|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-11-2006, 07:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
igen így van, viszont az 1/Aban pillanatnyilag is elérhető.. akkor hol a probléma? 
az hogy egy 9 személyiséges oritól elvárható, hogy tudásának (vagy legalábbis kis kék számának) megfelelően igenis No1 legyen?
|
A probléma ott van, hogy meddig kell elsőnek lennie? Csak a top1 helyen kap majd topköröket és ha lejjebb csúszik 1 helyet, mert abban a körben éppen képez akkor veszít 3 topkört emiatt... ez nem is az 1A-ban kérdés hanem minden más csopiban inkább, mert ugye az 1A-ból kék 9-es után nem fog sietni senki
Sztem is jó 5let a top1-ről való lépés követelménye, de csak akkor ha a topköreit összeszedheti mondjuk a top1-5 helyek bármelyikén is.
|

09-11-2006, 08:18
|
Administrator
|
|
Activity: 15%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Igazad van, 1/a-ban olyan sokan elérik az 55. helyet csak úgy...
|
Én most komolyan nem értem ezt a felvetést. Ha valaki sok személyiséggel játszani szeretne, akkor a hangsúly miért nem azon van, hogy JÁTSZANI???
Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj.........
|

09-11-2006, 08:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Aúú, csak mnt-k sorozataval tud felmenni vki barmelyik csoport elejere, a 4. helyig tud fedezni, azutan pedig mit fog csinalni? Foldert fog kunyeralni, hogy feljebb mehessen, vagy üt lefele x körökre. (x>10)
Igy feljut talan top1 helyre.
Az, hogy vannak csoportok ahol sztem megkozelithetetlen a csoport első helye, mert mondjuk az elso es masodik helyezett között 20-30 ezer pont van, az egy masik teny, de ezekbe nem fog fordulni.
Az 1/A top1 csakugy erheto el, ha abba a klanba kerul, amelyik eppen az aktualis elso. szerintem! Az o segitsegukkel felfedez/üt a 4. helyig, es aztan az elotte levok visszabontanak. Bar lehet en latom rosszul.
Mindenesetre, ott se "szabalyosan" tortenne a (9)-s ori top1 helyre kerulese.
Szerintem amugysem a (9)-s orikkal kellene foglalkozni  Bar en csak Tuvalurol tudom, hogy ennyi kek szama van, es szerintem nincs 10 embernel tobb, aki az elkovetkezendo 1 evbe eleri ezt a kek szam mennyiseget.
(5)-ig kellene foglalkozni a kerdessel, mert ok talan tobben vannak, bar szerintem a jatekosok 90%-at erinto kerdes az a (2)-s es az egyszemelyisegegu orik kerdesenek a megvitatasa lenne.
Amugy csak a minel nagyobb kek szamert fordul megegyszer a (7)-s?  Mert szerintem a varazslo vagy a tolvaj szemelyiseg erdemben nem sokat segiti a jatekat...vagy tevedek? 
|

09-11-2006, 08:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
(5)-ig kellene foglalkozni a kerdessel, mert ok talan tobben vannak, bar szerintem a jatekosok 90%-at erinto kerdes az a (2)-s es az egyszemelyisegegu orik kerdesenek a megvitatasa lenne.
|
Itt azt látom a legnagyobb problémának, hogy aránytalanul könnyebb fordulni B-ből, mint A-ból.
Quote:
Amugy csak a minel nagyobb kek szamert fordul megegyszer a (7)-s?  Mert szerintem a varazslo vagy a tolvaj szemelyiseg erdemben nem sokat segiti a jatekat...vagy tevedek? 
|
Csak azért fordulunk, mert versenyzünk egymással. 
Azt hiszem, a kékek élmezőnye most így néz ki:
3490 2/B Tuvalu (9) 108931
63483 5/U Kajszibarack (7) 23399
3744 2/B Egér a sajton... (6) 70192
124883 2/B Atilla, a hun (6) 46873
147157 3/G Csát.falva (6) 53889
110422 3/G Britain (6) 50893
|

09-11-2006, 09:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Egy verseny, ertem 
Rohanni körbe és körbe 
En ellene vagyok a sok (ertelmetlen) szemelyiseg halmozasara.
Fegya, Te erintett vagy a temaba, mi az amit kepes lennel teljesiteni a (6)-s oriddal mondjuk a B-ben szükséges lefordulashoz?
Top10%?
|

