|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-08-2007, 19:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Van egy dolog ami nehezen megy az emberek fejébe. Bevallom nem sokat láttam. Az alábbi érvelés súlyosan hibás.
("és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem.. ")
Ha megtámadnak mondd te csak nézed vagy teszel is ellene valamit? Az lehet h poénból nem gyújt és nem ártózik de ha támadják akkor igen, elég logikus nem? Válaszlépés? Ezt azért szabad vagy ezt se? Menjünk hadizni elffel ala Hóhér, nem baj h A n kívül máshol nem lehet. Védekezni azt szabad? Megtorolni szabad? Egyáltalán játszani szabad? A válasz mindig igen! Az lehet h heccből ártózni nem tudok és aki nem tette ezután se fogja. DE! Az se fog tudni semmit csinálni tolival varival (sereggel persze igen, de mint mondtam A n kivül értelmetlen, sőt sztem ott is) akinek már égető szüksége lenne rá, mert szarráütik ha nem lép valamit. Tetszik érteni? Nem tud védekezni (igen már várom kedves Hóhér h amatőr kis senkiházi vok, tanuljak meg játszani, legyek kocka stb és akk tudni fogom, h milyen ostoba vagyok, mert az elf nagyon is jó hadis, és egyáltalán, hogy merek én megszólalni fórumon, mikor ez nagyon jót tett a játéknak) Az itt a baj h a jogos önvédelemtől lett megfosztva az elf ( igen, tudom, seregcsere,ló, üssünk, elffel, 3 as szinten) Ez nem békés faj hanem egy pofozógép ( tudom tudom ló, seregcsere, B ben) illetve mégis békés mert mást nem tud tenni csak ló, seregcsere. De mintha azt is említette volna Hóhér uram h a stílushoz válasszunk fajt és ne fordítva, ne akarjuk mi eldönteni h a fajjal mit akarunk kezdeni, áááá dehogy. Ha ez igy van, akkor megkérdem, nincs jobb faj támadni? De igen van, akkor minek van elf? Mert egy óriás tamagocsiban röhögve jobb, mint irtam nemrég. Akkor minek van elf?
|
Akkor ennek az lenne a lényege hogy Hóhér hadis elfeket akar! Na mennyen már, ott az ork meg az óriás hadisnak. 
|

05-08-2007, 19:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Meg aszt bírom hogy a kedves rendszergazdák azt mondják hogy márpedig mások játékát nem jó ellehetleníteni mert jön az anarh. Ezek után kiket fognak megállítani hogy kinyírják az összes elfet? Menjen anarchba a csopi 20-30%-a?
Én azt mondom inkább ÁLJON VISSZA A RÉGI REND! 20% védőerő maluszok nékül! (de hamár 5x nem írtam ezt le akkor egyszer sem  )
|

05-08-2007, 20:06
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Csendben kérdezem meg, hogy ebben mi a stratégiai megbeszélés?
|

05-08-2007, 21:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Most már akkor offoljuk szét ezt a topicot:
éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül.
És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik...
|
Azért ez így nem teljesen igaz. Mármint az előzetes megbeszélés teljes hiánya.
Feleleveníteném: Lac000 indított egy topicot mert be volt sértődve amiért minden logika ellenére beverték az elfjüket. Erről ment a vita egy darabig, aztán páran lekezdtük jelezni, hogy találkoztunk mi is érdekes anomáliákkal az elffel kapcsolatban. Újabb napok múlva Ati jelentette, hogy nála a hiba, és megbeszélték, mi legyen. Abban nem vettem részt, de a magam részéről majdhogynem támogatom ezt a végeredményt.
És végül emlékeztetnék mindenkit: Nem olyan rettentő régen a dizájnváltáskor ugyanez ment. Százszámra fenyegetőztek, hogy törlik az összes orijukat, mert ezzel a szarral ők nem játszanak tovább. Többeket megjegyeztem, azok közül senki nem törölt. Nem kell csodálkozni rajta, ha többekből előjön a cinizmus ilyen helyzetben, én is elég izésen tekintek ezekre a hirtelen jött tökömbe vágom a kést hozzászólókra...
|

05-08-2007, 21:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azért ez így nem teljesen igaz. Mármint az előzetes megbeszélés teljes hiánya.
Feleleveníteném: Lac000 indított egy topicot mert be volt sértődve amiért minden logika ellenére beverték az elfjüket. Erről ment a vita egy darabig, aztán páran lekezdtük jelezni, hogy találkoztunk mi is érdekes anomáliákkal az elffel kapcsolatban. Újabb napok múlva Ati jelentette, hogy nála a hiba, és megbeszélték, mi legyen. Abban nem vettem részt, de a magam részéről majdhogynem támogatom ezt a végeredményt.
|
Szóval Ati jelentette, hogy nála a HIBA, amit aztán kijavított, és kikiáltotta ERŐSÍTÉSnek.
Aztán cserébe kitalált néhány brutális maluszt, amiről előzetesen egy árva sóhajnyi megbeszélés sem volt. Azaz annyi, hogy bejelentette, hogy maluszok lesznek, de azt nem, hogy mik és mekkorák.
|

