|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

04-24-2009, 22:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Alapvetően totál értelmetlen statisztika, de azért jó, mert az ilyeneket szeretjük:
Amióta stat van gyűjtve róla, eddig 6710 mob távozott az élők sorából. 
|
Ennek 90% -a kutya macska (már ha jól értem hogy a mob-ok azok a teremtménykék )
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-24-2009, 23:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egy csatornaőr megölt, pedig még volt elitem. Azt hittem majd feláldozzák magukat értem és utolsónak halok, de lehet hogy mert túl kevés az életerőm nem tudnak mindig megvédeni?
|

04-24-2009, 23:23
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
A segédek a sebzést ugyan felfogják, de annak felét te is elszenveded. Azaz ha ezek a félsebzések előbb megölnek, minthogy meghalna az összes segéded, akkor az életben maradt segédek megmaradnak a halálod után is.
|

04-25-2009, 07:11
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?s=8767c8f265743fc46afae34e3a4e4517&u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Én egy olyan aprósággal zavarnám meg a nagy irányvonalakat, hogy ugye van (vannak-lesznek) olyan épületek, amibe azonnal belépsz, ha a négyzetre érkezik a karakter. (Tehát nem kell külön magamra kattintani, hogy "használni" tudjam az épületet.)
De ez "alatt" az épület alatt is megbújnak mobok, amiket kis szintü karakterekkel jó volna leöldösni. (Azért, mert ha már sokan játszunk, akkor az egér-macska-kutya bajosan fellelhető a belvárosban.)
Viszont mivel belépek az épületbe azonnal, ezért ki kell onnan jönnöm. Ami 2*2 mozgáspontomba kerül, mert el kell onnan lépni egy négyzetrácsot, majd visszalépni a kijáratra.
Az volna a javaslatom, hogy a bejáratot lehessen használni a kilépéshez. Tehát belépek, katt magamra, és ott legyen egy lehetőség, hogy "kilépés" vagy "épület elhagyása", vagy valami ilyesmi...
Tudom, nagyon apró dolog, de hosszú távon idegesítő. Sok kicsi sokra megy.
|

04-25-2009, 07:34
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?s=8767c8f265743fc46afae34e3a4e4517&u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
|
|
Rúgás-ütés-fellökés-varázslás:
Ugye a fentebb felsoroltaknál ki kell jelölnöd a célpontot, majd pl. a "rúgás"-t, és meg kell rúgnod (gomb megnyomása).
Ha nincs kiválasztva a célpont, csak megnyomod a "rúgás"-t, vagy a varázslást, vagy bármit, akkor semmi sem történik.
Szerintem, ha célpont nélkül akciózol, akkor is menjen el az "akciópont", és írja bele a csata szövegébe, hogy "A levegőbe rúgtál", vagy "Elvétetted a rúgást", stb... és abban a körben ne akciózhass újra.
(Na most jól le leszek hurrogva, de szerintem reális ötlet.  )
|

04-25-2009, 08:13
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Egy csatornaőr megölt, pedig még volt elitem. Azt hittem majd feláldozzák magukat értem és utolsónak halok, de lehet hogy mert túl kevés az életerőm nem tudnak mindig megvédeni?
|
Az ütés erejéből felfognak, és ők is ütnek az ellenen, de marad még ütés, amit Téged is ér. Hiába mászkálsz 9 elittel egy 20 életpontos karakterrel, nagy ellenfeleket nem fogsz tudni megölni vele úgy sem. Az a 20 életerő így is hamar le fog menni. Feleannyi idő alatt, de le fog menni.
|

04-25-2009, 08:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Én egy olyan aprósággal zavarnám meg a nagy irányvonalakat, hogy ugye van (vannak-lesznek) olyan épületek, amibe azonnal belépsz, ha a négyzetre érkezik a karakter. (Tehát nem kell külön magamra kattintani, hogy "használni" tudjam az épületet.)
De ez "alatt" az épület alatt is megbújnak mobok, amiket kis szintü karakterekkel jó volna leöldösni. (Azért, mert ha már sokan játszunk, akkor az egér-macska-kutya bajosan fellelhető a belvárosban.)
Viszont mivel belépek az épületbe azonnal, ezért ki kell onnan jönnöm. Ami 2*2 mozgáspontomba kerül, mert el kell onnan lépni egy négyzetrácsot, majd visszalépni a kijáratra.
Az volna a javaslatom, hogy a bejáratot lehessen használni a kilépéshez. Tehát belépek, katt magamra, és ott legyen egy lehetőség, hogy "kilépés" vagy "épület elhagyása", vagy valami ilyesmi...
Tudom, nagyon apró dolog, de hosszú távon idegesítő. Sok kicsi sokra megy.
|
Ha 4 mozgásponton múlik, hogy célpontot találj, akkor ott még van mit fejleszteni azon a karakteren... 
|

04-25-2009, 08:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Rúgás-ütés-fellökés-varázslás:
Ugye a fentebb felsoroltaknál ki kell jelölnöd a célpontot, majd pl. a "rúgás"-t, és meg kell rúgnod (gomb megnyomása).
Ha nincs kiválasztva a célpont, csak megnyomod a "rúgás"-t, vagy a varázslást, vagy bármit, akkor semmi sem történik.
Szerintem, ha célpont nélkül akciózol, akkor is menjen el az "akciópont", és írja bele a csata szövegébe, hogy "A levegőbe rúgtál", vagy "Elvétetted a rúgást", stb... és abban a körben ne akciózhass újra.
(Na most jól le leszek hurrogva, de szerintem reális ötlet.  )
|
Az előbb 4 mozgáspont miatt akartál módosítást, hogy annyival kevesebb kelljen, most meg szivatni akarod az embereket? 
|

04-25-2009, 09:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ma reggeli eset:
Megtámadtam egy macskuszt, kiírta fent hogy a csata elkezdődött de egy darab esemény nélkül meghaltam - nem írt ki semmit ott alól - még meg sem jelent a cica a célpontok közt.
Egy apróság ebben a mindent magától frissítő játékban: Ha az egyik karakteremmel a csapattársaimat nézem (azt hiszem ez a neve) és a másik karakteremmel engedélyt kérek a csatlakozásra, akkor az elsőnél nem frissül a lista, csak ha újra rákattintok.
A tick fogalmát értem miért az, de pl szerintem szép magyar szó is van a "know aligment" szintagmára 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

04-25-2009, 09:11
|
Senior Member
|
|
|
|
menü betöltése
Ezt eddig 3x sikerült előszednem, akármennyi időt vártam, nem töltődött be.
Csak akkor töltődött be, ha kiléptem, meg vissza.
Sima IE-vel jelentkezett ez. Megpróbálom a mai nap folyamán reprodukálni, és megfigyelni mit csináltam közben (vagy közvetlenül előtte).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|