09-11-2006, 09:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egy verseny, ertem 
Fegya, Te erintett vagy a temaba, mi az amit kepes lennel teljesiteni a (6)-s oriddal mondjuk a B-ben szükséges lefordulashoz?
Top10%?
|
Nincs országom az A-ban, így a B-ből nem fordulhatok. 10% a B-ben semmiség. Elég az 5-s szinten a maximum földet megszerezni és utána szinte semmit sem kell csinálni a B 10%-hoz.
Különben a B-ben akármilyen százalékos feltételt tudnék teljesíteni. Az A-ban viszont csak jó klánban tudnám a százalékos feltételeket teljesíteni.
Egyébként nemcsak a verseny miatt szaladgálok körbe. Még Kacsa vezetett, amikor úgy döntöttem, hogy elég az 1A-ból, hisz Kacsa azt a klánt veri le, amelyiket akarja, én meg annyit és úgy nem akarok játszani, hogy felvegyem vele a versenyt. Ezért azt a célt választottam magamnak, hogy elérem a kék 9-t.
(pontosabban minél nagyobb kék számot érjek el, mert akkor még malusza volt a kékeknek)
Last edited by -Fegya-; 09-11-2006 at 09:28..
|

09-11-2006, 09:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én most komolyan nem értem ezt a felvetést. Ha valaki sok személyiséggel játszani szeretne, akkor a hangsúly miért nem azon van, hogy JÁTSZANI???
Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj.........
|
Atis... tényleg nem érted miért írtam? Nem arról van szó, hogy játszania kell, hanem arról, hogy míg a többi szinten mondjuk max 2x annyi hekit kell gyűjtenie ahhoz, hogy elérje a max fellépő hekit ahhoz képest amivel fellép (ez alól csak az 5. szintek képeznek kivételt) és 3-4x annyi heki kell általában a top1-hez, addig 1/a-ban ugyanez a heki szám 10x annyi már most és mivel egy ilyet hosszú évek alatt lehet megszererzni, ezért meg sem lehet mondani előre, hogy 5 év múlva ugyanez a heki mennyi lesz (ha akarod előszedem neked Kacsa gömbjét, amivel első volt pár éve még az 1/a-ban és megnézheted, hogy akkor mekkora hekin volt és most mennyin van az első helyezett). Tehát aránytalanul több mint a többi szinten, sőt ahhoz képest is aránytalanul sok, amennyit igazából jelent a 9. személyiség (vagy már a 8. és a 7. is).
Gondold végig azt is, hogy a netes játékok egyre jobban elterjednek, de nem az olyan tipusúak mint a Hódító, hanem az olyanok, mint a WOW, vagy mint lesz nemsokára (Magyarok által fejlesztett és már most bombasikernek tartott!) Warhammer Fantasy online, amely az egyik legrégibb és világszerte legnépszerűbb táblás fantasy stratégia gépre vitele és ezekben a játékokban nem kell 5 év küzdelem ahhoz, hogy "hasonló magasságokat" elérj... tehát szerintem aki 5 év alatt tudja teljesíteni a már most is meglévő kritériumokat és 5 éven át kitart a Hódító mellett arra:
1. Nem lehet azt mondani, hogy eddig nem játszott...
2. Nem szabad büntetésként kiróni olyasmit ami értelmetlenül nehezíti a játékot, miközben a "jutalom" nincs összhangban a nehézséggel.
3. Rákényszeríteni arra, hogy mf legyen (már leírtam fentebb, hogy miért nem megy az szöviben, ha mindig csak a top1-ről tud fordulni)
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 09:44
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Atis... tényleg nem érted miért írtam? Nem arról van szó, hogy játszania kell, hanem arról, hogy míg a többi szinten mondjuk max 2x annyi hekit kell gyűjtenie ahhoz, hogy elérje a max fellépő hekit ahhoz képest amivel fellép (ez alól csak az 5. szintek képeznek kivételt) és 3-4x annyi heki kell általában a top1-hez, addig 1/a-ban ugyanez a heki szám 10x annyi már most
|
És? Mivel ez a legfelső szint, így ezzel nincs is semmi probléma, ez így van rendjén. Szerintem az érdemibb kérdésekkel foglalkozzunk ezügyben, ne azzal, hogy jajj szegény embernek játszania kell, és jajj mi lesz most. Ha valakinek egy online játéknál meglepő, hogy játszania kell, akkor érdemes komolyan elgondolkoznia a fogalmak jelentésein.
Tamagocsi gombnyomogatás vs játék
|

09-11-2006, 09:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Aúú, csak mnt-k sorozataval tud felmenni vki barmelyik csoport elejere, a 4. helyig tud fedezni, azutan pedig mit fog csinalni?
|
1/a-t kivéve némi összeszedett küzdelemmel és stratégiával 1000-1800 körön belül el lehet érni a top1-et mindenhol, míg 1/a-ban ugyanez nem valósítható meg...
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 09:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
1/a-t kivéve némi összeszedett küzdelemmel és stratégiával 1000-1800 körön belül el lehet érni a top1-et mindenhol, míg 1/a-ban ugyanez nem valósítható meg...
|
Vonatod lesz este, vagy hova sietsz ennyire? Az 1/A a játék legteteje, teljesen normális, hogy nem 1000 kör alatt fogod teljesíteni az első helyet. Igencsak rossz lenne, ha ez sikerülne mindenkinek. Lapozzunk, mert szétoffoljuk a téma értelmes részét azzal, hogy jajj szegény játékosoknak játszaniuk kell, és ez elég unalmas.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|