|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-14-2007, 01:11
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
hogy a masik oldal is hallassa a hagjat, en orulok az elf ilyen iranyu gyengitesenek.
|
Nekünk sem az elf ilyen irányú gyengítésével van bajunk - teljesen korrektnek érzem, hogy egy üthetetlen ország ne tudja kedvére rongálni a környező birodalmakat - hanem a gyengítés mértékével. Mert jelenleg nemhogy nem rongálhat kedvére, de az őt rongáló országnak sem tud válaszolni.
Ha hadiként kapnék egy "Légyszíves ne bánts, békés fedezgetős ori vagyok" levelet, hát lehet röhögőgörcsöt kapnék, pedig az elf pillanatnyilag ennyit tehet, vagy elmehet szabira.
|

05-14-2007, 01:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
en a mertekevel is 1etertek. alapbol utalom a tolis orikat. altalaban sokkal tobbet cseszegetik az embert mint a varisok vagy a hadisok. es foleg persze 6-8 kor tavolbol teszik, soxor csak ugy szorakozasbol. vegre az 1ik mar nem csesztethet annyira. a gyujtas amugyis iszonyat durva dolog a jatekban magas hekin. foleg uthetetlen tavolbol. altalaban semmit nem lehet tenni ellene. ugyhogy en hatarozottan orulok ennek a valtozasnak.
Last edited by Smooth Scroller; 05-14-2007 at 01:18..
|

05-14-2007, 01:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
en a mertekevel is 1etertek.
|
Na, ez a másik érv amitől a falra tudok mászni! Ez a hadis csőlátás! Nekem meg minden ok nélkül kinyírták két nap alatt a tolvajaim felét olyankor mikor nem voltam gépnél, akkor ezért én utáljam a varázslókat? Nem, ez is a játék része, szívom a fogamat és gyúrok kicsit varikra.
Ennyi erővel ha olyan békés faj az elf, akkor a hadik ne foglalhassanak tőle csak 1% földet, mert ő semmit nem tud tenni ellenük!
Last edited by Stev; 05-14-2007 at 01:27..
Reason: közben változott a másik hozzászólás
|

05-14-2007, 01:23
|
Member
|
|
|
|
mar leirtam.
|

05-14-2007, 01:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
mar leirtam.
|
Igen, én is javítottam.
|

05-14-2007, 01:35
|
Member
|
|
|
|
csolatas vagy sem, hatarozottan orulok, hogy az amugyis gyakran piszkalodo tolisok 1 resze gyengult vegre. magas hekin, ahol mar igen durvul a gyujtas eredmenye mar ugyis (szinte) csak elfek vannak. igy vegre csokkent ez az oldal. ugyhogy hajra ati, ne hagyd magad.
|

05-14-2007, 04:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Végre idetaláltam.
Ezt az ötletet támogatom én is 
Ilyen formában mégis jobb lenne ,mint ahogy most van!
Az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből és az ember lopira csak 20%-ék vonatkozzon!
|

05-14-2007, 08:27
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Halkan megjegyzem hogy ha békésiteni akarjuk az elfet akkor inkább a haszonszerző akciókra kellene tenni a maluszt. természetesen a haszonszerzőkre, meg fentartások nélkül el lehet fogadni a 80%-ot szerintem. Mert ha békében akar élni akkor van lehetősége békés termeléssel gyarapodni. Ellenben ha békés mivolta ellenére még is megtámadják, lenne lehetősége a varázslók és tolvajok segitségével is védekezni.
A minden ok nélkül csak passzióbol gyujtogatók meg szerintem bele férnek a más játékának szándékos tönkretételébe, amiért ugye röppentyü az 5/Y-ba.
|
Hat errol az anarkba helyezesrol annyit, hogy az elegge szubjektiv hogy passzio vagy nem passzio... 3 gyujtas meg belefer, de 5 mar anark? nehez lenne meghuzni a hatart, vagy eppen keresni a velt vagy valos okokat...
Magahoz a temahoz meg csak annyit tennek hozza, hogy remelem azert kombinalni is lehet a javaslatokat, en pl a tk es a felfedes 3% maluszanak eltorlese, az emberlopas visszaallitasa valamint ehhez bonuszban a toronyszambol adodo progressziv malusznovekedes mellett tennem le a voksom.
(UI: azert remelem buszke vagy ram Ati, hogy kimaradtam a "szemelyeskedesbol"... hude nehez volt megallni  kicsi off bocsika...)
|

05-14-2007, 08:53
|
Banned
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Magahoz a temahoz meg csak annyit tennek hozza, hogy remelem azert kombinalni is lehet a javaslatokat, en pl a tk es a felfedes 3% maluszanak eltorlese, az emberlopas visszaallitasa valamint ehhez bonuszban a toronyszambol adodo progressziv malusznovekedes mellett tennem le a voksom.
|
Ez új elemnek tünik, s határozottan szimpi
|

05-14-2007, 08:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Az emberlopás malusz visszaállításához csatlakozom, arra többször van szükség haszonszerzés céljából, mint másnak való szándékos károkozáshoz. Én a haszonszerzők közé sorolnám.
A TK nyitást már sokszor megbeszéltük másik topicban is. Szerintem durva, hogy pár TK nyitással elfogy a készültsége az elfnek. Arról mindenképp levenném a +3% készültségmalust.
Szóba került a felfedés. Végülis az egy önvédelmi (max szövetségvédelmi) akció. Mint inkább védekező varázslat, arról is levenném a +3%-ot.
Ebben mind egyetértek több előttem szólóval.
A tornyok számából adódó malusznövekedéssel nagyon nem értek egyet. Túlzottan megbonyolítana számításokat, és valójában sose lehetne pontos számokat kapni. (Tekintettel a nem létező - egész pontosan a ki nem írt - tizedesjegyekre.)
30%-os toronyaránnyal nem mindegy, hogy 29,51-gyel, 30-cal, vagy épp 30,49-cel számolja az elf a maluszát.
Illetve egy szöviháborúban, ahol akár másodperceken múlik sokminden... nem biztos egy ilyen 'kalkuláció' jól jönne még pluszba. Főleg ha mondjuk 2-3 napig tart egy háború, és így is oldalakat firkál tele az ember számokkal.
Szerintem ez OFF, de fentebb megemlítették az anarchista csoportba való átkerülést.
Az amit Gyula írt, hogy 'termeléssel gyarapodni', kicsit irreális... Még 5. szinten elmegy az ötlet, bár mondjuk az 5. szinten a TOP30-ban már vannak durván élezett országok...
A többi fentebbi szintről nem is beszélve...
500 hekin nem fér bele, hogy 50 hekit kidobjon az ember bányákra... Úgyhogy szerintem ez elvetendő 'ötlet'.
Passzióból senki sem gyújtogat. Ha valakit meggyújtanak, annak oka van. Vagy bosszú egy ellentétes akcióért, vagy pedig valami más akció előkészítése.
És ez a más játékának tönretétele elég tág fogalom... Ennyi erővel:
- minden tolvaj GO anarch.
- minden hadi GO anarch.
- minden varázsló GO anarch.
Ugyanis az összes képes ártani másnak csak úgy, minden haszonszerzés nélkül...
Szóval ezt inkább hagyjuk.
És a topic sem erről szól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|