Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-10-2007, 12:31
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hamilkár View Post
Szép lassan haladok a visszaolvasással is!
Viszont a hozzászólásom inkább volt gúnyos, mint dühös ))
Szerintem a kultúráltan megfogalmazott kritikára, bírálatra is szükség van ahoz, hogy változás leegyen ezen a téren.
És a "fúú, de kár érte. légyszi ne legyen már mégse" nem hiszem, hogy hatásos! Igenis érezze a managenent, hogy a módosítás nem arat osztatlan sikereket. )
no, de vissza az olvasáshoz ....

P

Szerintem mit sem érez jobban

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-10-2007, 12:41
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

ne haragudjatok, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást, túl sok...

Szóval csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért is nem kivitelezhető a fajmódosítás?!

programozóként én nem így látom a kérdést.

Haverom egyébként teljesen megszívta a módosítás miatt, 1 hete lépett szintet és elf toli volt eddig, maradt is annak...

A módosítással nincs gond, mindent meg lehet emészteni, de így elég sokan megszívták, nekik kellene adni alternatívát, itt most nem 5%-ról van szó, hogy el lehet még éldegélni a módosítástól, ezek nagyon kemény százalékok...
Old 05-10-2007, 12:53
Hamilkár Hamilkár is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Vicces, hogy a visszaolvasással fogom feldühíteni magamat!

Olyan irdatlan baromságokat ínak egyes nagyon tapasztalt játékostársaim, hogy inkább nem is folytatom!

P
Reply With Quote
Old 05-10-2007, 12:55
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hamilkár View Post
Vicces, hogy a visszaolvasással fogom feldühíteni magamat!

Olyan irdatlan baromságokat ínak egyes nagyon tapasztalt játékostársaim, hogy inkább nem is folytatom!

P
Szerintem azért csak folytasd !!
Képzelheted milyen állapotban volt Mindenki,mikor megláttuk ...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:

Reply With Quote
Old 05-10-2007, 12:57
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by bpeet View Post
ne haragudjatok, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást, túl sok...

Szóval csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért is nem kivitelezhető a fajmódosítás?!

programozóként én nem így látom a kérdést.

Haverom egyébként teljesen megszívta a módosítás miatt, 1 hete lépett szintet és elf toli volt eddig, maradt is annak...

A módosítással nincs gond, mindent meg lehet emészteni, de így elég sokan megszívták, nekik kellene adni alternatívát, itt most nem 5%-ról van szó, hogy el lehet még éldegélni a módosítástól, ezek nagyon kemény százalékok...

Nem a kivitelezésével van a gond,hanem azzal,hogy a fajváltással nem oldanánk meg a problémát,csak kikerülnénk... Arra kérnélek,hogy olvass vissza...buzdítok erre Mindenkit,mert csak így lehettek képben a dolgokról,és nem tesztek majd fel olyan kérdéseket,amelyek már ki lettek tárgyalva...

Reply With Quote
Old 05-10-2007, 13:04
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
ártózás nem csak az A-ban van ha a B-ben G-ben is, és ott ezek szerint simán menne. márpedig akkor nem ér semmit az egész.

néztem a számaidat, és ott szinte semmi hatása nem lenne egy átlagos elfre. tehát átgondolva: ezekkel a százalékokkal egyáltalán nem támogatom. pont a békés felfedezők szívnak vele, ők továbbra is védetlenek egy brutál hadissal szemben, akik meg ok nélkül szivathatták a hadisokat, azok meg ezt továbbra is megtehetik, viszont könnyebben ráfáznak (akár fel se tegyék a faji varázslatukat...). szóval ebben a formában én úgy látom, hogy ez a senkinek nem jó kategória, viszont jól elbonyolítjuk vele a játékot...
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt

Reply With Quote
Old 05-10-2007, 13:15
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Eddig tíz javaslat van,csak hogy ne felejtsük el :

1.álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2.álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3.álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4.jó ahogy most van
5.csökkentsük a maluszokat
6.legyen ahogy most van, de adjunk időt
7.legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8.legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9.a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
10.az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.

Szerintem 1-től 5-ig a javallatokban nem lenne egyetértés,tehát hiába vetnénk fel bármelyiket ezek közül...a másik fél nagyon tiltakozna,felhozná 1/A t,meg hogy ők mennyi ilyen-olyan elffel találkoztak ... Jó. Hagyjuk.
Igazából Atinak eredetileg is a hatost kellett volna alkalmaznia,hogy három napja csak bejelenti,és akik elfek,azok ízlés szerint fel tudtak volna készülni a változtatásokra...Nem ez lett,szerintem nem is lesz ...hisz ez és következő javaslat (7.) csak a probléma kikerülése,nem megoldása. ..
A 8-as felvetés szerintem jó lenne,hisz mindkét félnek kielégítené az igényeit...az elfeknek védekezésre adna lehetőséget,a többiek pedig nem mondhatnák,hogy bunkerból,csupán saját perverziónkra gyújtunk,gyilkolunk,rengetünk,stb...
A 9-est nem támogatom az elmondottak miatt többekközt,tehát hogy ezzel kiszámítható lenne az érintett elf védelmének erőssége...
A 10-est sem tartom jónak ...ha már a varis dolgokat piszkáljuk,akkor egyáltalán ne legyen a 3% készülicsökkenés ...

Tehát,mint gondolom kiderült én a 8-ast támogatom ...szerintem ez mindkét félnek megfelelne ...

Reply With Quote
Old 05-10-2007, 13:24
Penya Penya is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
Ez jó csak sztem sok a malusz. Elég lenne ha 5ösével nő vagy legyen 7 igy gondoltam:

15%torony - 20% malusz
20%torony - 25%malusz vagy 27
25%torony - 30%malusz vagy 34
30%torony - 35%malusz vagy 41
35%torony - 40%malusz vagy 48

Az ártózásra eltörölném a 3% ot, igy is kapott már eleget. Különben is még Goldynak is a gyújtással volt baja : P
Reply With Quote
Old 05-10-2007, 13:25
Hamilkár Hamilkár is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz

Ez tetszik, így elsőre!

A 8. pontot nagyon macerásnak tartom....
Reply With Quote
Old 05-10-2007, 13:26
Blasi Blasi is offline
Junior Member

11-es javaslat(hadis fajjá alakítás): 1, ne legyen 30%-kal több veszteség 2, ne legyen drágább a haditeki írása (ennek mondjuk nm sok jelentősége van) 3, ha már nagyon békés faj, akkor mondjuk lehetne olcsóbb az íjász előállítási ktg-e 4, bányák ne termeljenek kevesebbet
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules