|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-10-2007, 12:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hamilkár
Szép lassan haladok a visszaolvasással is! 
Viszont a hozzászólásom inkább volt gúnyos, mint dühös  ))
Szerintem a kultúráltan megfogalmazott kritikára, bírálatra is szükség van ahoz, hogy változás leegyen ezen a téren.
És a "fúú, de kár érte. légyszi ne legyen már mégse" nem hiszem, hogy hatásos! Igenis érezze a managenent, hogy a módosítás nem arat osztatlan sikereket.  )
no, de vissza az olvasáshoz ....
P
|
Szerintem mit sem érez jobban 
|

05-10-2007, 12:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ne haragudjatok, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást, túl sok...
Szóval csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért is nem kivitelezhető a fajmódosítás?!
programozóként én nem így látom a kérdést.
Haverom egyébként teljesen megszívta a módosítás miatt, 1 hete lépett szintet és elf toli volt eddig, maradt is annak...
A módosítással nincs gond, mindent meg lehet emészteni, de így elég sokan megszívták, nekik kellene adni alternatívát, itt most nem 5%-ról van szó, hogy el lehet még éldegélni a módosítástól, ezek nagyon kemény százalékok...

05-10-2007, 12:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Vicces, hogy a visszaolvasással fogom feldühíteni magamat!
Olyan irdatlan baromságokat ínak egyes nagyon tapasztalt játékostársaim, hogy inkább nem is folytatom!
P
|

05-10-2007, 12:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hamilkár
Vicces, hogy a visszaolvasással fogom feldühíteni magamat!
Olyan irdatlan baromságokat ínak egyes nagyon tapasztalt játékostársaim, hogy inkább nem is folytatom!
P
|
Szerintem azért csak folytasd !!
Képzelheted milyen állapotban volt Mindenki,mikor megláttuk ...
|

05-10-2007, 12:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
ne haragudjatok, de nem olvastam vissza az összes hozzászólást, túl sok...
Szóval csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért is nem kivitelezhető a fajmódosítás?!
programozóként én nem így látom a kérdést.
Haverom egyébként teljesen megszívta a módosítás miatt, 1 hete lépett szintet és elf toli volt eddig, maradt is annak...
A módosítással nincs gond, mindent meg lehet emészteni, de így elég sokan megszívták, nekik kellene adni alternatívát, itt most nem 5%-ról van szó, hogy el lehet még éldegélni a módosítástól, ezek nagyon kemény százalékok...
|
Nem a kivitelezésével van a gond,hanem azzal,hogy a fajváltással nem oldanánk meg a problémát,csak kikerülnénk... Arra kérnélek,hogy olvass vissza...buzdítok erre Mindenkit,mert csak így lehettek képben a dolgokról,és nem tesztek majd fel olyan kérdéseket,amelyek már ki lettek tárgyalva...
|

05-10-2007, 13:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
ártózás nem csak az A-ban van ha a B-ben G-ben is, és ott ezek szerint simán menne. márpedig akkor nem ér semmit az egész.
néztem a számaidat, és ott szinte semmi hatása nem lenne egy átlagos elfre. tehát átgondolva: ezekkel a százalékokkal egyáltalán nem támogatom. pont a békés felfedezők szívnak vele, ők továbbra is védetlenek egy brutál hadissal szemben, akik meg ok nélkül szivathatták a hadisokat, azok meg ezt továbbra is megtehetik, viszont könnyebben ráfáznak (akár fel se tegyék a faji varázslatukat...). szóval ebben a formában én úgy látom, hogy ez a senkinek nem jó kategória, viszont jól elbonyolítjuk vele a játékot...
|
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
35%torony - pedig a max 80%
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
emellett az ártókra kapjon 3helyett 2 maluszt

05-10-2007, 13:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Eddig tíz javaslat van,csak hogy ne felejtsük el :
1.álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2.álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3.álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4.jó ahogy most van
5.csökkentsük a maluszokat
6.legyen ahogy most van, de adjunk időt
7.legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8.legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9.a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
10.az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.
Szerintem 1-től 5-ig a javallatokban nem lenne egyetértés,tehát hiába vetnénk fel bármelyiket ezek közül...a másik fél nagyon tiltakozna,felhozná 1/A t,meg hogy ők mennyi ilyen-olyan elffel találkoztak ... Jó. Hagyjuk.
Igazából Atinak eredetileg is a hatost kellett volna alkalmaznia,hogy három napja csak bejelenti,és akik elfek,azok ízlés szerint fel tudtak volna készülni a változtatásokra...Nem ez lett,szerintem nem is lesz ...hisz ez és következő javaslat (7.) csak a probléma kikerülése,nem megoldása. ..
A 8-as felvetés szerintem jó lenne,hisz mindkét félnek kielégítené az igényeit...az elfeknek védekezésre adna lehetőséget,a többiek pedig nem mondhatnák,hogy bunkerból,csupán saját perverziónkra gyújtunk,gyilkolunk,rengetünk,stb...
A 9-est nem támogatom az elmondottak miatt többekközt,tehát hogy ezzel kiszámítható lenne az érintett elf védelmének erőssége...
A 10-est sem tartom jónak ...ha már a varis dolgokat piszkáljuk,akkor egyáltalán ne legyen a 3% készülicsökkenés ...
Tehát,mint gondolom kiderült én a 8-ast támogatom ...szerintem ez mindkét félnek megfelelne ...
|

05-10-2007, 13:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Az én változtatott százalékomhoz mit szólsz, mert én is úgyanezt gondoltam... nálam az volt hogy 15%toronytól (ahogy maxol a toronybónusz) nőjön 20%ról 3asával
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
De ezt minden akcióra kiterjeszteném, így kb nem lenne könnyebb csak súlypont áthelyezés, a problémás bunker elfeket súlytaná a malusz, viszont a tolis,varis elfeket nem zavarná
|
Ez jó csak sztem sok a malusz. Elég lenne ha 5ösével nő vagy legyen 7 igy gondoltam:
15%torony - 20% malusz
20%torony - 25%malusz vagy 27
25%torony - 30%malusz vagy 34
30%torony - 35%malusz vagy 41
35%torony - 40%malusz vagy 48
Az ártózásra eltörölném a 3% ot, igy is kapott már eleget. Különben is még Goldynak is a gyújtással volt baja : P
|

05-10-2007, 13:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
15%torony - 20% malusz
20%torony - 35%malusz
25%torony - 50%malusz
30%torony - 65%malusz
|
Ez tetszik, így elsőre!
A 8. pontot nagyon macerásnak tartom....
|

05-10-2007, 13:26
|
Junior Member
|
|
|
|
11-es javaslat(hadis fajjá alakítás): 1, ne legyen 30%-kal több veszteség 2, ne legyen drágább a haditeki írása (ennek mondjuk nm sok jelentősége van) 3, ha már nagyon békés faj, akkor mondjuk lehetne olcsóbb az íjász előállítási ktg-e 4, bányák ne termeljenek kevesebbet
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|