05-08-2007, 21:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Szóval Ati jelentette, hogy nála a HIBA, amit aztán kijavított, és kikiáltotta ERŐSÍTÉSnek.
Aztán cserébe kitalált néhány brutális maluszt, amiről előzetesen egy árva sóhajnyi megbeszélés sem volt. Azaz annyi, hogy bejelentette, hogy maluszok lesznek, de azt nem, hogy mik és mekkorák.
|
Ezzel szemben elég sokan részt vettek a vitán, hogy 20 vagy 30% legyen a védelem. Ezek mind tudták, hogy 30% lett, és malusok következnek, ráadásul egyet is értettek vele, mert megkapták a 30% védelmet.
Az elf igenis meg lett erősítve azzal a 10%-al, ezt egy másik elfes topicban kifejtettem, nem írom le megint.
|

05-08-2007, 21:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
És végül emlékeztetnék mindenkit: Nem olyan rettentő régen a dizájnváltáskor ugyanez ment. Százszámra fenyegetőztek, hogy törlik az összes orijukat, mert ezzel a szarral ők nem játszanak tovább. Többeket megjegyeztem, azok közül senki nem törölt. Nem kell csodálkozni rajta, ha többekből előjön a cinizmus ilyen helyzetben, én is elég izésen tekintek ezekre a hirtelen jött tökömbe vágom a kést hozzászólókra...
|
Ebben lehet hogy igazad van. Én magamról tudom, hogy az alsóbb csoportokban nagy valószínűséggel többet nem elfezek. De kíváncsi vagyok, hogy ha egy pillanat alatt ilyen "bomba" érné a kedvenc országodat, mennyire lennél vidám. Szerintem tökéletesen érthető, hogy sokaknak nagyon rosszul esik, még idő sem volt felkészülni rá. Mondjuk lehetett volna egy olyan megoldás, hogy megadnak egy időpontot, amikor érvénybe lépnek a maluszok, akkor meggondolhatta volna mindenki, hogy kell-e neki ez az elf, vagy sem.
|

05-08-2007, 21:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezzel szemben elég sokan részt vettek a vitán, hogy 20 vagy 30% legyen a védelem. Ezek mind tudták, hogy 30% lett, és malusok következnek, ráadásul egyet is értettek vele, mert megkapták a 30% védelmet.
Az elf igenis meg lett erősítve azzal a 10%-al, ezt egy másik elfes topicban kifejtettem, nem írom le megint.
|
Az erősítéssel nem értek egyet, de ez mellékes.
Maluszokról tényleg volt szó, de ha egy szó is esett volna 80%-os tolvajmaluszról és a 3% ártó varázslat hatásra, akkor egészen más lett volna a kérdés. Szvsz aki a 30%+maluszok mellett érvelt, nem ilyen brutális változásokra számított.
|

05-08-2007, 21:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ebben lehet hogy igazad van. Én magamról tudom, hogy az alsóbb csoportokban nagy valószínűséggel többet nem elfezek. De kíváncsi vagyok, hogy ha egy pillanat alatt ilyen "bomba" érné a kedvenc országodat, mennyire lennél vidám. Szerintem tökéletesen érthető, hogy sokaknak nagyon rosszul esik, még idő sem volt felkészülni rá. Mondjuk lehetett volna egy olyan megoldás, hogy megadnak egy időpontot, amikor érvénybe lépnek a maluszok, akkor meggondolhatta volna mindenki, hogy kell-e neki ez az elf, vagy sem.
|
Ha figyelmesen olvastad volna amiket Ati korábban beírkált, ezek a malusok enyhítve lesznek. Némely részeit én is túlzásnak tartom. Nem lehetne a sérelmek hánytorgatása helyett a sok elfes siránkozót rávenni, hogy agyaljanak valami értelmesen, ami jó is lesz nekik, és mellette felejtsék el az olyanokat, hogy minden vissza a régibe, mert ez az egy biztosan nem fog bekövetkezni. Malusok vannak, maradnak, a mértéken viszont ha lehiggadnak kicsit a kedélyek, Ati úgy fest hajlandó vitatkozni 
|

05-08-2007, 21:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha figyelmesen olvastad volna amiket Ati korábban beírkált, ezek a malusok enyhítve lesznek. Némely részeit én is túlzásnak tartom. Nem lehetne a sérelmek hánytorgatása helyett a sok elfes siránkozót rávenni, hogy agyaljanak valami értelmesen, ami jó is lesz nekik, és mellette felejtsék el az olyanokat, hogy minden vissza a régibe, mert ez az egy biztosan nem fog bekövetkezni. Malusok vannak, maradnak, a mértéken viszont ha lehiggadnak kicsit a kedélyek, Ati úgy fest hajlandó vitatkozni 
|
Azt viszont végképp nem értem, miért így kell: szívbajt hozok az elfel játszókra, hogy aztán enyhítsem a dolgot?
Mellesleg többször leírtam, hogy bízom benne, hogy ha külön topic van a változásokra, akkor annak oka van, és számít a véleményünk. De talán mégis jobb lett volna fordítva csinálni, először a vita, azutána döntés...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|