Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-14-2007, 22:30
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Szerintem viszont nem igazságtalan, mert ugya a maluszok azért lettek behozva, mert az elfböl békés fajt csináljunk. Egy békséen fejlődni akaro ország, meg ne lopjon se tekit se rúnát, se raktárat. A gabonatermelésre bónusza van, egy kis figyeléssel az elf bőven tud elég pénzt keresni a termeléssel, a piacozással, és a legkevésbé sincs rászorulva a lopásra.

Hódítós pályafutásom alatt azt tapasztaltam hogy háború általában két okbol robban ki az országok között.

1. tolvaj kitekizi vagy lelopja a másik országot
2. beütsz valakit és ezért ő vagy a szövetségesei bosszút állnak.

Szóval igy megkapná az elf a maluszt is, ha támadják lenne esélye a védekezésre, akár a tolvajai vagy a varázslói segitségével is.
Én nagyobb érvégésnak érzem a gyujtogatás és az egységek hatékony gyilkolásának a hiányát.

Irtam fentebb is az ok nélkül gyujtogató elf, pedig a mások játékának tönkretétele, szerintem ez ellenőrizhatő, ha egyszer begyujt valakit azért hogy támadáshoz előkészitse, az biztos nem szórakozik, de aki többször és rendszeresen ezt csinálja nank gó 5/Y.
Gyula,

Tudvalevo, hogy utalod, ha kitekiznek, de ezt ne az elfeken bosszuld meg.
Aki tekizheto fajt valaszt, tanulja meg vhogy megvedeni a tekijeit, ne az ellen erveljen, hogy minden fajt legyengitsenek, aki le tudja ot lopni.
Mondom ezt ugy, hogy jelenleg egy tolis orim sincs, tehat nem vagyok elfogult. De te a tolik egyik legfobb penzforrasat akarod elvenni. Par szerencses tekizessel nagyobb vagyont lehet leakasztani mint 1 havi gabonatermelessel...

Ami az utolso reszt erinti, az sem tul jo otlet, mi van, ha azert gyujt az elf, hogy az o fajukat vegyek a piacon? Ez csak egy szelsoseges pelda volt, sok mas oka is lehet, amit kivulrol nem lehet latni...

Az egyseggyilkolos malusz nekem sem tetszik, ezzel sokat erosodtek a gnomok pl....

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules