Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne 40 38.46%
Nem,sértőnek tartom mint nevet 35 33.65%
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint 29 27.88%
Voters: 104. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2007, 22:34
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2007, 22:42
depth. depth. is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..
Teljesen igazad van! Itt a Sátán nevü orit kitiltják ,mondjuk Izraelben meg a Jézus kapna pirosat
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 22:50
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
2 dolog, igazad van sok dologban, annyit módositanék hogy indiai jelkép, és ha jól tudom a békének az egyik szimbolúma ott (ez utobbira lehet rosszul emléxem). sztem ha nem is a rendörök vinnének be, de a legtöbb tudatlan ember csúnyán nézne rád... az hogy a fejekben kéne rendetrakni hát egyfelöl jogos, de másfelöl, szörnyüségeket mindig csatoljuk vmihez. és lehet hogyha másnéven hivod senkinek se fog eszébe jutni... nem hiszem hogy sok embernek jut eszébe a zsidóság ha annyit mondok hogy égőáldozat... viszont ha másszóval mondom: hogy holokauszt egyből mindenki arra gondol, pedig egy jóval régebbi kifejezés az is...

Reply With Quote
Old 05-09-2007, 22:51
Kutyuleee's Avatar
Member

(míg a III.birodalom, nazi németország stb... SS szervezetek mind Hitlerhez kötödnek, addig a szovjetunió nem csak Sztálinhoz köthető!!! és nekem pl Lenin jut eszembe inkább róla...)

Reply With Quote
Old 05-09-2007, 22:56
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
(míg a III.birodalom, nazi németország stb... SS szervezetek mind Hitlerhez kötödnek, addig a szovjetunió nem csak Sztálinhoz köthető!!! és nekem pl Lenin jut eszembe inkább róla...)
akkor nekem meg a III. birodalomrol az ősi india jelkép jut eszembe...
lenin... hát mert ez aztán tényleg sokkal jobb , ez kb olyan ,hogy nekem ss ről nem hitler jut eszembe hanem himler ))
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:06
Kutyuleee's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by depth. View Post
lenin... hát mert ez aztán tényleg sokkal jobb , ez kb olyan ,hogy nekem ss ről nem hitler jut eszembe hanem himler ))
öhh de határozottan sokkal jobb volt... nem küldött több 100ezer embert munkatáborba/halálba, amikor rájött sztálin hatalomvágyára megakarta akadályozni hogy ő kövesse (sikertelenül mint kiderült) emellett több politologiai könyvet irt amit nagyon sok politikus mai napig követ jobb oldaliak is!!!
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes...

Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:11
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
öhh de határozottan sokkal jobb volt... nem küldött több 100ezer embert munkatáborba/halálba, amikor rájött sztálin hatalomvágyára megakarta akadályozni hogy ő kövesse (sikertelenül mint kiderült) emellett több politologiai könyvet irt amit nagyon sok politikus mai napig követ jobb oldaliak is!!!
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes...
ezaz egy pozítivum ,hogy nem akarta ,hogy sztálin kerüljön hatalomra ,de a munkások parasztsághelyzete akkor se volt jobb...

hol mondtam én ,hogy a fele?? én a csendes kisebbségre gondoltam a balib sajtóra ,olvass 168 órát néhány számon kivül ott csak magyarellenes cikkek találhatóak + forumbeirások.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 23:15
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
Reply With Quote
Old 05-16-2007, 21:47
Fransisco Fransisco is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by depth. View Post
Legalább a saját "hőseid" nevét tudhatnád helyesen leírni...

Na most mutatkozik meg, mennyire az okos és művelt emberek ideológiája bármilyen szélsőség, különösen ez.
Hogy is volt? A viceházmesterek forradalma...
Reply With Quote
Old 05-25-2007, 20:27
depth. depth. is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Fransisco View Post
Legalább a saját "hőseid" nevét tudhatnád helyesen leírni...

Na most mutatkozik meg, mennyire az okos és művelt emberek ideológiája bármilyen szélsőség, különösen ez.
Hogy is volt? A viceházmesterek forradalma...
Te szánalmas vagy . Azzal ,hogy elkezdesz személyeskedni és baromságokat írsz még nem fogsz intelligensnek tünni. Gyakorlatilag nem érdekel ,hogy himmler nevét egy N el irtam ,mert kinemszarja' . És ilyet irni ,hogy hőseim... Én sem irom neked ,hogy akármelyik mocskos zsidó a hősöd lenne ,de te se irj már ilyen baromságokat ,hogy egy mocskos náci az ss vezetője a "hősöm" lenne ,mert baromság. Elitélem a nácikat. Az okfejtésedhez meg külön gratulálok ,mintha nem lenne a mostani liberalizmus 100x kártékonyabb akármelyik szélsőségnél. Ott mutatkozik meg ,hogy mennyira műveltek a "liberalisták" ,hogy csak a demagóg gondolkodásra képesek ,mint te. To sum up buta vagy de nagyon ,az agymosó gépezet látom nálad is müködött.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules