is ugyanez, ha ott a sima katona, akkor tök mindegy mennyi van most képzésen, képezhetem őket tovább.
Így elitet, lovast, íjászt is minden további nélkül túl tudsz képeztetni a helytartóval, ha helyesen van beállítva az alap katonaképzés.
|

07-05-2007, 12:09
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Kiterjeszthető lenne a vari/tolira a túlképzés?
|

07-05-2007, 12:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Kiterjeszthető lenne a vari/tolira a túlképzés?
|
*EZ* jelenleg valóban nem létező funkció. De azt hiszem, hogy ameddig azzal nincs tisztában a többség, hogy a katonai egységek viszont teljes egészében le vannak ilyen téren fedve, addig nem hiszem, hogy további bonyolítás szükséges ezen a téren.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|