|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-27-2007, 22:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
amúgy nem azt mondom, hogy a topklánnal van a fő probléma, sokkal inkább a szabályokkal (azokkal, amik a magyarban nagyjából beváltak, mivel ott nagy a csoport)...
|
Szerintem is a szabályokkal van a baj, mivel itt 20-an sincsenek jelenleg.
|

10-27-2007, 23:08
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Azt mondtátok hogy mienk mind a 3 piac, ehez annyit teszek hozzá hogy egyik piacon nincs is semmi árunk csak 1-etlen tételnyi!!!
Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
|
Jólvan, akkor 2 piac. Ez min is változtat???
Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is!  A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség.
Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk.

10-27-2007, 23:10
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
Peti, tudod jól te is, hogy nem mind1, hogy max 10% termelő épületed lehet, vagy pedig akár 40% is. és az sem mind1, hogy 2000 hekin vagy 5000 hekin. ha nagyságrendekkel többet termeltek mint a többiek együttvéve, akkor várható, hogy előbb-utóbb át tudjátok venni az uralmat a piac fölött. és mivel maximalizálva vannak a piaci árak 50k-ban (ami a pénzmennyiséghez képest nagyon kevés), teljesen el tudjátok lehetetleníteni mások számára a tartalékolást...
|
Igen, pont erről van szó. A tartalékokat sztem nem kellene bolygatni. 

10-27-2007, 23:20
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.

10-27-2007, 23:54
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.
|
ezt nem így látom... ha pénzt (is) termelnek, mit csináljanak? csorogjanak túl? szerintem normális, hogy inkább bevásárolnak...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
Last edited by Bogár; 10-27-2007 at 23:56..
|

10-28-2007, 00:01
|
Member
|
|
|
|
persze lenne más lehetőségük is. ha pénz helyett másvalamit termelnének.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

10-28-2007, 02:50
|
Member
|
|
|
|
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.
10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. 
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.
tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.
|

10-28-2007, 02:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Srácok!
Hiába van egy orinak 10M íjja a piacon ha csak 1M íj fér el benne! azt az orit kegyetlenül beütik. Így volt ez velem is magyarban és így történhet ez románban is.
Angol A: nulláról kezdtük 2 MNT-s klán ellen.... nem folytatom, leírtam elégszer! Az eredményt ismeritek! Még ha úgy is állítja be az ellen hogy megunta és Szk...meg ilyesmi... Elhiszem hogy van igazság benne! A végeredményt csak elodázni lehetett volna kőkemény ellenállással is!
Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?
(Játékostársak! Ha segítség kell, kérdés van!? Írjatok nekem, vagy Robinnak, de szvsz Serg, Reaktor Zoli, vagy ha van ideje Monro, is segítene!)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

10-28-2007, 07:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.
10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. 
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.
tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.
|
nem is olyan régen még a 10. helyen is ment a top kör mi pedig csak az 1-8 helyet foglaltuk el, nem tehetünk róla hogy nem éltek a lehetőséggel, hogy forduljnak. + még msot is van olyan ori aki nem a mi klánunkban van s tuti hogy megvan bőven a top köre mivel augusztos eleje óta a 9. helyen csücsül.
top csökkenése nem csak a mi hibánk hogy kimentünk ütni, mert elötte is folyamtosan mentek szk-ra akik nem akarták vippelni az orijukat a 90 nap után. A román A-ban fordulásos rendszert csak úgy lehet megoldani ha eltörlik a 90 napos limitet, s akkor viszajönének azok az orik akik nem akarnak vippelni, s ők termelnének azoknak akik meg fordulni akarnak+ növelik a top helyek számát is. most szkn több mit 30 ori van az +10 top hely
|

10-28-2007, 07:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Jólvan, akkor 2 piac. Ez min is változtat???
Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is!  A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség.
Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk.
|
ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|