|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-05-2006, 11:21
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
Mióta van VIP azóta, használom ezt a szolgáltatást. De mégis ellenzem, mert ha ebben az irányban haladunk akkor elöbb-utóbb már nem játék lesz hanem tamagucsi. A másik érvem meg az, hogy igenis kelljen foglalkozni a támadás elött az ellenféllel. Mérjük fel, nézzünk éplistát, teljes krónikát stb. aki ezeket elmulassza az gondoskodjon előre az ilyen helyzetekről.
|
Porika, de akkor 15 percnél többet kellene foglalkozni a (6)-os országával naponta?!
Elment az eszed?!
Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?!
Azokkal mi legyen?!
Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?!
-remélem érezhető az irónia-
|

12-05-2006, 11:28
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Porika, de akkor 15 percnél többet kellene foglalkozni a (6)-os országával naponta?!
Elment az eszed?!
Van aki dolgozik is ám! Azokkal mi legyen?! Meg aki napközben suliban van, és csak internet-kávézóból tud napi fél órát netezni?!
Azokkal mi legyen?!
Hogy szerzi meg így a 7. személyiségét?!
-remélem érezhető az irónia-
|
Hihetetlen, egyetértünk valamiben  A VIP valóban segített azokon akik kevesebbet tudnak gépelött ülni, de ne tegyük tamagucsivá ezt a jó játékot.
|

12-05-2006, 17:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Asszem nem vagyok tipikusan tamagocsi játékosnak tekinthető, bár két országom mostanság kissé leült. Szal a tamagocsizást mint ellenérvet nem fogadom el. Sőt, aki tamagocsizik, annak tuti van ideje napokig körüljárni egy célpontot, nekem nincs, most megütöm, holnapra elfelejtem, mert ütöttem közben 4 másikat.
Szal aki ha van 3 óra szabad ideje egyből ütni megy, azt nem kéne megbélyegezni mint tamagocsist, csak mert nincs egyben 6 órája, és szeretné, ha a fizetős szolgáltatása nem vágná haza az oriját...
|

12-05-2006, 18:57
|
 |
Member
|
|
|
|
AHA engem is érdekelne mi is az a tamagocsizás?
mert ha nem üt be a ménkő akkor kötelező kőr után általába minig lépek tehát elég pőrgősen játszom ez a tamagocsizás ?
NA jó általába minig arra kell várnom hogy a kötelező kőr leteljen ilyenkor ott punnyadok de ám legyen tamagacsoi vagyok de ez akkor is tök normális dolog hogy valaki ha nem tud belépni önhibáján kivül mert dolgozik szar a netje bármi akkor a ht ne vágja már tönkre az oriját.
|

12-05-2006, 19:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
AHA engem is érdekelne mi is az a tamagocsizás?
mert ha nem üt be a ménkő akkor kötelező kőr után általába minig lépek tehát elég pőrgősen játszom ez a tamagocsizás ?
NA jó általába minig arra kell várnom hogy a kötelező kőr leteljen ilyenkor ott punnyadok de ám legyen tamagacsoi vagyok de ez akkor is tök normális dolog hogy valaki ha nem tud belépni önhibáján kivül mert dolgozik szar a netje bármi akkor a ht ne vágja már tönkre az oriját.
|
Te vagy az a játékos aki jajj menjünk már nekem kell a 3-4...8 személyiség  játszani mikor fogsz ?  Nem hiszem el hogy fölmész a Top30%-ra 5 nap alatt és akkor kiháborúztad magad  én eddig minden szintemen voltam 2k kört minimum  Most G-be vaygok nem haladok gyorsan de kiélvezem a játékot 
|

12-05-2006, 19:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Te vagy az a játékos aki jajj menjünk már nekem kell a 3-4...8 személyiség  játszani mikor fogsz ?  Nem hiszem el hogy fölmész a Top30%-ra 5 nap alatt és akkor kiháborúztad magad  én eddig minden szintemen voltam 2k kört minimum  Most G-be vaygok nem haladok gyorsan de kiélvezem a játékot 
|
Nincs egy kék számom se és nem is lesz, mindig uj ori név alat játszom na jó van egy aminek ugyan az mindig a neve de minig ujra regelem. Soha nem szabizom. Ha egy csopi unalmas mert sok a szabis törlöm az orim. Én szeretek játszani, bárhol hajlandó vagyok egy jó csatára, mégha sokszor 0-ra fut az orim mert nekem ez játék szórakozás. Megmondom őszintét az egyik kedvenc csopim ép ezért az 5/u. Egyszerre max 2-3 csopiba vagyok összesen, mert keveset tudok itt lenni és mivel nagyon nem szeretem a szabisokat mert miattuk döglődik a játék ezért én magam se szabizok sose.
|

12-05-2006, 19:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Nincs egy kék számom se és nem is lesz, mindig uj ori név alat játszom na jó van egy aminek ugyan az mindig a neve de minig ujra regelem. Soha nem szabizom. Ha egy csopi unalmas mert sok a szabis törlöm az orim. Én szeretek játszani, bárhol hajlandó vagyok egy jó csatára, mégha sokszor 0-ra fut az orim mert nekem ez játék szórakozás. Megmondom őszintét az egyik kedvenc csopim ép ezért az 5/u. Egyszerre max 2-3 csopiba vagyok összesen, mert keveset tudok itt lenni és mivel nagyon nem szeretem a szabisokat mert miattuk döglődik a játék ezért én magam se szabizok sose.
|
Aha kocahódos  Ha akadályba ütközik újra kezdi Sziszifuszi egy meló 
|

12-05-2006, 20:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Aha kocahódos  Ha akadályba ütközik újra kezdi Sziszifuszi egy meló 
|
Dragi, lehetne, hogy ne offold a topicot?
|

12-06-2006, 12:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!
|

12-06-2006, 13:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
úgy veszem észre semmi változás nem történt.az ellenzők továbbra sem képesek egy normális ellenérvel előrukkolni csak a tamagocsi mániával!
|
Miért, nem elég?! 
Szerintem bőven 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|