Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-26-2006, 14:37
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.

Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye
Az igazán kiélezett az a 0tanyás ori de amelett aki 99%fogllakozottságot tart na egy olyat megnéznék(na de ezen enm vitázom)
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-26-2006, 14:41
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:41
Harcosok's Avatar
Member

Na akkor aki ugy érzi hülyeségeket beszélek nem arénára+nem párbajra hivom
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon és akkor bemaxolunk egy szövivel és összecsapunk na ott nem a zsé dönt
Várom a leveleiket akik erre válalkoznak(szivesen mondok én is ilyen csopit nekik levélben:P)az lenne a tuti ha min 4 ember összegyülne és akkor együtt jönnének
Na ezzel a dologgla mi baj van?Ez már normál játék
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:44
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Mennyi ideig tudod rajta tartani az 1 kör viharokat? Párbajban lehet jó dolog, de én nem használnám. Ha már elpocsékolom a készülimet rá ,akkor menjen 36 kör, a rúnát majdcsak megoldom valahogy... Körönként regenerálódással képződik 6% varikészülid. Abból 4-et elnyomsz a viharra. Háborúban én szeretem ha vannak gömbök az ellenfelekről, nem árt az sem, ha a védővarikat fel tudom rakni, tehát nem fogom 1 kör viharokra pazarolni az energiát.
Ezzel szemben 200 hekin kb 10 embert visz el az 1 körös vihar. Most becsúszott pár kör éhezésem a vihar mellett, és van 260-as emberhiányom. Ha elkezdenék lopni, egy adagban visszahoznám azt amiért te 26 órán keresztül szenvedtél. Ja és nem mennek a bankok, meg a tornyok nagyobb része.
Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jóJa és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:57
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Azért ez jó mostmár kiderül ,hogy nem jó a vihar se meg a száraz csak azért nem jó mert én aztmondom,hogy jóJa és akkor lökj minden kv elött rá 36kör vihart inkább

A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 15:05
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
A vihar nagyon jó dolog. Az 1 kör vihar viszont párbajtéma, normálban veszek a piacon annyi rúnát, hogy menjen a 36 kör. Egyébként 36 kört nem kell minden körben feltenni, mert hamar belefáradnak a varijai. Feltéve, hogy nem egy combos óriást viharzol, bár azokra meg nem teszel fel a 36 kört...
2-3körön át ha itt van tuti kell 36körmert addig még simán birja a készülije:P
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 15:15
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Mondjon egy olyan szintet ahol szököévente van össz kati a piacon
Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 15:17
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Angolt ismerem ilyennek.
Esetleg manapsag 5/U.
én mondok neked magyart isDe max msn-en vagy email-ben mivel nehogy azt irjátok infokiadás a piacrol
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 15:18
Harcosok's Avatar
Member

Amugy meg ti csak itt irjátok,hogy jönnétek velem párbajt én tegnap megmondtam egy idöt mégse látom,hogy rendezett volna bárki is.)Itt vagy te is szecsa mégse jöttél:P
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 15:20
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Ebből látszik, hogy közöd nincs a normál játékhoz. Aki képes napi 24 órában körönként ártózni egyet, az meg is érdemli...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules