azzal teljesen egyetertek hogy a tobb szemelyiseg meg ez a csoportrendszer jelleg teljesen megoli a rendes jatekot
az arena parbaj meg a hetvegi az egyetlen ahol telleg kiderul ki a jobb nem az hogy ki gyujtogetet tovabb szemelyisegeket
vagy ami meg annal is sokkal tobbet er vagyont
es a vagyont hanyszor ujrazta le

)
amugy tuvalu egy bena orival 1000korozgetett kozbe mindenki szetlopta ugyhogy nem irigylem annyira

))
de vicces hogy ilyenek miatt szabalyvaltoztatason toritek a fejeteket..
lehet egyeseknek kissebsegi komplexusuk van tuvalu miatt de azert jobban at kene gondolni ezt a szabalyvaltoztatast sztem...
amugy ha valakit annyira zavar tuvalu akkor 200hektaron kell elkapni kov kor elejen ott nem tudna kihasznalni a 30 valahany ujrazasi lehetoseget sem es siman ki lehetne nyirni ha epp vki nagyon akarna)))
betamadni es 200on tartani hogy sohatobbet ne tudjon lepni;P
.....
es a max top korok hogy fognak telni?
akkor egy tobb szemelyiseges ori siman folmehet majd termelni alsobb szinteken a tobbiek jatekat lassitva es rontva ezzel mert kesobb kezdenek L telni a topkorei???
ez ugyanugy nem fair es az ujjakat hozza hatranyba!!!
szoval remelem azert elvetett javaslat lessz ez....
mert ugye a normalban van max topkor hogy ne tudjanak csak az ugyesebbek es azok se sokaig termelni ott....
majd minden csopiban fol kell menni tobb szaz 1000hekivel a max viheto fold fole es utana otthagyni a levesbe?
ez ugyanugy nem fair....(foleg az anarch csopiban ez irtozat plussz melot jelentene mindenkinek az irtozat hekiszamok miatt)
ott semmikepp nem kene ezt bevezetni!!!
a vegen csak par fanatikus fog szamokert keringeni de azt az uj jatekosok fogjak megbanni nagyon)))
sokan abbahagyjak majd miattuk a jatekot es kevesebb love jon majd a vipbol:P
igazabol sztem nem jo ez senkinek sem)))
amugy sztem is az anarch csopik tobb penzt koltenek vipre mint a normal csopik ugyhogy azt sem ertem miert nincs klanrenrszer klanrakival hogy normalisan tudjanak jaccani utalgatni azok is akik nem evek ota gyujtogetnek es hatalmas orikbol tudnak utalgatni maguknak.....
vagy legalabb anarch arena lehetne 5-10 orikkal emberenkent hogy ne terheljuk szet a szervert:P
olyan ujitasokon kene torni a fejetek amitol porgossebb lessz a jatek nem olyanokon amik belassitjak es egyes csopikat teljesen megolnek majd((((
remelem nem sertek meg senkit az irasommal lehet picit csiposen fogalmaztam de ugyerzem ezeket a kerdeseket meg gondolatokat le kellett irjam.....
jo jatekot mindenkinek