Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-27-2007, 09:40
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
Az ötödik szinttől kezdve minimum 60 % ez az arány egy normális óriásban.
Nem egy tamagocsi országban, ismétlem egy NORMÁLIS országban.

Nem értem, miért jelent EZ újdonságot neked A ban, ahol tanyát sem kell tartanod...
valamint azt hihetné az ember, hogy egy megfontolt játékos 4 szinten át arra gyűjt, hogy 1/a-ban majd felhasználja, amit összespórolt...

Összeszámoljam neked, hogy a TF, támadásra berendezkedett orik 1A top határ környékén leledző orik milyen átlagos paraméterekkel rendelkeznek? Ugyanis te erről beszélsz, én viszont beleszámoltam a tamagocsizós, a termelős, a minfenfélével spekulálós, és a simán csak 'béna' orikat is. Hiszen inkább ezeket kell nézni, ha az a kérdés, hogy 'milyen könnyű az előrejutás'.

Így hát - akármilyen mérges is vagy -, nem igazán találom mérvadónak, hogy te és ismerőseid a 4-2 szinteken milyen erős óriással játszotok.

Tehát légyszíves megmondani, miért könnyebb az 1A-beli top30-ba jutás, mint máshol. Én ugyanis csak e furcsa vélemény miatt nézek nagyokat.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-27-2007, 12:14
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Princ View Post

Tehát légyszíves megmondani, miért könnyebb az 1A-beli top30-ba jutás, mint máshol. Én ugyanis csak e furcsa vélemény miatt nézek nagyokat.

1. klánraktár, gyakorlatilag a nyersi és a taki piacod, egész nap nyitva lenne
2. lehettek akár 10-en is, feltételezhető hogy több a távolbanézés mint egy 4-fős szöviben.
3. a pénz útja nem, két három kör, vagy nem 120kör, hanem azonnal kaphatsz a szöviktöl pénzt, ez könyebbé eszi a sereg a cserét.
4. nagyobb hektár, nagyobb földfoglalás, igaz ez oda vissza él.

fellépsz 3 szöviddel, nem full pénzel, de van nálatok némi kp, nem 2400-on, csak 2000 hektáron léptetek. Mind a 4-en csak top30-at akartok és utánna fordultok.
Én csinálnék négy gnómot, megcsináltok egy klánt, klánrakit bele, 3-an full defensivre áltok be, házat és tanyát picit többet is raktok az oriba mint kellene, a 4. tag hadira épül, és a másk három támogatásával elindul felfelé kb 1700-1800hekit kell ütnie, ez jó esetben meg van 10-15ütésböl. Valóban rá kell szánnod egy hetet, de egy hét alatt, legyen két hét feljuthatsz a top 30-ba, ahol te épülsz át defensiv termelgetősre és egy másik szövid veszi fel a hadi figurát, neki két kicsi és egy nagyobb ori termel már és igy tovább.
Amig egy támad, addig a másik három katonát és gabonát termel, piacozik, mert lehet és keresni is lehet a piacon, ha nagy országok neki állnak csatázni, óriási pénzeket lehet keresni, mert mindennek fel megy az ára.
A B-ben ha kicsit termelgewttek is, szerintem vidáman összehoztok orinként 1-2milliárdot, ami nem is oylan kevés ha nem más a cél mint a top30-ba jutás.

Szerintem könyebb, mert a klánraki segitségével támo9gatjátok egymást. Akár töben is és nem kell egymás két körös közelségében maradni a szövetségnek ahoz hogy a szövijei hatékonyan tudják támogatni az előre haladását.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 13:43
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Összeszámoljam neked, hogy a TF, támadásra berendezkedett orik 1A top határ környékén leledző orik milyen átlagos paraméterekkel rendelkeznek? Ugyanis te erről beszélsz, én viszont beleszámoltam a tamagocsizós, a termelős, a minfenfélével spekulálós, és a simán csak 'béna' orikat is. Hiszen inkább ezeket kell nézni, ha az a kérdés, hogy 'milyen könnyű az előrejutás'.

Így hát - akármilyen mérges is vagy -, nem igazán találom mérvadónak, hogy te és ismerőseid a 4-2 szinteken milyen erős óriással játszotok.

Ott kezdődnek a gondok, hogy te ezt erős óriásnak tartod. (teveklubb )

Ez egy átlagos óriás. Teljesen átlagos.

Nem értem miért kéne egy tamagocsi, vagy teljesen életképetlen országnak könnyű feljutást biztosítani az A ban...

Tudod te egyáltalán miről beszélsz?

Csinálok egy termelő országot az A közepén, azt neki állok sopánkodni, hogy nehéz vele a toppba jutás?

LOL

Egy dologot kifelejettem valóban. Napi 1-2 belépéssel valóban nehéz a toppba jutás.
Senki nem mondta, hogy játék nélkül fel lehet oda jutni.
csak ahhoz be kell lépni néha. Teveklubb kicsukva.

Last edited by Hóhér; 05-27-2007 at 13:45..
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 16:56
Everlasting Everlasting is offline
Member

szerintem az egyértelmű, hogy az átlagos játékos lassabban fordul A-ból mint máshonnan.Nem tudom mennyire átlagos a dolog, de emellett sokkal kevésbé akcódús a játékom adott idő alatt mint a többi szinten.-ahol pár naponta hadba lehet vonulni akár hosszú szöviháborúra is mert lelopták a szövim vagy ő lopott valakit...

Ha viszont így helyesek a felvetéseim akkor az azt jelenti, hogy az A egy olyan szint amin több időt kell eltölteni És kevésbé izgalmas is.-beszélek itt a nagyátlagról és nem a felrángatott, hipp hopp kigyúrt orikról.
Akkor viszont nem biztos hogy helyes, hogy aki nem élvezi azt is erre kötelezzük.
pl egy 4-5000 kötelező játékkör a 2.szinten -és költözési lehetőség az A-ba egy fordult ori esetében szerintem már választási lehetőséget kínál annak aki más játékra vágyik. (akinek több orija van annak olyan mindegy,fordul simán a B-ből de akinek 1-2...)

Last edited by Everlasting; 05-27-2007 at 16:58..
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:16
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
1. klánraktár, gyakorlatilag a nyersi és a taki piacod, egész nap nyitva lenne
2. lehettek akár 10-en is, feltételezhető hogy több a távolbanézés mint egy 4-fős szöviben.
3. a pénz útja nem, két három kör, vagy nem 120kör, hanem azonnal kaphatsz a szöviktöl pénzt, ez könyebbé eszi a sereg a cserét.
4. nagyobb hektár, nagyobb földfoglalás, igaz ez oda vissza él.
szerintem mind a négy oda-vissza él, mások is többet néznek távol, és ők kis könnyebben cserélnek sereget. jah és ők is lehetnek akár 10en, meg nekik is van klánraktár . szerintem semmi különbség nincs, mert ugyan úgy vannak szabályok és körülmények,amikhez igazodni kell. a nehézsége csak azért lehet más, mert nem ugyan azok az emberek játszák mint az 5-ben (ill. részben persze ők is kénytelenek lejjebb játszani)
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:23
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
szerintem mind a négy oda-vissza él, mások is többet néznek távol, és ők kis könnyebben cserélnek sereget. jah és ők is lehetnek akár 10en, meg nekik is van klánraktár . szerintem semmi különbség nincs, mert ugyan úgy vannak szabályok és körülmények,amikhez igazodni kell. a nehézsége csak azért lehet más, mert nem ugyan azok az emberek játszák mint az 5-ben (ill. részben persze ők is kénytelenek lejjebb játszani)
A felső szint előnyeit próbáltam leirni az alsobb szintekkel szemben, az alsób szinten egy szövetség 4 tagi lehet maximum az A-ban 10-en is lehetnek egy klánban, feltételezem ahol 10-en nézegetik a távolt ott kevesebb az esély arra hogy egy egy kimarad mint ahol 4-en vannak.
Nem az A topját és az A alját hasonlítottam össze.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:28
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
A felső szint előnyeit próbáltam leirni az alsobb szintekkel szemben, az alsób szinten egy szövetség 4 tagi lehet maximum az A-ban 10-en is lehetnek egy klánban, feltételezem ahol 10-en nézegetik a távolt ott kevesebb az esély arra hogy egy egy kimarad mint ahol 4-en vannak.
Nem az A topját és az A alját hasonlítottam össze.
jó, igaz persze, én csak azt mondtam, hogy mind oda-vissza érvényes, téged is valószínűbb, hogy kiszúr egy szövi távollal ugyanúgy, mint hogy ti őket. de ezt nemvitatkozásból mondom.
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:34
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
jó, igaz persze, én csak azt mondtam, hogy mind oda-vissza érvényes, téged is valószínűbb, hogy kiszúr egy szövi távollal ugyanúgy, mint hogy ti őket. de ezt nemvitatkozásból mondom.
Benne van a pakliban ez igaz, de amiket felsoroltam az az alsóbb szintekhez képest előny

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:47
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

valamint előny továbbá, hogy 4 szinten át csak az 1/a ra spróltál, itt már nagyon sok tartalékod van, hiszen ez a játék célja...

Az A.

szóval sokkal több mindent megtehetsz, amit lentebb még nem...

Reply With Quote
Old 05-27-2007, 17:58
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Quote:
Csinálok egy termelő országot az A közepén, azt neki állok sopánkodni, hogy nehéz vele a toppba jutás?
LOL
Az idézés miatt gondolom ezt nekem címezted. Nem ingem, mégis bánt, ha oktalanul kinevetsz.

Quote:
Nem értem miért kéne egy tamagocsi, vagy teljesen életképetlen országnak könnyű feljutást biztosítani az A ban...
Ilyenre valóban nincs szükség. Ezt állítottam volna vhol? Akkor miért az én hsz-emre reagálva mondtad? Nem tudok vele mit kezdeni egyelőre.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules