|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-15-2007, 14:21
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Torony nélkül elvész az univerzális toronybónusz (30% védelem), és az íjászonkénti +2 védelem is... szóval torony nélkül nincen nagy védelme az elfnek, dupla sereget is kell tartani, ami meg többet is zabál -tehát mindenképpen meghatározó a tornyok aránya a védelmeben.
Egy sereges elf meg ha befér valakihez tolikkal/varikkal, akkor miért ne ártson? Érezhetően gyengébb mint más seregesek, én nem venném el tőle a lehetőséget.
|
Nem azt mondtam, hogy nem tart tornyot, de a te példád szerint, 6,5% tornyot tud tartani retorzió nélkül, és mondjuk 10%-ot minimális retorzióval.
Emellé 50% barakk, ami mellett persze kisebb a védelme, mint 30-30%-nál, de még mindig elég nagy.
Tehát viszonylag nagy védelem+ártani is tud. Szerintem nem ez a cél.
Szerintem, ha az elf jó hadi akar lenni, akkor nem igazán fér be sehová szóval nem zavarja, ha nem tud ártani tolikkal.
A másik megjegyzésre:
A-ban meg nyilván nem kell etetni, ha otthon sincsenek, vagy eteti a klántárs.
|

05-15-2007, 14:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én ismételten valami ilyet támogatnék. Egyszerű és szerintem hatékony megoldás a gyujtogatók ellen.
És 20% torony alatt is maradna a 20% málusz természetesen.
Igaz?
|
Igaz, ugyanis tapasztalatom szerint 20% torony elég akkor, ha nem provokatív játékstílusban nyomul az ember, vagyis az elf. 
|

05-15-2007, 14:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Akkor az 50%-ot (esetleg 60%-ot) én valahol 35% / 35% körül húznám meg.
Akkor 20 % torony esetén alap 20 % maluszról indulnánk. Minden további 1% területből elfoglalt torony arány +2% malusznövekedést adna.
20% torony 20% malusz
21% torony 22% malusz
...
25% torony 35% malusz
...
35% torony 50% malusz
Én is csak toronyarányhoz kötném, hogy aki hadit akar játszani több barakkal annak a malusza kissebb legyen. Mert végülis akkor nem tart sok tolit.
|
Én ismételten valami ilyet támogatnék. Egyszerű és szerintem hatékony megoldás a gyujtogatók ellen.
És 20% torony alatt is maradna a 20% málusz természetesen.
Artúr:
bemásoltam újra, mert sok volt a sértődésekre a reakció. 

05-15-2007, 14:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A hatékonyság 80%-ára mondtam, hogy soknak tartom.
|
Mi akkor most a végső javaslatban az elf mindenképp 50-60% maluszról fog indulni?
Mert nem igazán értem én se. 
|

05-15-2007, 14:25
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mi akkor most a végső javaslatban az elf mindenképp 50-60% maluszról fog indulni?
Mert nem igazán értem én se. 
|
Jelenleg "a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb", ezt -- ha ez a verzió lesz a végleges -- akár 50%-ig is csökkenthetjük, a javasltban szereplően a tornyok arányának függvényében.
|

05-15-2007, 14:27
|
Member
|
|
|
|
OFF (bocsi)
Úgy rémlik, hogy a gúnyos, sértő megjegyzések sem valók a topikba
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
egyem meg, ez nagyon édibédi, de milenne ha nem egy olyan topikban jatszanad a sertodottet ahol annak igazabol nemnagyon van helye... tudod ez a topik nem rolad szol. Ha torlod oket a tebajod, ha nem, akkor meg ne tepd a szad. Vagy legalabbis ne itt.
|
|

05-15-2007, 14:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Artúr
Akkor az 50%-ot (esetleg 60%-ot) én valahol 35% / 35% körül húznám meg.
Akkor 20 % torony esetén alap 20 % maluszról indulnánk. Minden további 1% területből elfoglalt torony arány +2% malusznövekedést adna.
20% torony 20% malusz
21% torony 22% malusz
...
25% torony 35% malusz
...
35% torony 50% malusz
Én is csak toronyarányhoz kötném, hogy aki hadit akar játszani több barakkal annak a malusza kissebb legyen. Mert végülis akkor nem tart sok tolit.
|
erre ugyanazt tudom mondani: 20% torony+40% barakk, hatalmas védelem, és továbbra is ártózhatok, de márcsak tolikkal. Nem tetszik.
|

05-15-2007, 14:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
erre ugyanazt tudom mondani: 20% torony+40% barakk, hatalmas védelem, és továbbra is ártózhatok, de márcsak tolikkal. Nem tetszik.
|
Akkor lehetne 15%. Úgyis annyit enged a játék, a "maximális" toronybónuszhoz.

05-15-2007, 14:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg "a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb", ezt -- ha ez a verzió lesz a végleges -- akár 50%-ig is csökkenthetjük, a javasltban szereplően a tornyok arányának függvényében.
|
Vagyis ha kevés a tornya, akkor csak 50%-kal csökken a gyújtogatás, gyilkolászás, ha sok, akkor 80% (illetve ezek között változik a tornyok arányában) ?
szerintem ez elfogadható 
|

05-15-2007, 14:30
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Kezdem úgy érezni, hogy még mindig nem vagyunk készen arra, hogy személyeskedéseket félretéve bármit is megbeszéljünk... Ugye rosszul látom?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|