|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-30-2008, 22:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kis országok is tudnak így játszani a távokkal. Kevésbé látványos egy sűrű mezőnyben, de ez akár 5. szinten is működik.
|
itt nem a távokkal való játékról van szó, hanem kifejezetten a 0 hekis ütésekről.
kiváncsi lennék arra az 5-ös szintű orira aki képes 100k-t nőni pontban 
|

03-30-2008, 22:03
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
itt nem a távokkal való játékról van szó, hanem kifejezetten a 0 hekis ütésekről.
kiváncsi lennék arra az 5-ös szintű orira aki képes 100k-t nőni pontban 
|
Elég magas hektáron megoldható, de erről kár beszélni, hiszen irreális, és határozottan nem rendeltetésszerű használat.
|

03-30-2008, 22:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elég magas hektáron megoldható, de erről kár beszélni, hiszen irreális, és határozottan nem rendeltetésszerű használat.
|
Jó Te hoztad fel..
egyébként igen 10k heki alatt nem működhet és ez jól is van így, ott a gond , hogy 10k heki felett meg lehet így menekülni. ezt kéne megszüntetni (legalábbis szerintem  )
|

03-30-2008, 22:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Ha ráállni se lehet 100k pontról, akkor elfogadom a dolgot. Nem a menekülés mellett kardoskodok, hanem amellett, hogy a támadó ne tehessen meg olyasmit amit a védekező már hiába is próbálna. Ha 50k-ig számít bele max a fokozás akkor viszont változtatásnak ez talán elég is, lévén nem lehet 0-ra menekülni a védekező félnek sem, lévén neki is 50k pont a max amit elfokozhat. Nem?

03-31-2008, 00:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerinted tényleg létező ez a párhuzam? Klán ha rád fokoz 1 teljes órád van észrevenni, és reagálni. Ha nem teszed, a te hibád. Egyéni ütéshez meg kv előtt 5 mp-vel fokozok, támadok, és mire észreveszed, 40 körre vagyok alattad. Képtelenség kifigyelni mikor áll rád valaki egyéniben. Szembemenni meg szintén elég gyalázatos, azt Arwyl elég pontosan leírta nemrég. A fél orit bontod, és fullra kitámadsz, hogy FELÜLRŐL beverhesd, aztán meg ott állsz egy szál fügefalevélben, és imádkozol, hogy ne támadjon be senki. Láttad, láttuk, Bagollyal mi történt mikor megpróbálta, hülye aki utána csinálja.
Ha ellépni nem lehet az ütés elől fokozással, akkor ráálni se lehessen, mert megint az a helyzet áll elő, hogy egyik fél rákészülhet az ütésre, eldöntheti mikor támad és mennyire épül be ezért, a másik félnek meg megkötözzük még a kezét is, nehogy bármit is lépni tudjon ellene.
|
Általában azért nem 5seccel kv elött lehet észrevenni az ilyet. mégiscsak legalább 700k katiról van szó (500 a ráállás +200 az ütés elött pótlásra,hogy maxot hozzál) emelé még bejön a lovak bevétele... és ez még az az eset, amikor arra számitanak, hogy a másik észre sem veszi a dolgot...
ez elég komoly előkészületekkel jár. jóval több mint 1 köröd van sztem kiszurni az ilyen készülődést.
Amúgy nekem a területarányos foglalás melett még mindig az a legszimpatikusabb ötlet,hogy a min foglalás is 50% legyen.

03-31-2008, 15:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha ráállni se lehet 100k pontról, akkor elfogadom a dolgot. Nem a menekülés mellett kardoskodok, hanem amellett, hogy a támadó ne tehessen meg olyasmit amit a védekező már hiába is próbálna. Ha 50k-ig számít bele max a fokozás akkor viszont változtatásnak ez talán elég is, lévén nem lehet 0-ra menekülni a védekező félnek sem, lévén neki is 50k pont a max amit elfokozhat. Nem?
|
Ezt megemlítettem én is (bár úgy tűnik a nyitójavaslatban is ez volt  ), viszont a túlzott erőforrásigény miatt nem kivitelezhető.
|

03-31-2008, 16:49
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Ezt megemlítettem én is (bár úgy tűnik a nyitójavaslatban is ez volt  ), viszont a túlzott erőforrásigény miatt nem kivitelezhető.
|
Azért azt meg lehet csinálni, hogy 250K+terület*0,2*50 lakos számítson be mondjuk, és majdnem elértük a kívánt hatást.
Egyébként Synkel problémájára van egy nagyon egyszerű megoldás az üres heki ne 30pontot érjen, hanem kevesebbet.
|

03-31-2008, 16:55
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én azért nem támogatom, mert sztem nem igazságos, hogy magas hekin, csak az döntené el,hogy hány hekit vesztel, hogy mennyi befokozható katonád van...
|
Még mindig sokkal logikusabb, mint a hektár alapú rendszer.
De az 50% minimum tényleg jó ötlet.
Nyilván csak az fog fokozással menekülni (mennyit is lehet? kb 10-15%-ot, minél följebb mész ez annál drágább) akinél az elpocsékolt katona olcsóbb, mint a megspórolt föld.
Ha jól van belőve nem sokan fogják használni, aki pedig rááldoz horribilis összegeket, hogy megvédje a földjének azt a részét az megérdemli.
|

03-31-2008, 16:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Azért azt meg lehet csinálni, hogy 250K+terület*0,2*50 lakos számítson be mondjuk, és majdnem elértük a kívánt hatást.
Egyébként Synkel problémájára van egy nagyon egyszerű megoldás az üres heki ne 30pontot érjen, hanem kevesebbet.
|
Most, hogy átgondoltam amit írtál, nekem tetszik 
Érdemes rajta elgondolkodni 
|

03-31-2008, 18:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
|
Nem tetszik, hogy az üres heki kevesebbet érjen. Tény, kevesebbet kell bontania a védő félnek ha szembe akar menni, de a pontrendszer amúgy jól működik egy csomó csoportban, több ezer ország számára. Egy csoport, és kevesebb mint 30 aktív ország van amelyiket érintheti ez a probléma, ráadásul tekintve az elmúlt évet, félévente egyszer ha adódik ilyen 0 hekis ütés. A teljes pontrendszer átalakítását túl nagy árnak érzem ezért cserébe, mert alacsonyabb hekin brutál nagy változást jelentene.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|