|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: elfogadható ország név-e Auschwitz-Birkenau?
|
Igen, engem különösebben nem zavarna ha ilyen országnév lenne
|

|
40 |
38.46% |
Nem,sértőnek tartom mint nevet
|

|
35 |
33.65% |
Nem tartom elfogadhatónak bár engem különösebben nem érint
|

|
29 |
27.88% |

05-09-2007, 21:43
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Csak halkan megjegyzem: a jobboldal és a szélsőjobb között nagy különbség van, mint ahogy bal és szélsőbal között is. Úgy általában a józanság és a szélsőség között.
Tehát az ilyen mondatokkal, hogy "minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony" csak csínján, ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel.
|

05-09-2007, 21:49
|
Member
|
|
|
|
Ja, és még valami, kedves depth. Olvasd el ezt: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1670, mielőtt elkezdenéd ilyen sablonszövegekkel szidni a rendszert.
Last edited by laci; 05-09-2007 at 21:52..
|

05-09-2007, 22:15
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ja, és még valami, kedves depth. Olvasd el ezt: link mielőtt elkezdenéd ilyen sablonszövegekkel szidni a rendszert.
|
elolvastam ,mégse látok sehol szovjetuniot pedig az a sok elhurcolt magyar ennyi erővel megérdemelné ha már a holocaust ennyi figyelmet kap.
elolvastam az egész topikot és épphogy ti irkáltatok liberális sablondumákat...
|

05-09-2007, 22:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by depth.
elolvastam ,mégse látok sehol szovjetuniot pedig az a sok elhurcolt magyar ennyi erővel megérdemelné ha már a holocaust ennyi figyelmet kap.
elolvastam az egész topikot és épphogy ti irkáltatok liberális sablondumákat...
|
Pffff... miért érzem úgy, hogy szelektíven olvasol? Bemásolok egy példát: Sztálini Szovjetúnió Noname392036 392036
Naháááát...
|

05-09-2007, 22:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Csak halkan megjegyzem: a jobboldal és a szélsőjobb között nagy különbség van, mint ahogy bal és szélsőbal között is. Úgy általában a józanság és a szélsőség között.
Tehát az ilyen mondatokkal, hogy "minden jobboldali illetve szélsőjobboldi eszme rossz kártékony" csak csínján, ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel.
|
Igaz , habár nemhiszem ,hogy ez teljesen helytálló " ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel " , Ha abból a mondatból kivesszem a jobboldali és csak a szélsőjobb marad benne ugy már jó?? Ezt akartam leirni lényegében ,hogy aki szélsőséges eszméket vall és Magyarságát hangoztatja azt már egyből köpködik nácizzák , antiszemitázzák csöcselékezik.
|

05-09-2007, 22:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Pffff... miért érzem úgy, hogy szelektíven olvasol? Bemásolok egy példát: Sztálini Szovjetúnió Noname392036 392036
Naháááát...
|
Nem érted amit irok?? Itt azért kellet nevet változtatnia a delikvensnek ,mert benne volt egy volt diktátor neve az országnévben. Ugyanaz mintha aztirták volna Hitleri németország. Az a különbség ,hogy a III. birodalmat törölik de ugyanezt a másik oldalon ,hogy Szovjetunio már nem. Elég sok ilyen nevű és erre utaló ország szaladgál. Most mond azt ,hogy ez nem az aktuálpolitika hatása.
|

05-09-2007, 22:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igaz , habár nemhiszem ,hogy ez teljesen helytálló " ne mossunk össze normális, értelmes embereket levadult szélsőségesekkel " , Ha abból a mondatból kivesszem a jobboldali és csak a szélsőjobb marad benne ugy már jó?? Ezt akartam leirni lényegében ,hogy aki szélsőséges eszméket vall és Magyarságát hangoztatja azt már egyből köpködik nácizzák , antiszemitázzák csöcselékezik.
|
Ha bármilyen eszme arról szól, hogy másokat különböző vélt vagy valós okokból utálnom kell, akkor én nem kérek belőle. De éppen emiatt nem fogok leköpködni vagy bármilyen módon szélsőségeseket, mert azzal pont olyanná válnék mint ők.
|

05-09-2007, 22:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem érted amit irok?? Itt azért kellet nevet változtatnia a delikvensnek ,mert benne volt egy volt diktátor neve az országnévben. Ugyanaz mintha aztirták volna Hitleri németország. Az a különbség ,hogy a III. birodalmat törölik de ugyanezt a másik oldalon ,hogy Szovjetunio már nem. Elég sok ilyen nevű és erre utaló ország szaladgál. Most mond azt ,hogy ez nem az aktuálpolitika hatása.
|
Már ne haragudj, de ezzela logikával SEMMILYEN országnév nem lehetne, mondj egy olyan országot, amelyik az elmúlt évszázadban nem vívott háborút, és nem ártott senkinek.
Ja és nem látom, hogy akár egyetlen sima Németországot kivágtak volna...
|

05-09-2007, 22:34
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden.. 
|

05-09-2007, 22:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha bármilyen eszme arról szól, hogy másokat különböző vélt vagy valós okokból utálnom kell, akkor én nem kérek belőle. De éppen emiatt nem fogok leköpködni vagy bármilyen módon szélsőségeseket, mert azzal pont olyanná válnék mint ők.
|
nemcsak annyiban merül ki a szélsőjobboldal ,hogy faji megkülönböztetés.
most mondhatnám a kereszténységet , a revíziot , a tiszta hazaszeretetet amit más oldalon nemhiszem ,hogy ennyire megtalálható.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|