|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

04-24-2009, 19:14
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Láthatatlanság látása nem működik. Próbáltuk, hogy alacsonyabb szintű karakter látja-e a nagyobb karakterűt, ez nem sikerült, de ez így jó. De viszont a nagyobb karakterű sem látja a kisebbet.
|
Az nem az infralátás képességgel mükszik?
"Infralátás: látod a nálad alacsonyabb szintű láthatatlan karaktereket."
Last edited by Swiss; 04-24-2009 at 19:17..
|

04-24-2009, 19:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Az "energiaelszívás" varit nem mutatja a csataeseményekben. Pedig kíváncsi lennék mennyit sebez és szív el avp-ből...
|

04-24-2009, 20:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nuh első MUD-os napom tapasztalatai:
Első és legdurvább dolog számomra, hogy csak és kizárólag IE "böngészőben" tudom játszani, mert sem Firefox-ban sem Chrome-ban nem tud csatlakozni. Próbáltam mindkét böngészőt a tűzfalban engedélyezni, de nem lett jobb. Vagy akkor nem tudom mit kell engedélyezni, ahhoz hogy fusson nekem is egy értelmes böngészőben.
Próbáltam visszaolvasni a dolgokat de azért elég sokat írtatok már e témában, ezért nem tudom hogy volt e már felvetve, de szerintem apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.
Egyszer kétszer tapasztaltam hogy szinte egyáltalán nem tudtam irányítani a karaktert, mert kb minden 5. kattintás vette be. De egy kliens újratöltés után megjavult.
Más kérdésem az lenne csak úgy érdekesség képpen hogy itt is 4,3 mrd a maximális pénz? 
kicsit off: A tesztelés megpróbáltatásaiba belehaló egér cseregaranciás? És jár valami krém az inhüvelygyulladásra??  
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following User Says Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|

04-24-2009, 20:56
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.
|
Itt nincs jó variáció... Ha nincs kijelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy őt támadod; ha ki van jelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy NEM őt akarod például gyógyítani...
Úgyhogy szerintem itt marad a megszokás, hogy ha nem magadra, hanem az ellenfélre akarsz valamit, akkor ahhoz kell egy katt.
|

04-24-2009, 21:01
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
(Mellesleg nem 5., hanem 7. helyezett vagy...Nem mindegy!)
|
(szerinted egy folyamatosan frissülő listánál az az eredmény ami a beirásom pillanatában volt és az ami a tiéd beirásakor volt, megegyezik?
Csak okosan...)
A teszthez: A harcos karaktereknek is kéne valamilyen tanulási lehetőség. Mert jelenleg csak az ütés a rúgás és a fellökés van, és így nagyon keveset lehet csak sebezni, varázslatok nélkül alig tudtam legyőzni a medvét, holott 250 életem volt.
A segédekhez: 9 elit egyelőre nagyon durvának tűnik. Persze az erősebb szörnyek ellen gyorsan hullanak, de kutyák és macskák ellen olyan tempóval lehet gyűjteni a tp-t, hogy hihetetlen 
Későbbiekben leginkább pajzsnak lehet őket használni 
|

04-24-2009, 21:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
A harcos karaktereknek is kéne valamilyen tanulási lehetőség. Mert jelenleg csak az ütés a rúgás és a fellökés van, és így nagyon keveset lehet csak sebezni, varázslatok nélkül alig tudtam legyőzni a medvét, holott 250 életem volt.
|
Egy harcos gyúrjon életerőre, hárításra, második-, harmadik támadásra.
Ettől függetlenül lesznek még harcos képességek idővel.
|

04-24-2009, 21:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Kicsit lemaradtam. Par dolgot rosszul ertelmeztem igy elegge elfuseraltam az elso ket karaktert.Igy lemaradtam. A fules megyitasoknal folyamatosan ki ki kapcsolodtak felvaltva a karakter fulek.
A csatornaban volt egy csata fagyas a harc lelassult mikozben az eleterom toltodott. A Piac nekem is tetszett eleg kitaroan jo sok penzt lehet szerezzni.
Szerintem elvezetesebbe lehetne tenni a harcokat ha pl lenne benne veletlen szorzo ertem ezt nagyobb erteku szornyek elleni tamadasoknal 1-5% nyeresi esely lenne. Ez amolyan vak szerencse mint az eletben.
|
The Following User Says Thank You to Lion For This Useful Post:
|
|

04-24-2009, 21:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Mindenesetre gratulalok a fejleszteshez mindenkepp jatszani fogok vele.
Ugyesen megcsinaltatok.
|

04-24-2009, 21:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lion
A csatornaban volt egy csata fagyas a harc lelassult mikozben az eleterom toltodott.
|
Az a baj, hogy ha nem követed az eseményeket, akkor nem tudod, hogy mikor van esetleg frissítés, amikor egy-egy dolog nem elérhető (például a csata megáll egy-egy percre), vagy mikor mit kell tesztelni. Kérlek, hogy légy az eddiginél sokkal aktívabb a fórumon. Köszönöm.
|

04-24-2009, 22:12
|
Administrator
|
|
|
|
Alapvetően totál értelmetlen statisztika, de azért jó, mert az ilyeneket szeretjük:
Amióta stat van gyűjtve róla, eddig 6710 mob távozott az élők sorából. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|