Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-26-2006, 13:48
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Értem én. A rövid-fordulós játékokban, ahol a többiek ne 100milliókból legyenek nagylegények.
hivtam öket hv-ra?nem mivel ott meg az itt léttöl füg nagyonakkor nem tudtam naphosszakat itt lenni és bevállaltuk ezt a rizikot ezért
Nem szivesen kezdem el kereskegetni kik mentek anarba olyanok közül akik a normál játékban nem voltak szabályosak és itt nagyszájuak
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-26-2006, 13:51
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
En is megbotlottam JKSZ miatt, jogos

En egy kezdonek nem szoktam ajanlani a vipet. Egyreszt maga jojjon ra apro cselekre, amiket pl. a helytarto megcsinal, es ne egybol kenyelemmel kezdjen...A probavip kiprobalasakor elmagyarazom neki a dolgokat, de ne egy vip-kozpontu orit csinalgasson elsore.
Jó akkor a 99%foglalkozottságu vip nélküli orit vihar ellen hogy is védje meg?kv elött mindig vihar nincs vipje mit tehet?
És ne mond még van idelye gyorsan leszedni mert nem 1x te se tudtál mit tenni 5másodpercceel kv elött fellökött viharral(párbajon)
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:01
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... D)

Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna...
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:05
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... D)

Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna...
vihar+száraz+néplopás ellen ha annyira könnyen tudsz védekezni,hogy csak tolikészülid megy rá akkor nagyon tudsz
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:10
Szecsa
Guest

Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:20
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)
Engem az kevésbé érdekel,hogy te,hogy véded meg magad vippel :P
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként(a kérdést nem irom be megint )
Te irtad 99% foglalkozottsága is lehet a kezdőnek és vip nélkül legyen a kezdö
Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj(de az már nem kezdő hanem függő:P)
De akkor már többet sporol ha tanyán sporol:Pamit te kezdöknek nem javasolsz...Most majd irod de ha dárga a kaja akkor,hogy sporoljon rajta.
Válasz:Mondj egy olyan csopit ahol drága kaja 5.szinten....
Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:23
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
(ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)
hát néplopást azt csak háboruba gondoltam (ha már megy a harc)és akkor már nem nehéz feladni magát+Néplopást max ugy,hogy nyitok elöször kaput rá várok addig amig már csak fél perc sincs és akkor hajrá lopás:PEgy kezdő nemhiszem,hogy 10körönként nézzen térkaput akkor is ha nem lopják:P
Reply With Quote
Old 10-26-2006, 14:26
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom
Hmm... ebbol az kovetkezik, hogy csak egy orszagod van a normalban, ugye?
Old 10-26-2006, 14:27
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Hmm... ebbol az kovetkezik, hogy csak egy orszagod van a normalban, ugye?
ez teccett
Old 10-26-2006, 14:29
Szecsa
Guest

Smile

Quote:
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként
Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj(de az már nem kezdő hanem függő:P)
Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.

Quote:
Egy kezdő nemhiszem,hogy 10körönként nézzen térkaput akkor is ha nem lopják:P
Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules