|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-23-2007, 15:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
kiprobalva, nemmukodve, Firefox/2.0.0.3 alatt, szerintem csak a hardcore user nem hasznal firefoxot, de biztos ismeritek a viccet.
ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam...
|
Firefox/2.0.0.3 - tesztelve, és ment 
a hiba Nálad van
|

04-23-2007, 15:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Firefox/2.0.0.3 - tesztelve, és ment 
a hiba Nálad van
|
hat nemtudom, lehet valami addon miatt (mondjuk tabbrowser preferences), de nekem akkorse akar mukodni, ha refresh van, akkor jonis be a fooldal, azaz http://hodito.hu/login1.php-t frissiti...
de a lenyeg nemis ittvan igazabol... azzal nemlesz kenyelmesebb, hogy mashova kell kattintani, mert akkor mar kivalasztom a listabol... 
|

04-23-2007, 15:24
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
kiprobalva, nemmukodve, Firefox/2.0.0.3 alatt, szerintem csak a hardcore user nem hasznal firefoxot, de biztos ismeritek a viccet.
ugyanakkor ez kb olyan, minthogy nemlehet a neptunba belepni csak picipuha termekkel... mindenkinek mukodnie kellene, de mondom, nekem rokaval nemment, bar lehet rosszul csinaltam...
|
Én is kipróbáltam, hogy mi is ez a móka, és nálam ment. 
Próbáld úgy, hogy:
Rámész a fülecskére, és ott lap frissítése.
Majd utána a kérdésre, egy enter. És tényleg megy.

04-23-2007, 15:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hat nemtudom, lehet valami addon miatt (mondjuk tabbrowser preferences), de nekem akkorse akar mukodni, ha refresh van, akkor jonis be a fooldal, azaz http://hodito.hu/login1.php-t frissiti...
de a lenyeg nemis ittvan igazabol... azzal nemlesz kenyelmesebb, hogy mashova kell kattintani, mert akkor mar kivalasztom a listabol... 
|
mert középső gombbal kell megnyitni ÚJ LAPON azt a nyomorult tolvajlás menüt
nem balgombbal, hanem középsővel! vagy jobbgomb, megnyitás új lapon
|

04-23-2007, 15:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
...na ha azzal megnyitod a Tolvajlás menüpontot, ott kiválasztod egyszer, azaz 1 alkalommal a kívánt akciót, elküldöd a tolikat...
|
megnyitottam, mindent ugy csinaltam ahogy leirtad... fogalmazzunk akkor erthetoen, he, egyebkent meg firefox felhasznaloi ismeretekbe ne menjunk bele, az nem ide tartozik. Kubbi leirasa alapjan egyebkent mar nekem is megy.
Ez szep es jo, ilyen beta megoldasnak elis fogadom
De inkabb arrol beszeljunk, hogy ahhoz, hogy kulon mezo legyen neki kulon gombbal, hogy egy azaz egy darab kattintassal meglehessen ugyanezt csinalni, nah ehhez mit szoltok?
Ha hulyeseg hat hulyeseg, reszemrol aztan nincs harag, de en orulnek neki.
|

04-23-2007, 15:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
megnyitottam, mindent ugy csinaltam ahogy leirtad... fogalmazzunk akkor erthetoen, he, egyebkent meg firefox felhasznaloi ismeretekbe ne menjunk bele, az nem ide tartozik. Kubbi leirasa alapjan egyebkent mar nekem is megy.
De inkabb arrol beszeljunk, hogy ahhoz, hogy kulon mezo legyen neki kulon gombbal, hogy egy azaz egy darab kattintassal meglehessen ugyanezt csinalni, nah ehhez mit szoltok?
|
harag az nincs, de eddig több gépen, a firefoxnak vagy 3 különböző változatával működött...
na mind1, ha már müködik, akkor nincs gond 
|

04-23-2007, 16:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
ismered a firefox nevű csodás böngészőt?
na ha azzal megnyitod a Tolvajlás menüpontot, ott kiválasztod egyszer, azaz 1 alkalommal a kívánt akciót, elküldöd a tolikat, utána már csak a frissétés+enter gombokat kell szorgosan ismételned, és bumm, így lett a csokapik, akarom mondani 1-2 mp-nként lophatsz
ha jól emlékszem, egy időben még reklámozva is volt, mint ajánlott böngésző 
|
Számból vetted ki a szót : )
|

