Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-11-2006, 09:48
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
És? Mivel ez a legfelső szint, így ezzel nincs is semmi probléma, ez így van rendjén. Szerintem az érdemibb kérdésekkel foglalkozzunk ezügyben, ne azzal, hogy jajj szegény embernek játszania kell, és jajj mi lesz most. Ha valakinek egy online játéknál meglepő, hogy játszania kell, akkor érdemes komolyan elgondolkoznia a fogalmak jelentésein.

Tamagocsi gombnyomogatás vs játék
Atis, te nagyon félreértesz valamit... ki mondta, hogy az a baj, hogy játszania kell?
Szerinted aki 5 éven át, mindig a határidőn belül fordul az tamagocsizva ezt meg tudja tenni???
És születnek emberek.
Sponsored Links
Old 09-11-2006, 09:51
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Atis... tényleg nem érted miért írtam? Nem arról van szó, hogy játszania kell, hanem arról, hogy míg a többi szinten mondjuk max 2x annyi hekit kell gyűjtenie ahhoz, hogy elérje a max fellépő hekit ahhoz képest amivel fellép (ez alól csak az 5. szintek képeznek kivételt) és 3-4x annyi heki kell általában a top1-hez, addig 1/a-ban ugyanez a heki szám 10x annyi már most és mivel egy ilyet hosszú évek alatt lehet megszererzni, ezért meg sem lehet mondani előre, hogy 5 év múlva ugyanez a heki mennyi lesz

CL miért is akar egy 9 személyiséges ori fellépni az 5.-re???
Nem értem komolyan. Az lenne a legjobb ha nem is léphetne fel onnan többé egyáltalán és az egész vitát áttennénk a 8. személyiségre.

8-9 személyiséges orik csak a top1 helyről léphetnek, DE a top1-5 helyen már szerezhetnek topköröket. Maximum a fellépéshez szükséges topkörök felét viszont a top1 helyen kéne megszereznie. És a 9. személyiség után az 1A-ból nincs út az 5. szintre.
Old 09-11-2006, 09:51
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Vonatod lesz este, vagy hova sietsz ennyire? Az 1/A a játék legteteje, teljesen normális, hogy nem 1000 kör alatt fogod teljesíteni az első helyet. Igencsak rossz lenne, ha ez sikerülne mindenkinek. Lapozzunk, mert szétoffoljuk a téma értelmes részét azzal, hogy jajj szegény játékosoknak játszaniuk kell, és ez elég unalmas.
Atis!
Te vagy aki ezt hajtogatja most egyhuzamban! Méghozzá arra reagálva kezdte ezt el, mikor én JAVASLATNAK megtettem azt, hogy 1/a-ban elég legyen elérni a 9. személyiséghez a top10%-ot, ami már most is azt jelenti, hogy ha max hekivel lép fel valaki a 2/b-ből (és ők elég kevesen vannak) akkor az oriját 3-4x akkorára kell duzzasztania valahogy mint a fellépő hekije volt...
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 09:52
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
CL miért is akar egy 9 személyiséges ori fellépni az 5.-re???
Nem értem komolyan. Az lenne a legjobb ha nem is léphetne fel onnan többé egyáltalán és az egész vitát áttennénk a 8. személyiségre.

8-9 személyiséges orik csak a top1 helyről léphetnek, DE a top1-5 helyen már szerezhetnek topköröket. Maximum a fellépéshez szükséges topkörök felét viszont a top1 helyen kéne megszereznie. És a 9. személyiség után az 1A-ból nincs út az 5. szintre.
Igen, ezt én se értem, éppen ezért én úgy vettem ki, hogy a kék 9. megszerzéséhez kéne a top1-et teljesíteni (tehát akkor mikor még kék 8 vagy)...
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 09:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Igen, ezt én se értem, éppen ezért én úgy vettem ki, hogy a kék 9. megszerzéséhez kéne a top1-et teljesíteni (tehát akkor mikor még kék 8 vagy)...
Jó akkor ugyanarról beszélünk
Én az javasolnám, hogy a 8 személyiséges orik fellépése is a top1 helyről történjen, de a top1-5 helyeken is szerezhet topkört, esetleg könnyítésként a 9-eshez képest neki nem lenne előírva a top1 helyen a topkörök letöltésének a fele.

