|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

05-28-2007, 16:59
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by puma
Teljesen egyetértek most az egyszer 
a 2 körös csusza egész helyrerázná a hiénázók orcáján a bőrt sztem.
|
A hiénák is éhesek. Ha nem akarod, hogy megüssenek, akkor otthon kell ülni a toronyban
főhiéna
|

05-29-2007, 08:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Jó ötletek én is támogatom leszamítva az egyéni lista késleltetését. Annak szerintem semmi köze az A s és nem is a sajátja. Minden csoportban így van.
|

05-29-2007, 09:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by merlin
A hiénák is éhesek. Ha nem akarod, hogy megüssenek, akkor otthon kell ülni a toronyban
főhiéna
|
bizony igaz
ki nem volt még hiénatámadáson ??? az is egy szabályok adta lehetőség
a mi szövink szinte állandóan 2 körön belül helyezkedik el egymáshoz képest, amikor csatába megy egy vagy több orink, érdekes módon egy hiéna sem mer jönni
tehát van ellenszer erre a problémára
|

05-29-2007, 10:43
|
Member
|
|
|
|
A probléna nem is itt van. A gond hogy a klantamadó orik lebuknak így is ugy is hiaba van az eseményben eltolás.
Ha sikeresen beütsz a pontlistán latszik hogy tamadtál és ha ne mvagy a kronikában tuti hogy kalntutes volt. Olyan szabadon áll az ország hogy öröm nézni...
|

05-29-2007, 12:21
|
Member
|
|
|
|
Igen , az 1Aban mások a viszonyok 
Itt a legtöbb a beton ország is, vagy úgyis mondhatjuk, hogy a klánraki és
a nagy vagyonok léte miatt itt lehet legjobban kiélezni védelemre egy orit, meg támadásra is
Ami pedig a klántámadásra kivonult országok pontlistában tükröződő győzelmét illeti:
A klán hadműveletek és az egyéniek elvileg lehetnének teljesen elszaparáltak is, de mindkettő ugyanazon orik között zajlik, tehát naná, hogy nem kaphatnak több kedvezményt , mint az egyéni támadók.
De miért is támad full csapattal egy szövi?
Mert általában a szétszóródások miatt nem tudja felmérni az ellenség összvédelmi erejét. Tehát ez vaktában történő támadás.
És inkább az a valódi probléma, hogy csak így érdemes támadni (eközben védtelenek maradnak).
csak megjegyzem: jó klántámadással sokkal több földet lehet foglalni, mint amennyit 1-2 hiéna elvesz.
|

05-29-2007, 12:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by jura
De miért is támad full csapattal egy szövi?
Mert általában a szétszóródások miatt nem tudja felmérni az ellenség összvédelmi erejét. Tehát ez vaktában történő támadás.
|
hmm? szerintem meg teljesen jól feltudják mérni, max a katmorált kell saccolni..
és azért támad fullra egy szövi, mert pl egy 45% barrakk +10% tornyos másik klánhoz, legalább 70-75% barakkal kell kimenni 
|

05-29-2007, 12:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
hmm? szerintem meg teljesen jól feltudják mérni, max a katmorált kell saccolni..
és azért támad fullra egy szövi, mert pl egy 45% barrakk +10% tornyos másik klánhoz, legalább 70-75% barakkal kell kimenni 
|
Biztosan igazad van, nem vagyok szövivezér, nem indítottam még klántámadást
végülis mindegy, h miért , de tény hogy fullal kell menni...
hát ennek meg ára van
de megértem, tényleg idegesítő lehet, ha kifigyel egy hiéna, ezért is írtam azt hogy az 1 körös késleltetések még beleférnének a dologba.
talán OFF:
az is idegesítő, amikor valaki emberhiányt produkál, bemutat egy szerény sereget, meg 0 élelmet, kevés pénzt és ha egy nem hiéna megpróbál korrekten bemenni, akkor egyszerre csak előkerül a pénz, meg még a spájzba is íjász kerül. Utána pedig visszakíséri akár 2-3 ország is a becsapottat.
Mégsem nyitnék topicot arra, hogy ez milyen aljas módszer: Másokat megtéveszteni 
a hiéna módszer sem kevésbé tisztességes...
hát...ilyen a játék...
|

05-29-2007, 13:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by jura
Biztosan igazad van, nem vagyok szövivezér, nem indítottam még klántámadást
végülis mindegy, h miért , de tény hogy fullal kell menni...
hát ennek meg ára van
de megértem, tényleg idegesítő lehet, ha kifigyel egy hiéna, ezért is írtam azt hogy az 1 körös késleltetések még beleférnének a dologba.
talán OFF:
az is idegesítő, amikor valaki emberhiányt produkál, bemutat egy szerény sereget, meg 0 élelmet, kevés pénzt és ha egy nem hiéna megpróbál korrekten bemenni, akkor egyszerre csak előkerül a pénz, meg még a spájzba is íjász kerül. Utána pedig visszakíséri akár 2-3 ország is a becsapottat.
Mégsem nyitnék topicot arra, hogy ez milyen aljas módszer: Másokat megtéveszteni 
a hiéna módszer sem kevésbé tisztességes...
hát...ilyen a játék...
|
Ezt tedd át lécci a viccek topicba, mert semmi köze a témához. Majd egyszer lehet rájössz miért állnak full üresen országok, esetleg annyi védelemmel, amit az automata képzésre belőtt HT leképzett...
Monronak igaza lehet abban, hogy nem lenne tisztességes ha csak az A-ban változna az egyéni csaták láthatósága, bár ezt szerintem orvosolná ha automatikusan járna mindenkinek. Egyébként továbbra is támogatom Wand ötletét.
|

05-29-2007, 15:32
|
Member
|
|
|
|
Nem szabad szerintem a többi csoportot A val hasonlitani. A ban van olyan tamadasi forma ami a többi csoportba nincsen.
Ahol sűrű a mezony mindig van két körre valaki es a pontlista rendeződés miatt látják hogy valaki klántámadott és mar utik is.
És a vicc hogy általában nem az akit megtámadott...
|

05-29-2007, 19:16
|
Member
|
|
|
|
Nem ghiszem hoyg ezzel gond lenne. Benne van a játékban hogy figyelnek, nézik a kint lévő sergedet, krónikáznak. Aki megy a hekikért válllja be, főleg Aban.
És mielőtt a nagyok leszólnának hogy semmit sem tudhatok róla: nemrég próbálkoztam egy nagy ütéssorozattal. Saját bőrömön tapasztaltam, hogyha látják hogy két napja mgállás nélkül ütsz akkor odafigyelnek. És utólag legnagyobb tiszteletem annak aki 5ször levett földdel, őszintén 
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|