Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-22-2006, 20:56
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 15%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by spok View Post
Ati az ilyen ujitásod nem jo öttlet .
Mert lehet ugyan anyi idö vagy több. fel meni 1/A ból de ott csak egy orid van.
én 3 szinten vipelem az orimat akko ne kivánd hogy Pl D be mégegyszer anyi idöt töltsek el.az 1/ A ba megy a klán de nálunk nem magyarul kuncsorgás meg könyörgés megy mert ez nem 1/A te még a klánt se engeted .
Lassan már a D be is csak vipel megyünk mond hogy pénz kell és segitünk ne a játékot ronsd lassan az Y onon kivül meg ölöd az anart pedig az a csopi tert el mindent ebbe a játékba.

Nem értem mi a probléma. Ha egy játékban haladsz előre, akkor egyre nehezebbnek kell lennie, hogy valami kihívás legyen. Nem tudok olyan játékról, ahol ha eljutsz a 2. szintre, majd a 3. szintre, akkor ott sokkal könnyebb dolgod lenne, mint addig volt.

Most a Hódban ez történik, ez egy koncepcionális hiba, amit javítani kell.

2 személyiséggel sokkal könnyebb dolgod van, mint 1 személyiséggel. vagyis második nekifutásra sokkal könnyebb a játék, mint elsőre volt.

Ez nem egy normális dolog.
Old 09-22-2006, 21:00
Ati Ati is offline
Administrator

(Hozzáteszem: nincs a változás még kőbe vésve, de:

1, a probléma lényegét tényleg nem értem
2, ha az anarch nem változik, sokkal könnyebb lenne anarchban összeszedni a személyiségeket, mint normál játékban, és ez nem előnyös.)
Old 09-22-2006, 21:03
jack herrer jack herrer is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default elveto javaslat

azzal teljesen egyetertek hogy a tobb szemelyiseg meg ez a csoportrendszer jelleg teljesen megoli a rendes jatekot
az arena parbaj meg a hetvegi az egyetlen ahol telleg kiderul ki a jobb nem az hogy ki gyujtogetet tovabb szemelyisegeket
vagy ami meg annal is sokkal tobbet er vagyont
es a vagyont hanyszor ujrazta le)
amugy tuvalu egy bena orival 1000korozgetett kozbe mindenki szetlopta ugyhogy nem irigylem annyira))
de vicces hogy ilyenek miatt szabalyvaltoztatason toritek a fejeteket..
lehet egyeseknek kissebsegi komplexusuk van tuvalu miatt de azert jobban at kene gondolni ezt a szabalyvaltoztatast sztem...
amugy ha valakit annyira zavar tuvalu akkor 200hektaron kell elkapni kov kor elejen ott nem tudna kihasznalni a 30 valahany ujrazasi lehetoseget sem es siman ki lehetne nyirni ha epp vki nagyon akarna)))
betamadni es 200on tartani hogy sohatobbet ne tudjon lepni;P
.....
es a max top korok hogy fognak telni?
akkor egy tobb szemelyiseges ori siman folmehet majd termelni alsobb szinteken a tobbiek jatekat lassitva es rontva ezzel mert kesobb kezdenek L telni a topkorei???
ez ugyanugy nem fair es az ujjakat hozza hatranyba!!!
szoval remelem azert elvetett javaslat lessz ez....
mert ugye a normalban van max topkor hogy ne tudjanak csak az ugyesebbek es azok se sokaig termelni ott....
majd minden csopiban fol kell menni tobb szaz 1000hekivel a max viheto fold fole es utana otthagyni a levesbe?
ez ugyanugy nem fair....(foleg az anarch csopiban ez irtozat plussz melot jelentene mindenkinek az irtozat hekiszamok miatt)
ott semmikepp nem kene ezt bevezetni!!!
a vegen csak par fanatikus fog szamokert keringeni de azt az uj jatekosok fogjak megbanni nagyon)))
sokan abbahagyjak majd miattuk a jatekot es kevesebb love jon majd a vipbol:P
igazabol sztem nem jo ez senkinek sem)))
amugy sztem is az anarch csopik tobb penzt koltenek vipre mint a normal csopik ugyhogy azt sem ertem miert nincs klanrenrszer klanrakival hogy normalisan tudjanak jaccani utalgatni azok is akik nem evek ota gyujtogetnek es hatalmas orikbol tudnak utalgatni maguknak.....
vagy legalabb anarch arena lehetne 5-10 orikkal emberenkent hogy ne terheljuk szet a szervert:P
olyan ujitasokon kene torni a fejetek amitol porgossebb lessz a jatek nem olyanokon amik belassitjak es egyes csopikat teljesen megolnek majd((((
remelem nem sertek meg senkit az irasommal lehet picit csiposen fogalmaztam de ugyerzem ezeket a kerdeseket meg gondolatokat le kellett irjam.....

