|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-26-2007, 13:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
nincs megadva ez rád van bízva...
sajnos igen, én most is megtapasztaltam..
hát, nem tudom, te örülnél-e annak, ha egy ork tábi rád szállna úgy, mint most rám... akárhányszor a közelébe érek annak az orinak, folyton megtalál és elkezd mészárlni, fosztani stb és hiába kísérem, mert helyzeti előnye is van, ugyanis én vagyok feljebb, meg ugyebár az orknál nincs jobb hadi  és hiába írok neki...
tényleg, az ilyet hol is kell jelenteni??
|
meg van adva, ha nem is szó szerint leírva (hogy X+1 mészár), én mindenesetre korlátozva érzem magam tőle
építs jobb orit, csinálj nagyobb védelmet, írj neki (persze ne ugy hogy te szemét állj le vagy véged!!), és még mindig ott van a szabi, vagy hogy elmenekülsz előre felfelé (felfedezel gyorsan, vagy felütöd magad)
vagyis probálj meg védekezni ellene...
(egyébként lol, már itt az egyik első "hol jelenthetem, mert nagy csunya gonosz és báááánt  " hihetetlen, hogy el fognak szaporodni szerintem sajnálatos módon az ilyen hozzáállású emberek  )
Last edited by Peter; 01-26-2007 at 13:50..
|

01-26-2007, 13:47
|
Member
|
|
|
|
ja, és mégvalami, az ork profi kézben és sok pénzzel a zsebében jó hadi, de a legjobb jelzőt azért átgondolnám mindenképpen
|

01-26-2007, 13:55
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
ja, és mégvalami, az ork profi kézben és sok pénzzel a zsebében jó hadi, de a legjobb jelzőt azért átgondolnám mindenképpen
|
az a baj, hogy ért is hozzá aki irányítja 
|

01-26-2007, 13:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
az a baj, hogy ért is hozzá aki irányítja 
|
és a fentebb tanácsolt dolgok közül megpróbáltál már egyet is?
|

01-26-2007, 14:19
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
szabizni nem tudok, volt földfoglalásom, a seregcserével próbálkozok, de a piacról nem nagyon akar visszajönni a pénzem, meg most mentem megint földre, hogy meglógjak előle....
|

01-26-2007, 14:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szabizni nem tudok, volt földfoglalásom, a seregcserével próbálkozok, de a piacról nem nagyon akar visszajönni a pénzem, meg most mentem megint földre, hogy meglógjak előle....
|
akkor mégiscsak tudsz tenni valamit ellene
ha meg már tudod hogy szabizni akarsz, akkor ne akciozz 
messze nem meriíti ki egyébként az eseted szerintem a törlésig ütés fogalmát, hiszen a játékot nincs ellehetetlenítve, csak zavar a pár piros esemény, javíts ki ha tévedek 
|

01-26-2007, 19:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
okoskodom egy kicsit
Pl:
Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál
Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül.
Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora
Tessék mindjárt megoldottam a hadisarcot is meg a tulzott ütést is
|
Nekem ez a kedvencem 
Szal regelek egy orit. Kijön védelem alól, egy elittel megtámadom a topban 80 környire állomásozó ismimet, mire ő jól megijed, és gyorsan felajánl nekem 4 mrd-t csak hagyjam békén   
|

01-26-2007, 19:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
nem is lenne rossz   
|

01-26-2007, 20:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Uh mennyi eszleny!
Nem tudom mit nem ertettetek meg azon, hogy semmi nem valtozott!!! Ez eddig is benne volt a jatekban, csak nem volt kiirva. Pont ugy jatszhatsz mint regebb, csak ne fenyegetozz zoldben porig veressel mert akkor feljelentenek es lerugnak. Ennyi.
|

02-01-2007, 13:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Egy kérdés?
Miért kellett ezen ennyire fent akadni?
Ati is elmondta hogy ez eddig is így volt, ezután is így van...
És azért lett ez újra felhozva mert kezdtek elszaporodni az ilyen vérengzések... aki ilyet akar az reggeljen egyet anarchban  ennyi
és Ati azt is irta jópár Hsz-el ezelött hogy, ez csak olyan esetekben van így hogyha békét probál kérni és utána is folytatodik már értelem nélkül! ha meg olyan arrogáns hogy még annyit sem ír: "hogy na haggyatok békén már ez is elég volt, többet rátok se nézek" akkor vessen magára hogy semmit nem tesz ellene hogy nem is probálkozott tenni...
|
|
Posting Rules
|