|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-06-2006, 13:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
JA és kedves cáfolok el kéne már döntsétek azt is, hogy Ht ilyenszerü fejlesztése tamagocsizást teremt vagy pedig aki nem ül reggeltöl estig a gép elött az ne támadjon. Mert ugye bár aki támadni akar de nem tud ott lenni 5órát a gép elött annak lenne ez segitség nem aki tamagocsizni akar. Ne érveljetek 1* p-vel és non(p)-vel is mert hát ugye bár logikailag ez hülyeség 
|
Kisbér a tamagocsizást szerintem ezzel a hsz-el 100%-osan kilőttük!! 
|

12-06-2006, 13:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
Kisbér a tamagocsizást szerintem ezzel a hsz-el 100%-osan kilőttük!! 
|
Érv amellett, hogy legyen:
A helytartó alapvetően azért van, ha Te nem vagy a gépnél, akkor azt csinálja, amit te csinálnál, ha itt lennél.
Nyilvánvaló Te nem képeznél ha betegség van. 
Ugye...
Érv(ek) amellett, hogy ne legyen:
1.: maradjon meg egy kis izgalom amikor reggel bekapcsolod a géped 
2.: a helytartó csak vip-eseknek dukál és minél több dolgot rakunk bele a vip-es plusszokba, annál rosszabb helyzetben lesznek azok, akik nem tudják fizetni a vip-et. (karaván, hadüzi, helytartó, kényelmi funcikók, stb.. már így is nagy a szakadék)
3.: (idézet a helytartó oldal tetejéről)
A súgót mindenképp olvasd el, mert egy rossz parancsokkal ellátott helytartó több kárt tud tenni, mint bármilyen támadás!
4.: ha ezt bevezetjük, jogosan mondaná bárki, hogy akkor legyen az is, ha bármilyen ártó megy rajtam, ne képezzen. Vagy legyen egy olyan pipa is, hogy ha nem megy valamelyik épületem (tehát több, mint 100% a foglalkoztatottság) akkor ne képezzen a helytartó, vagy ha fogy a kajám, ne képezzen, stb, stb...
5.: alapvetően ellenzek minden olyan funciót, ami a közelíti a fanatikusokat, illetve a hobby játékosokat.
6.: ez szerintem alapból nem arról szól, hogy az adott gondolat bekerüljön-e a játékba vagy sem. Nyilván Atinak nem az volt a helytartóval a célja, hogy mindent csináljon meg helyetted. valahol meg kell húzni a határt. És szerintem -ez az én véleményem- már régen átléptük ezt...
Kb...
|

12-06-2006, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nyilván Atinak nem az volt a helytartóval a célja, hogy mindent csináljon meg helyetted. valahol meg kell húzni a határt. És szerintem -ez az én véleményem- már régen átléptük ezt...
Kb...
|
Vajh' ha te befizeted a VIP-t, a helytartót nem használod?
|

12-06-2006, 14:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Érv amellett, hogy legyen:
A helytartó alapvetően azért van, ha Te nem vagy a gépnél, akkor azt csinálja, amit te csinálnál, ha itt lennél.
Nyilvánvaló Te nem képeznél ha betegség van. 
Ugye...
Érv(ek) amellett, hogy ne legyen:
1.: maradjon meg egy kis izgalom amikor reggel bekapcsolod a géped 
2.: a helytartó csak vip-eseknek dukál és minél több dolgot rakunk bele a vip-es plusszokba, annál rosszabb helyzetben lesznek azok, akik nem tudják fizetni a vip-et. (karaván, hadüzi, helytartó, kényelmi funcikók, stb.. már így is nagy a szakadék)
3.: (idézet a helytartó oldal tetejéről)
A súgót mindenképp olvasd el, mert egy rossz parancsokkal ellátott helytartó több kárt tud tenni, mint bármilyen támadás!
4.: ha ezt bevezetjük, jogosan mondaná bárki, hogy akkor legyen az is, ha bármilyen ártó megy rajtam, ne képezzen. Vagy legyen egy olyan pipa is, hogy ha nem megy valamelyik épületem (tehát több, mint 100% a foglalkoztatottság) akkor ne képezzen a helytartó, vagy ha fogy a kajám, ne képezzen, stb, stb...
5.: alapvetően ellenzek minden olyan funciót, ami a közelíti a fanatikusokat, illetve a hobby játékosokat.
6.: ez szerintem alapból nem arról szól, hogy az adott gondolat bekerüljön-e a játékba vagy sem. Nyilván Atinak nem az volt a helytartóval a célja, hogy mindent csináljon meg helyetted. valahol meg kell húzni a határt. És szerintem -ez az én véleményem- már régen átléptük ezt...
Kb...
|
mond te végigolvastad a témát??mert egy kicsit mintha hiányos lenne a felsorolásod!! 
|

12-06-2006, 14:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
mond te végigolvastad a témát??mert egy kicsit mintha hiányos lenne a felsorolásod!! 
|
Akkor képzeld hozzá a többit...
|

12-06-2006, 14:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Vajh' ha te befizeted a VIP-t, a helytartót nem használod?
|
Nem értem ennek mi köze a témához?
|

12-06-2006, 15:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Porika, de akkor 15 percnél többet kellene foglalkozni a (6)-os országával naponta?!
Elment az eszed?!
Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?!
Azokkal mi legyen?!
Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?!
-remélem érezhető az irónia-
|
hát sokkal több mint ennek! 
|

12-06-2006, 15:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
hát sokkal több mint ennek! 
|
lsd 5. érvem...
|

12-06-2006, 16:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!
|
Mit mondjak jó páran elmondták már hogy a helytartó ne csináljon már meg mindent helyettünk  És amúgy sugárzik belőled az értelem mindenkinek beszólsz aki nem ért veled egyet 
|

12-06-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem értem ennek mi köze a témához?
|
Megmondom: tipikusan a "vizet prédikál és és bort iszik" esete az, amikor egy csomóan azzal jönnek, hogy a helytartó már így is túl sokat végez a játékos helyett, közben meg lelkesen használják a ht nyújtotta kényelmi funkciókat.
Éppen emiatt az a véleményem, hogy a sok kényelmi megoldás mellett ez az újabb kis beixelhető négyzetecske nem okozna akkora sokkot a Hódító világának, amitől értelmetlenné válna a játék.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|