Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

System 04-18-2007 19:40

Betegség

Én először is azt szeretném elkezdeni latolgatni hogy megéri-e kórházakat tartani,mert azért egy nagy járvány nagyon megritkítja a munkaerőt...:D
És azon is morfondírozom,hogy honnan lehetne következtetni a beteg országokra?Van vmi tipp?:cool: :confused:

Kutyuleee 04-18-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by System (Post 88573)
Én először is azt szeretném elkezdeni latolgatni hogy megéri-e kórházakat tartani,mert azért egy nagy járvány nagyon megritkítja a munkaerőt...:D
És azon is morfondírozom,hogy honnan lehetne következtetni a beteg országokra?Van vmi tipp?:cool: :confused:

teljes krónika hogy kik ütöttek hullákat... én általában csak akkor épitek kórházat ha beteg vagyok már, vagy ha direkted hullát ütök amúgy ritkán tartok...

Kubbi 04-18-2007 19:44

Teljes krónika mellett, hasznos, ha meglesed, az ország krónikáját is.
És legömbözöd, az általa támadot országokat is. Márha számodra ismeretlent ütött.

System 04-18-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88574)
teljes krónika hogy kik ütöttek hullákat... én általában csak akkor épitek kórházat ha beteg vagyok már, vagy ha direkted hullát ütök amúgy ritkán tartok...

Igen eddig énis igy csináltam de aztán jött a járvány elszállt a varim teljesen ugyhogy...ezért nyitottam ezt most.

System 04-18-2007 19:53

Aztán a kórházak csak 20kör múlva épeülnek fel...addig meg tombol a pestis...:o

Kutyuleee 04-18-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by System (Post 88577)
Igen eddig énis igy csináltam de aztán jött a járvány elszállt a varim teljesen ugyhogy...ezért nyitottam ezt most.

hmm elszállt??? figyelni kell ilyenkor:D és az intéző se véletlenül van...

Vas 04-18-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 88575)
Teljes krónika mellett, hasznos, ha meglesed, az ország krónikáját is.
És legömbözöd, az általa támadot országokat is. Márha számodra ismeretlent ütött.

A legömbözéssel az a baj, h csak akkor megy, ha izom varis vagy, mert egy csopiban nem csak a hullákat üthetik:)

Ha meg nem sikerül a gömb, annak beláthatatlan következményei lehetnek, főleg, ha egy agresszív szövihez próbálkozol gömbözni;)

Kutyuleee 04-18-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88581)
A legömbözéssel az a baj, h csak akkor megy, ha izom varis vagy, mert egy csopiban nem csak a hullákat üthetik:)

Ha meg nem sikerül a gömb, annak beláthatatlan következményei lehetnek, főleg, ha egy agresszív szövihez próbálkozol gömbözni;)

ő egy izom varis nem igazán szokott ütni, emrt általában csak ijja van:D

Vas 04-18-2007 20:02

na látod, ez a másik, csak lemaradt;)

Andrew 04-18-2007 20:02

Quote:

Originally Posted by System (Post 88578)
Aztán a kórházak csak 20kör múlva épeülnek fel...addig meg tombol a pestis...:o

próbáld meg a túlóra négyzetet ;)

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88581)

ezzel semmi probléáma, Kubbi teljesen jól írta:)
nem kell félni a gömbözéstől, ha valami vérpisti szövivel akadsz össze, akik bukott gömbre mészárolnak, hát istenem... földeljétek be őket:D:D

All times are GMT +1. The time now is 19:43.