jo jatekot mindenkinek
Old 09-22-2006, 21:08
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by jack herrer View Post
Én azt gondolom, hogy ezen már pár hónapja túlléptünk, jelenleg nem téma, hogy kell-e ilyen téren változtatás. Már jó régen el lett döntve, hogy lesz.
Old 09-22-2006, 21:10
Banned

szia ati
az anarchban van par jatekos aki a Dben akar maradi az egy halott tamagocsizo csopi ott sokan csak szamokert nennek fordulni
nem ertem miert lenne gond ha ott gyorsabban lehetne porogni szamokert
es igy sem konnyu mert 16000hektaron meg alig telnek a topkorok a D csopibaan!!!
es zerostartolnil csak 1 szemelyiseggel lehet a normalba ha jol tudom ugyhogy ez nem befolyasolna semmit ha kihagynad onnan
Old 09-22-2006, 21:13
Banned

en csak az anarchbol szeretnem ha kihagynad
a normalban telleg irrealisan erosodik 1 ori a + szemelyisegekkel
Old 09-22-2006, 21:13
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by jack herrer View Post
nem ertem miert lenne gond ha ott gyorsabban lehetne porogni szamokert
nem értem miért lenne gond, ha nem az öledbe pottyannának a számok, hanem meg kellene kűzdeni értük, és valós értékük lenne.
Old 09-22-2006, 21:16
Ati Ati is offline
Administrator

Most látom csak, hogy teljesen szétoffoljuk a témát.

Arra kérek mindenkit, hogy csak egyetlen témára koncentráljunk: 1/A - 2/B.

Az anarchosok addig szedjék össze magukat, hogy kik vannak, mit akarnak mondani, mert megmondom őszintén, hogy nekem nagyon az az érzésem, hogy anarchosok közül egyvalaki most véletlen észrevette, hgy van ez a téma, és futótűzként terjed a hír, hgy húúú gyerekek, 3 hónapja megy egy téma, amihez eddig ****-tunk hozzászólni. Ha már az aktuális témákat megbeszéltük, és Nálatok is mindenki észbekapott, hogy esetleg kéne olvasni a fórumot, ha bele akartok szólni a változásokba, akkor visszatérünk erre.

Köszi.

A téma könnyebb követhetősége érdekében a nem 1/A - 2/B témával kapcsolatos beírásokat törlöm, majd ha aktuálisak,akkor beírátok őket újra. Köszi.
Old 09-23-2006, 07:17
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Csak hangosan gondolkodva most, semmi konkrét, de mi lenne, ha senkit nem zavarna, hogy ott vannak ezek a betonvédelmű országok.
Nemcsak azt tartom problémának, hogy betonvédelmű országok vannak.
A mostani rendszer is arra ösztönöz, hogy ne forduljunk az 1A-ból, akár akarunk ott játszani, akár nem. A nehezítések után ez az ösztönzés felerősödik.
Ennek következménye lesz, hogy az 1A top 30% eléréséhez szükséges földterület továbbra is állandóan és még nagyobb mértékben fog nőni, miközben a B fordulási követelményei nem fognak növekedni, hiszen a B összes földterülete inkább csökken, mint növekszik.
Old 09-23-2006, 07:54
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az eredeti javaslat az volt, hogy az 1/A-s is legalább a 2/B-s feltételeket teljesítse (ha 5 személyiséggel akat fordulni, akkor A-ban is a top8%-ban legyen, akkor is, ha az A-s országa csak 1 személyiségű). Ellenérv volt, hogy sokkal könnyebb A-ban az előző forduláshoz szükséges 10%-ról a 8%-ba bejutni, mint egy új országgal felmenni A-ba, és onnan bejutni a top8%-ba, ezért elszaporodnának az A-ban a betonvédelmű országok, amik csak 2-2%-okat haladnának fel 5000 körönként.

Nekem ez a javaslat tetszik. Főleg ha bevezetjük mellé a klántámadásoknál javasolt túlerőbónuszos dolgot akkor nincs többé olyan,hogy bevédem magam 5000 körre és csak vippelni kell az orit...
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules