Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Az emberlopás malusz visszaállításához csatlakozom, arra többször van szükség haszonszerzés céljából, mint másnak való szándékos károkozáshoz. Én a haszonszerzők közé sorolnám.
A TK nyitást már sokszor megbeszéltük másik topicban is. Szerintem durva, hogy pár TK nyitással elfogy a készültsége az elfnek. Arról mindenképp levenném a +3% készültségmalust.
Szóba került a felfedés. Végülis az egy önvédelmi (max szövetségvédelmi) akció. Mint inkább védekező varázslat, arról is levenném a +3%-ot.
Ebben mind egyetértek több előttem szólóval.
A tornyok számából adódó malusznövekedéssel nagyon nem értek egyet. Túlzottan megbonyolítana számításokat, és valójában sose lehetne pontos számokat kapni. (Tekintettel a nem létező - egész pontosan a ki nem írt - tizedesjegyekre.)
30%-os toronyaránnyal nem mindegy, hogy 29,51-gyel, 30-cal, vagy épp 30,49-cel számolja az elf a maluszát.
|
mi olyan k.va bonyolult neked??? fogadjunk te is mindent h5toolsal számolsz... szted a toronybónusz védekezésnél egész szám??? elég ritkán az, akkor az miért nem okoz problémát, a ki nem irt tizedesjegyeivel??? miért bonyolult neked ez a képlet:
(barakk+torony)/összeterület*1,5?
végülis csak annyit hogy sztem mind1 29,51 /30/30,49... az ilyen kis különbségekre csak számolva jössz rá.0,5% malusz különbség az annyit tesz kb hogy marha magas hekin gyújtanál 200házat, de ehelyett csak 199-et... úgyhogy sztem mind1.