A 9 személyiségesek ugyanez, de nekik a top1 helyen kell megszerezniük a szükséges topkörök felét.

Ja és ő nem léphet tovább az 1A-ból...
Old 09-11-2006, 09:57
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 14%
Longevity: 100%

Quote:
Atis, te nagyon félreértesz valamit... ki mondta, hogy az a baj, hogy játszania kell?
Szerinted aki 5 éven át, mindig a határidőn belül fordul az tamagocsizva ezt meg tudja tenni???
Ő többnyire csak úgy tudja megtenni, és igazán JÁTSZANI még sose játszott. Tisztelet a kivételnek.
Old 09-11-2006, 10:06
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Ő többnyire csak úgy tudja megtenni, és igazán JÁTSZANI még sose játszott. Tisztelet a kivételnek.
Én több kék 4-5-el rendelkező orit is ismerek, ami nem tamagocsizva teljesíti a köröket, hanem harcolva nap-mint nap és szerintem mégiscsak ők vannak többségben... Tehát kollektíven azért nem lehet azt kijelenteni, hogy akinek magasabb kék száma van, az nem játszik... sőt szerintem 5 év alatt akarva, akaratlanul rá van kényszerülve az ember, hogy játszon. Pontosan ezért mondom, hogy a kék 9-es megszerzéséhez az 1/a-ban kisebb helyezés elérése is elég lenne (legyen akkor mondjuk a top20, azt is elég nehéz elérni az "átlag" játékosnak), mert még így sem áll arányban szerintem a kapott +1 személyiség azzal, amit kell esetleg küzdeni érte... a 2/b-ből fordulóknak viszont legyen akkor a top4- hely a fordulási lehetőség, hogy akik szöviben játszanak, azok is fordulhassanak együtt ahogy pld az elmúlt 5 évben tették (meg amúgy is 5 éven át összetartani egy szövit, majd az első 4 hely valamelyikére vezetni és ott is tartani, sokkal nehezebb mint mf-ként felküzdeni magad, márcsak az összeszervezés miatt is).
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 10:11
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
a 2/b-ből fordulóknak viszont legyen akkor a top4- hely a fordulási lehetőség, hogy akik szöviben játszanak, azok is fordulhassanak együtt ahogy pld az elmúlt 5 évben tették (meg amúgy is 5 éven át összetartani egy szövit, majd az első 4 hely valamelyikére vezetni és ott is tartani, sokkal nehezebb mint mf-ként felküzdeni magad, márcsak az összeszervezés miatt is).
Miért nem tudnak ha a top1-ről kell lépniük?
Az egyik fellép a másik lesz a top1az is fellép akkor a 3. ha az is fellép akkor a 4.
Mindez 1 kör alatt megoldható, ha azt vizsgálja majd a progi, hogy van e a lépni akaró ori fölött másik ország. Ha csak a helyezést vizsgálja akkor is 4 körön belül fel tud lépni mind a 4.
Old 09-11-2006, 10:11
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese.
Old 09-11-2006, 10:14
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Jó akkor ugyanarról beszélünk
Jaja, ugyanarról...

Quote:
Én az javasolnám, hogy a 8 személyiséges orik fellépése is a top1 helyről történjen, de a top1-5 helyeken is szerezhet topkört, esetleg könnyítésként a 9-eshez képest neki nem lenne előírva a top1 helyen a topkörök letöltésének a fele. A 9 személyiségesek ugyanez, de nekik a top1 helyen kell megszerezniük a szükséges topkörök felét.
Ja és ő nem léphet tovább az 1A-ból...
Igen, mindenképpen a top 1-5 jobb ötlet, mintha csak top1-ről lehetne fordulni (a szövis problémát már leírtam, ami miatt nem támogatom azt, hogy csak a top 1-ből lehessen fordulni a kék 9-hez, vagy a kék 9-el)...
És születnek emberek.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules