Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2007, 19:49
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

szerintem a legnagyobb baj az, hogy 10 ori gyakorlatilag annyi pénzt tud termelni, hogy egy ilyen kis csopiban simán fel tudják vásárolni a piacot, mivel a max ár 50k. ehhez még hozzájön az is, hogy a pénztermelést úgy tudják megoldani, hogy a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-27-2007, 20:09
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
(Előre bocsi a hsz-ért, nem sértésnek szánom!!!)

Miért panaszkodsz? Hozzászokhattál volna magyarban (és az egész Big Gun) a másodhegedűs szerepére a Pannon mögött! A román ugyanaz mint a magyar csak kicsiben. Annyi különbséggel, hogy én nem kötök MNT-t a 2. helyen lévő "biggunnal" (és senkivel), és nem tartok egy talpnyaló klánt.
(Aki tudja tudja, aki nem nem, hogy mire gondolok.)

Mi a megoldás? Össze kell fogni a klánoknak ellenünk! (Természetesen nem JKSZ-re gondolok, félre ne érts!)

Csak így lehetett volna magyarban is a Pannon ellen tenni. Erre mit csináltatok? Az egyetlen olyan klánt aki segíthetett volna a szélmalomharcban eltakarítottátok. De mind1... ez már a múlt, és részben örülök hogy így történt.

A román és a magyar A ég és föld. Itt a piac teljes egésze a ti kezetekben van. Katonapiac max árakon. Naponta kiszedve, tartalékolni egységeket szinte lehetetlen. Ha úgy akarjátok, akkor teljesen kiürítetek az egész piacot. Mivel vagyunk (voltunk) 25-30-an a csoportban ez nem is fog változni egy jóideig. Pláne, ha egyszer csak kiválnak országok (70-72% barakkal) és elkezdik leszedni a többi klánt. Olyanokat akik csak nemrégiben léptek fel A-ba és önfentartóak. Jó ha 50-60% barakknyi helyet tudnak csinálni, nemhogy 70-et.

Nemtudom mi köze van a Big Gun-nak a román játékhoz és miért kell mocskolni a nevét, ezt teljesen feleslegesenek érzem és igen is sértőnek!! Van a magyar A-nak is topikja, ott kiélheted magad és biztos szívesen válaszolnak kérdésedre a többiek is!

Így utólag én is örülök, h nem kötöttünk szövetséget veletek a magyar A-ban. Aki abban éli ki magát, h leveri a kisebb országokat, akiknek esélye sincs, azzal én nem akarok semmiféle kapcsolatot sem. Nem egyezik a játékstílusunk, te most feleslegesen lecsaptad a kicsiket, én magyar A-ban MNT-t kötöttem az extörpéddel, mert arról beszélt, h fodulni szeretne és azt kérte ne üssük le...

A játék nem erről szól. Ha bármelyik kisebb klán megtámadott volna minket és veszítünk, rendben van. Jobbak voltak és gratuláltam volna nekik. De amit ti csináltatok azt inkább nevezném leverésnek, mint csatázásnak.
Old 10-27-2007, 20:12
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Visszatért mindenki az "anyaklánba" fél évig tuti nem megyünk külön. Javaslom az összes SZK-s ori jöjjön vissza játszani!
Nem megyünk sztrájkolunk,igy csak pár topp-os maradt.A többi kiesett ,nem lépünk vissza,nem pörgetitek a többi oritokat(már akinek van),csak ha egymás közt cserélitek a helyeket
Sztrájk Sztrájk
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 20:20
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Eke View Post
Nem megyünk sztrájkolunk,igy csak pár topp-os maradt.A többi kiesett ,nem lépünk vissza,nem pörgetitek a többi oritokat(már akinek van),csak ha egymás közt cserélitek a helyeket
Sztrájk Sztrájk

Megtagadod a Parancsot? (Te is)
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 20:26
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Megtagadod a Parancsot? (Te is)
Nos a sujkot ne vessük el.Arwyl nem parancsolta ,csak javasolta.De én nem élek a lehetöséggel egyelöre.
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 20:29
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Eke View Post
Nos a sujkot ne vessük el.Arwyl nem parancsolta ,csak javasolta.De én nem élek a lehetöséggel egyelöre.
Jo nagy !-el tett javaslat volt. De igazad van, nem parancsolta... Legyen ugy.
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 21:00
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Jelenleg 5 látogató (3 tag és 2 vendég) böngészi a témát ilyen is ritkán van itt
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 21:50
Peti Peti is offline
Member

Azt mondtátok hogy mienk mind a 3 piac, ehez annyit teszek hozzá hogy egyik piacon nincs is semmi árunk csak 1-etlen tételnyi!!!

2. mutatok egy klánlistát
2007. 08. huszon valamemnyi

1 18 Kárpátia 2.582.607 -- 2.857
2 27 House Atreides 1.403.134 393 0
3 23 Golden Path 822.119 586 2
4 24 Drifters 600.765 660 0

+ mi sem voltunk mindig 2 milla érték felett, én csak 4 hónapja vagyok itt, de elötte tudtommal 2 különböző klán volt Robin-Arwyl féle klán, akik harcoltak egymással. kb május vagy júniusban egyesültek s akkor lettek ők az egyedüli top klán!
én július közepe fele jöttem fel, s akkor még korántsem volt a mienk a piac, kb annyi seregünk volt hogy 2 ork sereget tudjon cserélni több semmi mert elfedezték a többit! júliusban még 2.1 milla értéken voltunk. a 2. klán 1.3 milla értéken. akkor a 2. klán miért nem képzett magának tartalékot hiszen még nem volt ekkora külünbség a klánok között + Golden is elég erősen jelen volt?????? Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 21:59
Eke's Avatar
Eke Eke is offline
Member

Nos ez régi lista ,most nem igy néz ki
Reply With Quote
Old 10-27-2007, 22:46
Bogár Bogár is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
+ mi sem voltunk mindig 2 milla érték felett, én csak 4 hónapja vagyok itt, de elötte tudtommal 2 különböző klán volt Robin-Arwyl féle klán, akik harcoltak egymással. kb május vagy júniusban egyesültek s akkor lettek ők az egyedüli top klán!
én július közepe fele jöttem fel, s akkor még korántsem volt a mienk a piac, kb annyi seregünk volt hogy 2 ork sereget tudjon cserélni több semmi mert elfedezték a többit! júliusban még 2.1 milla értéken voltunk. a 2. klán 1.3 milla értéken. akkor a 2. klán miért nem képzett magának tartalékot hiszen még nem volt ekkora külünbség a klánok között + Golden is elég erősen jelen volt?????? Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
Peti, tudod jól te is, hogy nem mind1, hogy max 10% termelő épületed lehet, vagy pedig akár 40% is. és az sem mind1, hogy 2000 hekin vagy 5000 hekin. ha nagyságrendekkel többet termeltek mint a többiek együttvéve, akkor várható, hogy előbb-utóbb át tudjátok venni az uralmat a piac fölött. és mivel maximalizálva vannak a piaci árak 50k-ban (ami a pénzmennyiséghez képest nagyon kevés), teljesen el tudjátok lehetetleníteni mások számára a tartalékolást...

amúgy nem azt mondom, hogy a topklánnal van a fő probléma, sokkal inkább a szabályokkal (azokkal, amik a magyarban nagyjából beváltak, mivel ott nagy a csoport)...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules