|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-26-2006, 14:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.
Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo  Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye 
|
Az igazán kiélezett az a 0tanyás ori de amelett aki 99%fogllakozottságot tart na egy olyat megnéznék  (na de ezen enm vitázom)
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak)
|

10-26-2006, 14:41
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.
|

10-26-2006, 14:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Na akkor aki ugy érzi hülyeségeket beszélek nem arénára+nem párbajra hivom 
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon és akkor bemaxolunk egy szövivel és összecsapunk na ott nem a zsé dönt 
Várom a leveleiket akik erre válalkoznak(szivesen mondok én is ilyen csopit nekik levélben:P)az lenne a tuti ha min 4 ember összegyülne és akkor együtt jönnének 
Na ezzel a dologgla mi baj van?  Ez már normál játék 
|

10-26-2006, 14:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.
|
Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jó  Ja és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább 
|

10-26-2006, 14:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jó  Ja és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább 
|
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...
|

10-26-2006, 15:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...
|
2-3körön át ha itt van tuti kell 36kör  mert addig még simán birja a készülije:P
|

10-26-2006, 15:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon
|
Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.
|

10-26-2006, 15:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.
|
én mondok neked magyart is  De max msn-en vagy email-ben mivel nehogy azt irjátok infokiadás a piacrol 
|

10-26-2006, 15:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P
|

10-26-2006, 15:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Ebből látszik, hogy közöd nincs a normál játékhoz. Aki képes napi 24 órában körönként ártózni egyet, az meg is érdemli...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|