04-23-2007, 16:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Esti mese következik:
Pistike és az észbontó ötlet esete
egyszer Pistikének eszébe jutott ki kéne valami nagyon frankót találni a Hódító nevű játékhoz hát miket erősítsen tovább persze hogy a tolvajokat hiper szuper ötlet a már így is több körről cseszegető enyveskezűek ellen (Jelzem részben magam ellen beszélek mert szeretek tolvajkodni!) és hát mit ad Isten Pistike felveti a javaslatot külső fórumon és mindenki lehurrogja és akkor a többiek (mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be ami 1-2 másodperc alatt tenne tönkre egy orit ami nem óriás mert gnómnál halálra gyújtja törpét kitekizi úgyhogy észbe se kap ork dettó szal mese vége
Ez csak a képzeletem műve bárki bármi hasonlóságot találk a történetben az csak a véletlen műve! (Író se leszek már az is biztos!)
És nem offoltam! 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

04-23-2007, 17:35
|
Member
|
|
|
|
hm
Sajnalom, igen, szemelyeskedni fogok.
Dragon,Szamár  ), kincsem, szoltam en hozzad egy rossz szot is? mondtam en, hogy szemet mocsok vagy? vagy akarki mas azlenne? felvetettem egy otletet, ami SZERINTEM nem hulyeseg, es nem arra lettem volna kivancsi, hogy te, aki bar igaz, hogy teleszemeteled itt a forumokat (lasd harcosok topik, ahol olyan csakazertis meg belerugok egyet stilusban), ezaltal esetleg azt hiszed, hogy a 'mi' kategoria oszlopos tagja vagy, milyen Pistikenek gondol engem, hanem mondjuk valami eszervre, hogy miert igen, es miert nem. "(mi) leszünk a szemetek meg a mocskok mert egy "kényelmi" funkciót nem vezettetünk be"... Konyorgom, kinek kepzeled te magad hogy te akarmit is bevezettess??
Istenem, ha nem felnek attol, hogy innen is megvonjak a szolasjogomat, enyhen csunyabban fogalmaztam volna, nyugodtan ertsd UGY amit irtam.
komolyan kivancsi vagyok hogy elolvastad-e azt amit korabban irtam! ha nem, legyszives tedd meg. Eddig ha nagyon akarta valaki egy orkot 20 masodperc alatt tekizett ki, ezutan kicsit kevesebb lenne. Ha tudsz olyan orkot, amelyik azalatt a 10 masodperc alatt amivel ezaltal gyorsabb lesz a toli, barmit tud csinalni azellen hogy ez megtortenjen, legyszives szolj,
ELLENKEZO ESETBEN SZEPEN KERLEK NE SZOLJ HOZZAM.
tovabba ismet: szegeny hadasok es varisok, szegenyek! biztos csak kaprazott a szemem amikor azt olvastam, hogy magasabb szinteken mar nemis nagyon van tolvaj... biztos azert nem mert tul erosek!!
Last edited by Lik-lak; 04-23-2007 at 17:44..
Reason: szepitgetem
|

04-23-2007, 17:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Nos, az ötletet nem támogatom. Nem is kell, mert nem a Megbeszélésekbe lett nyitva...
Magasabb szinteken télleg kevesebb a tolis ori. A-ban kifejezetten elenyésző. Azért én nem merném kijelenteni, hogy senki nem tolizik, vagy hogy a tolizás jelentőségét vesztette. elfek, gnómok, törpék, mind-mind toliznak, nem is kevés hatékonysággal. Értelemszerűen ember vagy félelf életképtelen, mert katonailag baromi gyenge, és a klánraktár meg az egyéni ütések miatt sokkal kevésbé lényeges a szövetségesek egy csomóban tartózkodása. Ha egy félelf vigéckedni kezd, beverik földre, azt jóvan. Sőt, ha nem kezd vigéckedni, akkor is...
Majd ha A-ban támadsz, ami gyakran eleve stresszes, és kv előtt 3 mp-vel hirtelen 3 ori ellopja az embereid felét, ennélfogva még csata előtt lelép a sereged meglehetős hányada, akkor is támogatsz egy ilyen gombot, amit csak kattingatni kell ész nélkül, és esély sincs reagálni rá?
Vagy lentebb ha nem téged támadnak, hanem te támadsz, de pattansz, mert utolsó mp-k-ben bárki kilopja a tekidet, nem csak a legprofibb tolisok?
Ha lusta vagy, lopj lassabban...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|