Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2007, 20:09
Tavacska
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mondjuk a konkret peldakat atpakolni egy masik topicba szerintem jo otlet lenne....
egyetértek :-))
Remy vállalnád ? :-)))
Sponsored Links
Old 01-24-2007, 20:10
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tavacska View Post
egyetértek :-))
Remy vállalnád ? :-)))
Nincsen pakolojogom! Vmi olyanba kene, amibe nem tud mas irni, mert azt is szetoffolnak
Old 01-24-2007, 20:11
Tavacska
Guest

Longevity: 0%

hááát, te vagy nagyon okos és ügyes, biztos meg tudod oldani :-)))
Old 01-25-2007, 08:45
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

okoskodom egy kicsit

Pl:
Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál
Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül.
Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora

Tessék mindjárt megoldottam a hadisarcot is meg a tulzott ütést is

Mondjuk 3x ha felajánlják ezt a békét megfelelő pénzmaggal és nem fogadják el akkor már meg is van egy támpont a kizárásra és ez mondjuk egységesitené

persze elöször megy egy pár kör kitiltás utána ha nem nyugszik le mehet anarchba

Lehet finomitani csak egy példát irtam le)

igy van hadisarc is, meg van figyelmeztetés is.
Ha jol tudom multban is volt ilyen és picit szinesebbé tenné a hoditot.

Ezen kell agyalni és szerintem ezt mindenki elfogadná, és jol járna a kezdő is meg a profi is.

Ha meg nincs annyi pénze akkor mit tudom én mondjuk lehet sürgös pénzt csináni hogy mondjuk a rendszer átvesz bizonyos összeget azzonalra ha valamit eladok töredék áron, ezt is lehet finomitani
Old 01-25-2007, 09:09
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 15%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál
Ez nem ebbe a topicba tartozik, ezt az állásfoglalás első fele nyilvánítja teljesen egyértelműen szabálytalannak, az ilyenért anarch jár.
Old 01-25-2007, 09:18
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Alapjában véve nekem tetszik az ötlet de nem látom ookát hogy az eredeti szabályon változtassunk meg sztem esélytelene is.
Old 01-25-2007, 09:28
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez nem ebbe a topicba tartozik, ezt az állásfoglalás első fele nyilvánítja teljesen egyértelműen szabálytalannak, az ilyenért anarch jár.
Ati

te félreérted

vagy én irtam rosszul.)

arrol beszélek hogy nem beengedi az ellent mint ahogy volt, hanem lehetősége van lekenyerezni és a rendszer átutalja automatikusan.

Anno ugye a középkorban is a gyengébbik megprobálta lekenyerezni az erösebbet)

Amugy csak egy futo ötlet volt. De innentől a hozzászolásom másik fele már szabályozza mikor megy a másik anarchba.
Old 01-25-2007, 11:36
Mephisto Mephisto is offline
Member

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
okoskodom egy kicsit

Pl:
Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül.
Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora

Az ötlet nem rossz, de a probléma ezzel a következő.
Csinálok egy nagyon jó országot, ugyan ilyen jó szövivel. Keresek valakit ütök rajta 1-2, és már jön is a békeajánlat. Nem fogadom el, megint ütök 1-et. Erre ő újabb ajánlatot küld. Ezt elfogadom. Természetesen ez a jobb ajánlat egy vastag összeg. Ezzel elveszem a pénzét is az újraépüléstől. Míg lehet ha nem küld ajánlatot, hanem szabizik, fele ennyiért megússza a dolgot.
Szóval az a gondom ezzel, hogy ez az opció megint csak egy bizonyos rétegnek fog előnyt jelenteni, azok akik nem milliárdokkal rohangásznak, azok ennek csak a levét fogják meginni.
Old 01-25-2007, 11:41
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Az ötlet nem rossz, de a probléma ezzel a következő.
Csinálok egy nagyon jó országot, ugyan ilyen jó szövivel. Keresek valakit ütök rajta 1-2, és már jön is a békeajánlat. Nem fogadom el, megint ütök 1-et. Erre ő újabb ajánlatot küld. Ezt elfogadom. Természetesen ez a jobb ajánlat egy vastag összeg. Ezzel elveszem a pénzét is az újraépüléstől. Míg lehet ha nem küld ajánlatot, hanem szabizik, fele ennyiért megússza a dolgot.
Szóval az a gondom ezzel, hogy ez az opció megint csak egy bizonyos rétegnek fog előnyt jelenteni, azok akik nem milliárdokkal rohangásznak, azok ennek csak a levét fogják meginni.
Ezzel még egy a bibi a fentieken kívül.
Legalizálna valamit, ami eddig tiltva volt.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Old 01-25-2007, 11:54
Alexx Alexx is offline
Junior Member

Longevity: 94%
Cool Ati postaja

Sziasztok! Kerdes es javaslat: evekkel ezelott amikor eloszor jatszottam ugy volt hogy fel is -le is tamadhattal 10orszagot, ahogy a helyezesed mozdult ez az intervallum is veled egyutt ment le ill-fel.A lenyeg az volt hogy amikor MF-kent rossz szovit talaltam meg) leutottek, visszaestem vagy 60 helyet, de ok igy mar nem ertek el, es volt idom gatyaba szedni az orszagom aztan gyerunk vissza.Szerintem ez jo volt, a szam most mind1, a lenyeg lehtne szabni megint egy hatart, ezzel elekerulheto lenne a feladasig utes.Csak otlet ,velemeny?
sziasztok
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules