|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-22-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Hát igen ezt értem,  asszem legalábbis,de aztán vmit le kellene bontani,merthát egy jó országba nincsen szabad heki legalábbis nemsok,namost erre mondtam én hogy beállítottságom alapján egyértelműen nem e legfontosabbat fogom lebontani,tehát a katonai vok akkkor nem barrakot.De akkor vmi mást kell ami alapjáraton is megvolt,tehát belepiszkálok az eddig felépített rendszerbe.  Szóval most lehet énvok hülye,vagy akkor úgylátszik énnem értem ezt a rendszert
Mert azt értem hogy akkor 20barrakkal erősebb voltam 600körrel,de aztán csak elkell adnom a katikat és az éncspoimban pl.döglött az egész vagy 3hete,ennek már szaga van  Így a katikat nem veszik meg jönnek vissza pl.este ,nemvok fenn és mennem erre meg arra...akkor meg 20barrakkal gyengébb leszek 
|
általában feltételezni szoktuk a viptagság meglétét 
de 2-3% barakknyi katona elvesztése nem szokta az embereket annyira hazavágni
ha félsz föláldozni egységeket, épületeket, akkor sosem lesz elég hatékony az orid
de ha nem szeretnél barakkokat bontani, akkor bonts tornyokat  
|

04-22-2007, 20:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én betegség alatt tornyot bontok, ha sikerül beütni, akkor örüljenek a betegségnek. Másrészt lehet bontani házat is ahogy fogy a nép, legfeljebb akkor nyomod fel a tornyot, ha támadnak, csak ahhoz gépnél kell lenni.
Vagy bonthatsz tanyát, és éhezel kicsit, csak nem szabad, hogy még amiatt is elmenjen a nép. 
|

04-22-2007, 20:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én betegség alatt tornyot bontok, ha sikerül beütni, akkor örüljenek a betegségnek. ...
|
ez most nagyon tetszett    kár, hogy nem tudok zöldíteni 
|

05-24-2007, 13:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Nah tehát,most megint hozzátok intézem kérdésem 
A Betegség egyik megoldása a katonák lefokozása...namost ha kitör a járvány,lehet-e ez jó megoldás,vagy amíg nem muszáj ne vetemedjünk ilyesmire? 
Mondjuk feltételezem,hogy van egypár lovasom,ami egyébiránt fedezné a munkaerőhiányt,  ,lefokozzam tehát,vagy maradjon és más módon pótoljam...merthát azért a lopással nem feltétlen lehet az egész hiányt pótolni,a lovasokat pedig tudom nélkülözni egy kevés időre,viszont jöhet még jól és a fegyver elég drága a piacon általában,döcögve lehet csak visszaállítani az eredeti létszámot.Tapasztalatok evvel kapcsolatban? 
|

05-24-2007, 14:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
szerintem ha nem orias vagy simán lehet lopsodni az emberket. oriasként kicsit macerásabb, kell trükközni az intézővel, torony, tanya alul, szövik küldik a kaját, ügyeskedni h az 5 piac elég legyen az ori kajáltatására...legvégő esetben fokozás.
másik: ritkán vagyok beteg és nem tudtam mi fog történni. szóval vki megütött egy hullát mondjuk 12kor. én 15kor ütöttem őt be, gondolván úgy is 15 óra után üti fel a járvány magát. hát hülye voltam és én is beteg lettem. tanuljatok a hibámból!
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

05-24-2007, 14:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
szerintem ha nem orias vagy simán lehet lopsodni az emberket. oriasként kicsit macerásabb, kell trükközni az intézővel, torony, tanya alul, szövik küldik a kaját, ügyeskedni h az 5 piac elég legyen az ori kajáltatására...legvégő esetben fokozás.
másik: ritkán vagyok beteg és nem tudtam mi fog történni. szóval vki megütött egy hullát mondjuk 12kor. én 15kor ütöttem őt be, gondolván úgy is 15 óra után üti fel a járvány magát. hát hülye voltam és én is beteg lettem. tanuljatok a hibámból!
|
A terv jó volt 
|

05-24-2007, 19:07
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Hy
valaki mondja már meg hol találom azt a topicot, ahol -"ki lett vesézve a hulla'
nem nagyon találom!
|

05-24-2007, 19:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Hy
valaki mondja már meg hol találom azt a topicot, ahol -"ki lett vesézve a hulla'
nem nagyon találom!
|
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=116
tess 
|

05-25-2007, 18:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

05-25-2007, 18:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
|
bazzeee, az apró tuning a hullához-t még be akartam linkelni, csak elfelejtettem 
a többi az szerintem lényegtelen ehhez a 2-höz képest
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|