|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-27-2007, 21:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Azt mondtátok hogy mienk mind a 3 piac, ehez annyit teszek hozzá hogy egyik piacon nincs is semmi árunk csak 1-etlen tételnyi!!!
2. mutatok egy klánlistát
2007. 08. huszon valamemnyi
1 18 Kárpátia 2.582.607 -- 2.857
2 27 House Atreides 1.403.134 393 0
3 23 Golden Path 822.119 586 2
4 24 Drifters 600.765 660 0
+ mi sem voltunk mindig 2 milla érték felett, én csak 4 hónapja vagyok itt, de elötte tudtommal 2 különböző klán volt Robin-Arwyl féle klán, akik harcoltak egymással. kb május vagy júniusban egyesültek s akkor lettek ők az egyedüli top klán!
én július közepe fele jöttem fel, s akkor még korántsem volt a mienk a piac, kb annyi seregünk volt hogy 2 ork sereget tudjon cserélni több semmi mert elfedezték a többit! júliusban még 2.1 milla értéken voltunk. a 2. klán 1.3 milla értéken. akkor a 2. klán miért nem képzett magának tartalékot hiszen még nem volt ekkora külünbség a klánok között + Golden is elég erősen jelen volt?????? Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
|

10-27-2007, 21:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Nos ez régi lista ,most nem igy néz ki 
|

10-27-2007, 22:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
+ mi sem voltunk mindig 2 milla érték felett, én csak 4 hónapja vagyok itt, de elötte tudtommal 2 különböző klán volt Robin-Arwyl féle klán, akik harcoltak egymással. kb május vagy júniusban egyesültek s akkor lettek ők az egyedüli top klán!
én július közepe fele jöttem fel, s akkor még korántsem volt a mienk a piac, kb annyi seregünk volt hogy 2 ork sereget tudjon cserélni több semmi mert elfedezték a többit! júliusban még 2.1 milla értéken voltunk. a 2. klán 1.3 milla értéken. akkor a 2. klán miért nem képzett magának tartalékot hiszen még nem volt ekkora külünbség a klánok között + Golden is elég erősen jelen volt?????? Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
|
Peti, tudod jól te is, hogy nem mind1, hogy max 10% termelő épületed lehet, vagy pedig akár 40% is. és az sem mind1, hogy 2000 hekin vagy 5000 hekin. ha nagyságrendekkel többet termeltek mint a többiek együttvéve, akkor várható, hogy előbb-utóbb át tudjátok venni az uralmat a piac fölött. és mivel maximalizálva vannak a piaci árak 50k-ban (ami a pénzmennyiséghez képest nagyon kevés), teljesen el tudjátok lehetetleníteni mások számára a tartalékolást...
amúgy nem azt mondom, hogy a topklánnal van a fő probléma, sokkal inkább a szabályokkal (azokkal, amik a magyarban nagyjából beváltak, mivel ott nagy a csoport)...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

10-27-2007, 22:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
amúgy nem azt mondom, hogy a topklánnal van a fő probléma, sokkal inkább a szabályokkal (azokkal, amik a magyarban nagyjából beváltak, mivel ott nagy a csoport)...
|
Szerintem is a szabályokkal van a baj, mivel itt 20-an sincsenek jelenleg.
|

10-27-2007, 23:10
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
Peti, tudod jól te is, hogy nem mind1, hogy max 10% termelő épületed lehet, vagy pedig akár 40% is. és az sem mind1, hogy 2000 hekin vagy 5000 hekin. ha nagyságrendekkel többet termeltek mint a többiek együttvéve, akkor várható, hogy előbb-utóbb át tudjátok venni az uralmat a piac fölött. és mivel maximalizálva vannak a piaci árak 50k-ban (ami a pénzmennyiséghez képest nagyon kevés), teljesen el tudjátok lehetetleníteni mások számára a tartalékolást...
|
Igen, pont erről van szó. A tartalékokat sztem nem kellene bolygatni. 

10-27-2007, 23:20
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.

10-27-2007, 23:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hege
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.
|
ezt nem így látom... ha pénzt (is) termelnek, mit csináljanak? csorogjanak túl? szerintem normális, hogy inkább bevásárolnak...
and conscience
you fool."
Last edited by Bogár; 10-27-2007 at 23:56..
|

10-28-2007, 00:01
|
Member
|
|
|
|
persze lenne más lehetőségük is. ha pénz helyett másvalamit termelnének.
and conscience
you fool."
|

10-28-2007, 02:50
|
Member
|
|
|
|
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.
10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. 
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.
tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.
|

10-27-2007, 23:08
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Azt mondtátok hogy mienk mind a 3 piac, ehez annyit teszek hozzá hogy egyik piacon nincs is semmi árunk csak 1-etlen tételnyi!!!
Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!
|
Jólvan, akkor 2 piac. Ez min is változtat???
Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is!  A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség.
Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|