Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-20-2006, 12:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 16%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
Még egy dolog.
Ha be lessz vezetve akkor úgy lenne logikus, hogy pl az adott kék számhoz az összes szinten teljesitse a feljutás feltételeit.
/msn-en kérdezték tőlem ez csak a 2-es szintre vonatkozik vagy minden hová?/
Én úgy értelmezem hogy minden szinten teljesiteni kelljen a feltételeket.
Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.
Old 09-20-2006, 12:34
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.
Helyes, én is igy gondoltam, mert különben nagy torlódás lenne a 2-es szinten
Old 09-20-2006, 13:41
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Egyelőre maradjunk az általános számoknál, de: ezzel ettől függetlenül nem értek egyet. A játék célja az 1/A top helyeinek megszerzése. A több személyiség csak amolyan "unaloműző". Ismét kötelezővé lett téve az 1/A, úgyhogy kelljen csak játszani ott is, és a hangsúly azon van, hogy játszani. Ha nem fog 1 hónap alatt feljutni valaki a top10%-ba, akkor nem fog. Játsszon. Elvégre ez a játék célja. Ha csak a kis kék számok megszerzése lenne a cél, minden erőfeszítés nélkül, akkor tényleg elegendő lenne egy gomb, amit megnyomsz, és 2 hónap múlva kapsz egy e-mailt, hogy gratulálunk, léphetsz. Ennek semmi értelme.

Ettől függetlenül az 1/A-2/B témát hagyjuk a végére, most maradjunk a szükséges százalékok eldöntésénél. Lesz még idő ezzel a témával is foglalkozni.

<off>
Hmm... az nem jo ha meghatarozod mi a jatek celja. Ez egyenenkent valtozhat. Lehet vki csak a kis kek szamok miatt jatszik....
Szoval ez nem igazan jo erv szerintem. De majd akkor visszaterek ra kesobb, ha a konkret szamok megvannak.

</off>

Bar a top1-et eleg nagy szigoritasnak tartom, de a tobbivel egyetertek, marmint ami az utolso szamsorban volt.
Old 09-20-2006, 20:35
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Nem tudom offtopic-e amit írok.
Kicsit igazságtalannak tartom a változás igényét.
Vannak orik, akik a mostaninál sokkal könnyebben szereztek kék számot(nem volt kötelező az A pl).
Most még nehezíteni akartok rajta.Aki nem így szerezte, attól elveszitek?Akik régebben szerezték azoknak az "ölébe hullott", aki most nemrég kezdte a játékot az meg izzadjon vért?
Helyes ez így???
Itt szvsz mindenki jobban ért sztem ehhez az egészhez, szóval lehet ,hogy nem jól látom. Viszonylag kezdő vagyok, de igazándiból a kék számok, meg a körbeforgás izgat, mert fönt ritkulnak a csaták ugye és nem azért játszom, hogy unatkozzam.
Old 09-20-2006, 21:05
Alba Alba is offline
Member

Aki anno azert fordult hoyg kék szamot kajon akár maluszért is megérdemli
Senkitol nem szabad elveni mert a feltetele kmagvaltoztak.
Van vki mar (4) es akkor 5 os megszerzése ugyanolyan nehez neki mint masnak...
4 et kapott könyebben, ez van
Old 09-20-2006, 23:10
Ati Ati is offline
Administrator

Még mindig ennél a felvetésnél tartunk, eddig ez ellen nem érkezett egyetlen ellenvetés sem:

Quote:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés
Ezzel kapcsolatban még bárkinek bármi észrevétele?

Ha nincs, akkor megyünk tovább, úgyhogy ha van, akkor azt most tessék leírni. Ma direkt minden belső fórumra is betettem, hogy fontos dolgokról beszélünk itt, úgyhogy akit kicsit is érdekelnek a változások, és bele akar szólni, az olvassa ezt a fórumot, és volt (még pár óráig van is ) lehetősége hozzászólni. Lássuk az utolsó hozzászólásokat ezzel kapcsolatban!
Old 09-20-2006, 23:58
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Még mindig ennél a felvetésnél tartunk, eddig ez ellen nem érkezett egyetlen ellenvetés sem:

Ezzel kapcsolatban még bárkinek bármi észrevétele?

Ha nincs, akkor megyünk tovább, úgyhogy ha van, akkor azt most tessék leírni. Ma direkt minden belső fórumra is betettem, hogy fontos dolgokról beszélünk itt, úgyhogy akit kicsit is érdekelnek a változások, és bele akar szólni, az olvassa ezt a fórumot, és volt (még pár óráig van is ) lehetősége hozzászólni. Lássuk az utolsó hozzászólásokat ezzel kapcsolatban!
Egy vmi most jutott eszembe. Tegyuk fel egy szovi egyutt akar lepni. Akkor elvileg osszevissza kene lenniuk a topban kek szamtol fuggoen. Najo, tegyuk fel fel tudnak menni a legnagyobb kek szamos kozelebe. Mi van, ha ennek technikai akadalya van? Pl nem fernek be mindannyian az adott topba. Akkor 336 koronkent lepjen fel a szovi es az elso varjon az uccso emberre 1000 kort? Azert ez igy eleg fura lenne. Vagy mf legyen mindenki?
Old 09-21-2006, 07:26
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Egy vmi most jutott eszembe. Tegyuk fel egy szovi egyutt akar lepni. Akkor elvileg osszevissza kene lenniuk a topban kek szamtol fuggoen. Najo, tegyuk fel fel tudnak menni a legnagyobb kek szamos kozelebe. Mi van, ha ennek technikai akadalya van? Pl nem fernek be mindannyian az adott topba. Akkor 336 koronkent lepjen fel a szovi es az elso varjon az uccso emberre 1000 kort? Azert ez igy eleg fura lenne. Vagy mf legyen mindenki?
Én pont emiatt javasoltam a jelenlegi felálláshoz a 9. személyiség megszerzésénél az 1%-ot. A legtöbb csoportban belefér az 1%-ba egy 4 tagú szövetség. Az a szövetség meg aki a 10 és fölötte lévő kék számokra hajt, szerintem "megérdemlik" a +1008 kört.
Old 09-22-2006, 09:30
Ati Ati is offline
Administrator

Szintlépési szézalékokban akkor ez volt a végleges:

Quote:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 22%
(3) - top 15%
(4) - top 10%
(5) - top 8%
(6) - top 6%
(7) - top 4%
(8) - top 1%
(9) - top1 helyezés

Ezzel a részével is megvagyunk.

Megvan akkor, hogy a fellépési hektár fölötti, szabadságon levő országok körönként 1 hektárt veszítenek, megvan, hogy a továbblépéshez milyen top%-oknak kell megfelelni, megvan, hogy ha valaki nem tud/akar ezeknek a szigorytott feltételeknek megfelelni, akkor bármikot eldobhasson a plusz személyiségei közül egyet vagy többet. (A szabadság alatti hektárvesztés anarchista csoportra nem vonatkozik.)

Az egyetlen nyitott kérdés az 1/A-2/B téma. No vesézzük ezt még ki.

Ha valakinek 1/A-ban van egy országa, és közben a 2/B-ből akar fordulni plusz személyiségekért, akkor milyen feltételeket teljesítsen az 1/A-s és a 2/B-s országa.

Az eredeti javaslat az volt, hogy az 1/A-s is legalább a 2/B-s feltételeket teljesítse (ha 5 személyiséggel akat fordulni, akkor A-ban is a top8%-ban legyen, akkor is, ha az A-s országa csak 1 személyiségű). Ellenérv volt, hogy sokkal könnyebb A-ban az előző forduláshoz szükséges 10%-ról a 8%-ba bejutni, mint egy új országgal felmenni A-ba, és onnan bejutni a top8%-ba, ezért elszaporodnának az A-ban a betonvédelmű országok, amik csak 2-2%-okat haladnának fel 5000 körönként.
Old 09-22-2006, 09:42
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Az egyetlen nyitott kérdés az 1/A-2/B téma. No vesézzük ezt még ki.
Evvel kapcsolatban érdekelne, hogy a jelenlegi 1A top30% országai közül hánynak nincs lentebbi szinten kis orija.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules